ورود

View Full Version : ارتباط با پایگاه داده MySQL تحت وب

behzadx
یک شنبه 07 خرداد 1391, 18:09 عصر
سلام دوستان تمام امروز رو گشتم ولی آموزش جامعی پیدا نکردم که از پایه باشه اگه کسی از دوستان می تونه
یه توضیح کامل بده من یه سایت یه هاست رایگان گرفتم و روش یه بانک اطلاعاتی ایجاد کردم حالا می خوام از اطلاعاتی که توی جدول اون ثبت کردم توی برنامه که ساختم استفاده کنم ولی هر کاری می کنم نمی تونم با دیتابیس ارتباط برقرار کنم آیا می شه از طریق ADODC با اون ارتباط برقرار کرد.اگه می شه یه کد کامل که شامل تمام ملظومات یک ارتباط هست رو بنویسید.پیشاپیش ممنون.

Beginner2013
یک شنبه 07 خرداد 1391, 18:26 عصر
سلام.

Dim connection_Driver As String
Dim connection As New ADODB.Connection
Dim recordsetname As New ADODB.Recordset

connection_Driver = "DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver};SERVER=نام سرور;DATABASE=نام دیتا بیس;UID=نام کاربری;PWD=پسورد"

connection.ConnectionString = connection_Driver
connection.open
Set recordsetname = connection.Execute("SELECT * FROM TABLENAME")

connection.Close
Set connection = Nothing
Set recordsetname = Nothing

نیازها
ActiveX Data Objects 2.1 Library

behzadx
یک شنبه 07 خرداد 1391, 23:39 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز اما خطا می ده
87559
من اول تنظیمات سرور رو روی Localhost که با EasyPHP روی کامپیوترم فعال بود و یوزر root و پسورد خالی انتخاب کردم این خطا رو داد.هنوز از روی سیستم خودم هم نتونستم اطلاعات رو بخونم چه برسه به اینترنت .
به نظر شما می تونم اطلاعات رو از روی سرور رایگانی که درست کردم بخونم ؟

مشکل از درایور ODBC بود که نصب نکرده بودم حالا ببینم به اینترنت هم وصل می شه یا نه؟

behzadx
دوشنبه 08 خرداد 1391, 14:43 عصر
و اینک مشکلی دیگر...
87580
ظاهرا سرور مشکل داره من پورت های باز سرور رو چک کردم 3306 هم جزء پورت های باز بود اما برنامه ارتباط برقرار نکرد.

behzadx
دوشنبه 08 خرداد 1391, 16:31 عصر
ظاهرا مشکل از سرور سرویس دهندست که استفاده بصورت ریموت رو بخاطر امینت غیر فعال کرده کسی یه سرور رایگان برای این کار سراغ نداره من از XZN استفاده کردم که پشتیبانی فارسی هم داره.

رامین مرادی
سه شنبه 13 تیر 1391, 11:14 صبح
دوستان درساه تایپیک قدیمیه ولی من هم با مشکل شکل اول روبرو شدم من ومپ رو نصب کردم و اون درایور رو هم نصب کردم ولی بازم مشکل وجود داره چیکار کنم
:گریه:

رامین مرادی
سه شنبه 13 تیر 1391, 12:08 عصر
دوستان درساه تایپیک قدیمیه ولی من هم با مشکل شکل اول روبرو شدم من ومپ رو نصب کردم و اون درایور رو هم نصب کردم ولی بازم مشکل وجود داره چیکار کنم
:گریه:

behzadx
جمعه 06 مرداد 1391, 09:20 صبح
دوست عزیز مشکل من با راهنمایی آقای blogeen حل شد مشکل اینجا بود که هاست های رایگان امکان ارتباط به صورت ریموت رو به شما نمی دن من هم مجبور شدم یه هاست کوچک خریداری کنم که بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ضمنا اگه خرید کردید و نشد یه قسمت هست تو سی پانل هاست که آی پی های مجاز برای رموت رو معرفی می کنید اونجا ای پی اینترنتی کامپیوتر خودتونو بدین البته یادتون نره که هر بار که به اینترنت وصل می شین این آی پی تغییر می کنه و دوباره نمی تونید ریموت کنید راه حل این مشکل هم اینه که در هنگام ثبت آی پی کامپیوتر از چهار بخش آی پی دو بخش اول رو بنویسید و با جای دو بخش دیگه از % استفاده کنید با این کار هر آی پی که دو بخش اولش با چیزی که ثبت کردین مچ باشه می تونه ریموت بشه که شما هم شامل می شید.

رامین مرادی
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 19:39 عصر
نه دوست عزیز مشکل من اینه که تو حالت لوکال هم این خطا رو میده من از ومپ سرور استفاده کردم نسخه دو خورده ای وصل نمیشه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

رامین مرادی
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 10:57 صبح
کسی نمیدونه چیکار باید کرد من هنوز منتظرم!!!!!

رامین مرادی
یک شنبه 12 شهریور 1391, 12:28 عصر
واقعا" کسی نتونست این مشکل رو بدونه
دوست عزیز که کارت راه افتاد لطفا" ما رو هم راهنمایی کنید
من هنوز منتظرم:گریه:

rahaiii77
جمعه 10 آذر 1391, 08:40 صبح
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
منم یه سوالی دارم دراین باره. ولی مطمئنا خیلی مبتدی تر از این حرفام.
میخوام یکی از دوستان راهنماییم کنه. درکل ، به من آموزش بده.
چجوری می تونم با یک دیتا بیس اکسس یا sql server توی اینترنت ارتباط برقرار کنم. با winsock? با ado? کلا روش کار چجوریه؟ آخه یه برنامه حسابداری توی vb نوشتم که میبایستی توی اینترنت راه اندازیش کنم. ولی بلد نیستم. از کجا باید شروع کنم؟

ms-ninja
جمعه 10 آذر 1391, 10:42 صبح
Dim connection_Driver As String
Dim connection As New ADODB.Connection
Dim recordsetname As New ADODB.Recordset

connection_Driver = "DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver};SERVER=نام سرور;DATABASE=نام دیتا بیس;UID=نام کاربری;PWD=پسورد"

connection.ConnectionString = connection_Driver
connection.open
Set recordsetname = connection.Execute("SELECT * FROM TABLENAME")

connection.Close
Set connection = Nothing
Set recordsetname = Nothing

یک سمپل از این میزارین

mamad174
یک شنبه 12 آذر 1391, 01:43 صبح
با سلام شما فقط می تونید بان کsql رو روی یرور راه دور اجرا کنید پس کلا اکسس رو بی خیال بشید بنده یه روش خیلی ساده رو با ADODC به شما میگم
1- اول باید یک host داشته باشید که sql رو suport کنه و این نکته رو بای از پشتیبانی بپرسید و حتما آی پی سرور رو بپرسید
2-باید وارد پنل مدیریت سایت بشید و یک دیتا بیس خالی درست کنید و یک نام کاربری و رمز عبور به اون اختصاص بدید
3-حالا کافیه با نرم افزار sql server به بانک وصل بشید به این شکل که در قسمت servername اون آی پی سرور رو میدید و در قسمت authentication گزینه دوم رو انتخاب کنید حالا دو قسمت پایین روشن میشه که نام کاربری و رمز عبوری رو که برای بانک در نظر گرفتید قرار بدید.اگر درست انجام داده باشید به سرور وص میشید و میتونید از توی لیست نام بانک خود رو پیدا کنید جدولها رو به طور کامل اونجا بسازید
4- حالا تو برناه یه adodc اضافه کید و این کد رو بنویسید

Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB;Data source=ip server;Initial catalog=database name;User Id=user name;Password=password;"
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM table name"
Adodc1.Refresh

به همین سادگی ارتباط برقرار میشه
سوالی بود در خدمتم

ms-ninja
یک شنبه 12 آذر 1391, 09:42 صبح
منظورتون اینکه که با اینکه میخوایم به با my SQL یک هاست ارتباط بر قرار کنیم باید حتما SQL server هم سر سیستم خودمون داشته باشیم؟:متفکر:

mamad174
یک شنبه 12 آذر 1391, 20:23 عصر
دوست عزیز شما برای ساخت جدولهلی مورد نیاز در بانک sql نیاز به این برنامه دارید چون vb فقط می تونه بانک اکسس رو داخل برنامه بسازه پس فقط برای ساخت تیبل نیاز دارید نه اجرای برنامه

ms-ninja
دوشنبه 13 آذر 1391, 18:41 عصر
شما یک سمپل نمونه میزاری لطفا؟

mamad174
دوشنبه 13 آذر 1391, 19:36 عصر
شما یک سمپل نمونه میزاری لطفا؟

در کدام مورد؟

ms-ninja
شنبه 18 آذر 1391, 16:44 عصر
شما به بین با این بک میتونی ارتباط برقرار کنی

آدرس:87.236.209.114
نام بانک :bankd