View Full Version : سوال: qt یاسی
matf2009
شنبه 06 خرداد 1391, 13:29 عصر
سلام و خسته نباشید
من یه پروژه بزرگی دارم که برام زمان اجرای برنامه یا کامپایل اون خیلی مهمه و میخام در کمترین زمان این کار انجام بشه.قبلا با جاوا این برنامه نوشته شده و من الان باید اون رو بسط بدم و کاراییهاشو بالا ببرم از جمله اینکه سرعتش رو هم بالا ببرم.حالا سوالم اینه برای نوشتن یک چنین برنامه هایی که سرعت توش مهمه نوشتن کد با کیوت بهتره یا سی؟؟؟
حامد مصافی
شنبه 06 خرداد 1391, 13:45 عصر
کیوت یک فریم ورک و سی یک زبان است.
این دو نباید نسبت به هم سنجیده بشن.
برای مثال فرض کنیم سوال شما اینطوریه
سی با GTK d یا سیپلاسپلاس با Qt
که در اینصورت هر کس بر مبنای چند دلیل و کمی علاقه شخصی چیزی به بیان میکنه. مثل من که میگم C++ با کیوت.
اما برای ادامه کار بهتره کمی سوالتون رو اصلاح کنید.
matf2009
شنبه 06 خرداد 1391, 17:43 عصر
میشه سوالمو اینجوری بیان کنم که qt یا mfc?
returnx
شنبه 06 خرداد 1391, 19:19 عصر
میشه سوالمو اینجوری بیان کنم که qt یا mfc?
حالا سوالتون درست شد ، من به شخصه Qt رو ترجیح میدم به این دلیل که کد نویسی خیلی راحت تر و جذاب تر هست (به دلیل طراحی شی گرا تر نسبت به MFC ) و مهم تر از ان Cross-platfom بودن...
در ضمن این مقاله رو که کاملا Qt رو با MFC مقایسه کرده حتما بخونید:
http://phil.freehackers.org/kde/qt-vs-mfc.html
البته اینکه برنامتون رو در صورت استفاده از Qt باید Open Source ارائه بدید رو هم باید در نظر بگیرید...
leonard
شنبه 06 خرداد 1391, 22:01 عصر
حالا سوالتون درست شد ، من به شخصه Qt رو ترجیح میدم به این دلیل که کد نویسی خیلی راحت تر و جذاب تر هست (به دلیل طراحی شی گرا تر نسبت به MFC ) و مهم تر از ان Cross-platfom بودن...
در ضمن این مقاله رو که کاملا Qt رو با MFC مقایسه کرده حتما بخونید:
http://phil.freehackers.org/kde/qt-vs-mfc.html
البته اینکه برنامتون رو در صورت استفاده از Qt باید Open Source ارائه بدید رو هم باید در نظر بگیرید...
تا جایی که من میدنم بعد از خرید کیوت توسط نوکیا دیگه مشکل لایسنس برای نرم افزار های منبع بسته وجود نداره
تازه قبل از این هم میشد نرم افزار سورس بسته بیرون داد منتها باید لایسنس رو از ریور بنک میخریدیم که اون هم توی ایران نیاز نیست
returnx
یک شنبه 07 خرداد 1391, 08:59 صبح
تا جایی که من میدنم بعد از خرید کیوت توسط نوکیا دیگه مشکل لایسنس برای نرم افزار های منبع بسته وجود نداره
آره ولی ، License تجاریش بسیار گرون هست ، و بعید میدونم شرکت ها یا برنامه نویس های ایرانی توان خرید چنین License داشته باشند...
حامد مصافی
یک شنبه 07 خرداد 1391, 09:07 صبح
در حال حاضر تنها تفاوت بین نسخه رایگان و نسخه تجاری در پشتیبانی آن است که توسط شرکت digia عرضه میشود.
هیچ منعی برای نوشتن برنامههای تجاری در نسخه رایگان وجود ندارد.
matf2009
یک شنبه 07 خرداد 1391, 11:06 صبح
تو این مقاله صحبتی درباره تفاوت سرعت این دو با هم نشده.تو این برنامه سرعت برای من خیلی مهمه.میخام تا جای ممکن کدی بنویسم که کامپایلش کمترین زمان ممکن رو داشته باشه.
اینکه گقتید باید برنامه من هم اپن سورس باشه یعنی چی؟؟؟من برنامم امنیتی هست و نمیشه سورس رو در اختیار بذارم که!!!!!
حامد مصافی
یک شنبه 07 خرداد 1391, 12:16 عصر
سرعت کامپایل به کامپایلر مربوطه، ضمن اینکه اصلا فاکتور قابل توجهی نیست!
در مورد سرعت زیاد سختگیر نباشید. هر دو از کامپایلر ++C استفاده میکنند. برای مثال میتونید نرمافزار خودتونو یا msvc++ کامپایل کنید که در اینصورت فرقی نداره کیوت باشه یا mfc.
برای مقایسه فاکتورهای دیگه رو در نظر بگیر:
محدودیت فریمورک
چند سکویی
ساختار فریمورک
گمان میکنم هر طوری که بخواهید بررسی کنید کیوت جواب شماست
اینکه گقتید باید برنامه من هم اپن سورس باشه یعنی چی؟؟؟من برنامم امنیتی هست و نمیشه سورس رو در اختیار بذارم که!!!!!
توجه نمیکنی! گفتم که نیازی به این کار نیست.
leonard
دوشنبه 08 خرداد 1391, 01:35 صبح
میتونی از gtk و سی هم استفاده کنی
سرعت بهتری نسبت به c++ , qt داره
ولی در کل سرعت اجرا بستگی به الگوریتم هم داره
و سرعت کامپایل هم اگه مهمه میتونی از پایتون استفاده کنی(بهت قول میدم توی gui از جاوا سریعتر و با سی ++ برابر هست)
ولی رسیدن به جواب بهتر بستگی به پروژه شما داره که اطلاعات بسیار کمی از اون رو به ما دادید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.