ورود

View Full Version : مشورت و گرفتن راهنمایی برای شروع برنامه نویسی

raha91
دوشنبه 08 خرداد 1391, 01:00 صبح
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی.
یه راهنمایی می خواستم:
من می خوام یه حرفه ای تو برنامه نویسی بشم اما نمی دونم از کجا باید شروع کرد!
اگه میشه کمکم کنید تا بتونم شروع کنم.
ممنون میشم از همگیتون.

سوداگر
دوشنبه 08 خرداد 1391, 03:34 صبح
خوب شما که "فارغ التحصیل نرم افزار کامپیوتر با یه عالمه آرزو های بزرگ و دست یافتنی ..." هستید :لبخند: پس لااقل با C++‎‎‎ , C#‎‎‎ کد نوشتید، پروژه های مختلفی تحویل استادهاتون دادید!

حالا باید ببینید که علاقه تون (آرزوهای بزرگ و دست بیافتنی :چشمک:) در چه زمینه ای هست؟
برنامه نویسی وب، دسکتاپ، وسایل کوچک مثل موبایل.
دوست دارید برای چه سیستم عاملی کد بزنید؟ ویندوز؟ لینوکس؟ مستقل!
می خواهید کدنویس باقی بمانید یا شرکت بزنید چون ایده های خوبی در ذهن دارید و می خواهید آنها را پیاده کنید؟
فقط دنبال پول هستید یا چیز دیگه ای هم هست؟
توی شهرتون شرکت نرم افزاری هست یا فقط پروژه دانشجویی انجام میدن؟!
و ...
من زبون خاصّی رو توصیه نمیکنم ولی یه مجلّه ای بود به اسم hack monthly issue که آقای موسوی برای دانلود گذاشتن، خوب توی اون مجلّه راهنمایی های خوبی کرده بود از جمله:

دیدن کد بزرگانی که تجربه ی بیشتری دارند
کدنویسی بیشتر و بیشتر: شما به خاطر وسواس به خرج دادن و ترس از اینکه پروژه ام اگر چنین بشه و چنان... ، به خاطر خستگی، به خاطر حفظ آبرو :لبخند: و با این بهانه که وقت ندارم، کدنویسی نمی کنید. ولی هر طور که شده باید بر این ترستان غلبه کنید و کدنویسی را شروع کنید.
توجه به اینکه سیستم خود آموزی با دانشگاه تفاوتهایی دارد از جمله اینکه در دانشگاه، اگر برایتان سوالی پیش آمد، استادتان جواب شما را می دهد. امّا وقتی فارغ التحصیل شدید باید از این سایت به اون سایت رفته تا بفهمید قصیه از چه قرار بوده! بنا بر این به کسی نیاز دارید که سوالاتتان را از او بپرسید(حقیقی یا مجازی).

و موارد دیگری ( من ترجمه ام ضعیف هست، همین مقدار رو تونستم بنویسم)

اگه زبانت خوبه میتونی ایمیلت رو پیام خصوصی بدی تا فردا شب چندتا از مجلّه ها رو برات بفرستم.

raha91
دوشنبه 08 خرداد 1391, 12:18 عصر
سلام. ممنون که برام وقت گذاشتید.

من هم با C# برنامه نوشتم. با ASP سایت طراحی کردم و با Vb.net یه پروژه واسه یه سازمان دولتی نوشتم که با کمک یه برنامه نویس این کارو انجام دادم.

راستش نمی خوام وقتمو هدر بدم . می خوام با کمک شما که حرفه ای تر هستید یه پروسه به من پیشنهاد کنید (با توجه به تجربه تون ) که بتونم برنامه نویسی و پایگاه داده رو مسلط بشم که وقتم هدر نره.

برنامه نویسی تحت شبکه با پایگاه داده قوی رو دوست دارم اما نمی دونم از کجا شروع کنم!

raha91
دوشنبه 08 خرداد 1391, 22:00 عصر
به نظرتون اگه VB.net گار کنم تا بتونم تحت شبکه و دسکتاب و سرور بنویسم خوبه؟ دیتا بیس هم داشته باشه؟ (با یه تیر چند تا نشون)

Beginner2013
جمعه 12 خرداد 1391, 18:18 عصر
سلام. ممنون که برام وقت گذاشتید.

من هم با C#‎ برنامه نوشتم. با ASP سایت طراحی کردم و با Vb.net یه پروژه واسه یه سازمان دولتی نوشتم که با کمک یه برنامه نویس این کارو انجام دادم.

راستش نمی خوام وقتمو هدر بدم . می خوام با کمک شما که حرفه ای تر هستید یه پروسه به من پیشنهاد کنید (با توجه به تجربه تون ) که بتونم برنامه نویسی و پایگاه داده رو مسلط بشم که وقتم هدر نره.

برنامه نویسی تحت شبکه با پایگاه داده قوی رو دوست دارم اما نمی دونم از کجا شروع کنم!

شما که خیلی واردید.
شما چجوری کاری رو دوست دارید وقتی شروعش نکردید.این منو یاد انتخاب رشته بعضیا میندازه که موقع انتخاب مثلا میگن عاشق نجومن،ولی موقع محاسبات پیچیده که میشه [حذف شد]

amir.bakhtiari
جمعه 12 خرداد 1391, 20:17 عصر
من هم با C#‎‎ برنامه نوشتم. با ASP سایت طراحی کردم و با Vb.net یه پروژه واسه یه سازمان دولتی نوشتم که با کمک یه برنامه نویس این کارو انجام دادم.
به قول یه .... حرفه ای شدن ربطی به پروژه تحویل دادن نداره
حرفه ای شدن به درک کردن الگوریتم و زبان برنامه نویسی هست یا هر سازی زدی زبان برات برقصه
C++‎

raha91
پنج شنبه 18 خرداد 1391, 14:49 عصر
شما چجوری کاری رو دوست دارید وقتی شروعش نکردید.این منو یاد انتخاب رشته بعضیا میندازه که موقع انتخاب مثلا میگن عاشق نجومن،ولی موقع محاسبات پیچیده که میشه میگن گور پدر نجوم.

من در این مورد تحقیق کردم که میگم بهش علاقه دارم دوست من.

raha91
پنج شنبه 18 خرداد 1391, 14:50 عصر
حرفه ای شدن ربطی به پروژه تحویل دادن نداره
حرفه ای شدن به درک کردن الگوریتم و زبان برنامه نویسی هست یا هر سازی زدی زبان برات برقصه
C++‎

بله دوست من، من هم نگفتم چون پروژه تحویل دادم حرفه ای هستم.
منظورم از گفتن این بود که تا حدودی کار کردم اما حالا می خوام از صفر شروع کنم.
حالا چرا می زنید؟؟؟؟؟؟؟؟