ورود

View Full Version : آموزش وچگونگی استفاده از یک برنامه بر روی وبسایت با زبان دلفی

ilreza2050
یک شنبه 07 خرداد 1391, 10:59 صبح
سلام
خسته نباشید مهندسا
1سوال داشتم و این اونه ک:
من 1برنامه بادلفی XE2 نوشتم(سایت دانشگاه) حالا استادم میگه باید از تو سایت بشه باهاش کار کرد وباید هاست ودامین تهیه کنی و این برنامه رو آپ کنی رو سایت و هرکسی خواست ازش استفاده کنه و بتونه باهاش کارکنه(مثلا لاگین کنه یا درس اخذ کنه و....../ برنامم اینارو داره ولی از توسایت نمیشه اینکارارو کرد وفقط 1نفر میتونه ازش استفاده کنه/ برنامم مثه یه نرم افزاره و الان میخوام مثه یه سایت بشه)، کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

Felony
یک شنبه 07 خرداد 1391, 12:22 عصر
راهی نداری ، باید برنامه رو به صورت Web Application بنویسی ، با Delphi Prism یا #C یا VB.Net .

ilreza2050
یک شنبه 07 خرداد 1391, 18:14 عصر
راهی نداری ، باید برنامه رو به صورت Web Application بنویسی ، با Delphi Prism یا #C یا VB.Net .

جدی؟ :گریه: هیچ راهی!!!
خواهش میکنم هر کی می2نه بهم کمک کنه یا یه راه دیگه جلو پای ما بذاره
خوووووووووووووووووووووواا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااهههههههههههههههه هههههششششششششش
ممنون:ناراحت:

بهروز عباسی
یک شنبه 07 خرداد 1391, 18:34 عصر
جدی؟ :گریه: هیچ راهی!!!
خواهش میکنم هر کی می2نه بهم کمک کنه یا یه راه دیگه جلو پای ما بذاره
خوووووووووووووووووووووواا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااهههههههههههههههه هههههششششششششش
ممنون:ناراحت:

دوست عزیز همون طور که جناب Mahan-1363 گفت راهی نداره
چون برنامه ای که شما با XE2 نوشتی ظاهرا تحت ویندوزه و برای وب مناسب نیست وباید برنامه رو با یکی از زبان های ذکر شده در پست قبل برای وب بنویسید.
موفق باشی.