ورود

View Full Version : رجیستر کردن

arenaw
یک شنبه 07 خرداد 1391, 01:10 صبح
سلام
دوستان میدونم خیــــلی زیاد راجع به این موضوع بحث شده ولی من تو همه تاپیکا گشتم و چیزی به جز سردرگمی نصیبم نشد

من میخوام واسه سیدی اوتوران بنویسم پس کلا ساخت ستاپ رو بیخیال شین
میخوام بدونم یه برنامه vb واسه اجرا شدن تو یه سیستمی که به علاوه vb هیچ برنامه ی دیگه ای هم روش نصب نیست (.NET Framework و Windows Installer و Visual C++ و ...) کلا به چه فایل هایی احتیاج داره؟
یعنی از کجا بفهمم این برنامه من الان از چه component و از چه فایل هایی استفاده کرده
بعد گفته بودید واسه رجیستر کردنشون حتما دسترسی admin لازمه که خب برنامه من ممکنه تو یه یوزر غیر از ادمین بالا بیاد
بعضیها هم گفته بودند که فایل ها رو کنار برنامه کپی کنی درست میشه و من اینکارو کردم (تمام فایل هایی که تو قسمت profect \ references تیک خورده بودن و کپی کردم بازم ارور داد تو اون سیستم
یکی گفته بود اونا رو اول رجیستر کن تو sub main بعد فرم رو لود کن، که بازم ارور داد

در ضمن با این دستور هم رجیستر میکردم:
Shell "regsvr32 /s " & StrAppPath & StrComFile, vbHide

اروری هم که میداد مربوط به فایل MSSTDFMT.DLL بود

کلا میخوام بدونم چه فایل هایی رو و چجوری تو سیستم مقصد بدون مشکل رجیستر کنم که فایل exe بدون مشکل اجرا بشه

M.T.P
یک شنبه 07 خرداد 1391, 11:51 صبح
بهترین راه برای شما که نمی دونید تو برنامه تون از چه کامپوننت هایی استفاده کردید به نظر من
استفاده از نرم افزار Setup Factory هست .
با این نرم افزار شما پروژه تون رو معرفی می کنید و با اسکن کردن پروژه شما خودش کامپوننت ها
و ملزومات مورد نیاز رو به Setup اضافه می کنه.

arenaw
یک شنبه 07 خرداد 1391, 12:07 عصر
بهترین راه برای شما که نمی دونید تو برنامه تون از چه کامپوننت هایی استفاده کردید به نظر من
استفاده از نرم افزار Setup Factory هست .

با ساخت setup مشکلم حل میشه ولی همونطور که گفتم میخوام اتوران بنویسم

SlowCode
یک شنبه 07 خرداد 1391, 14:23 عصر
خوب ستاپ فکتوری فایل های مورد نیاز رو برات لیست میکنه دیگه، خودت میتونی از system32 به کنار برنامت کپی کنی.