View Full Version : QT HELP
vasilopita
دوشنبه 08 خرداد 1391, 01:19 صبح
سلام دوستان. بابا من نمی دونم این qt من مشکل داره یا من !! من که روی هرچی که میرم f1 رو می زنم می فرماین: No documentation available
حالا موندم دوستانی که کلی تعریف و تمجید می دادن از این help qt از چیش خوششون اومده ؟؟
حامد مصافی
دوشنبه 08 خرداد 1391, 08:47 صبح
حالا موندم دوستانی که کلی تعریف و تمجید می دادن از این help qt از چیش خوششون اومده ؟؟
لزومی نداره تو هم از چیزی که ما خوشمون اومده، خوشت بیاد.
منوی Tools
گزینه Options
قسمت Help
برگه Documention
در این قسمت باید سرفصلهای اسناد رو به نرمافزار اضافه کنی. این سرفصلها در پوشه Documentation در محل نصب کیوت قرار گرفتند. مانند اینها:
--Linux
/home/user_name/QtSDK/Documentation/
--Windows
c:\QtSDK\Documentation
returnx
دوشنبه 08 خرداد 1391, 18:08 عصر
Document سازی Qt بسیار خوبه...
در سریعترین زمان ممکن شما به جوابتون میرسید...
مستند سازی ، مستند سازی ، مستند سازی (کاری که ما اصولا نمیکنیم...)
vasilopita
دوشنبه 08 خرداد 1391, 21:54 عصر
لزومی نداره تو هم از چیزی که ما خوشمون اومده، خوشت بیاد.
دستت درد نکنه داداش. حالا چرا ناراحت می شی ؟ منظورم این نبود که بدرد نخوره آخه من عادت کرده بودم به ویژوال استادیو که رو هرچی f1 می زدی msdn میومد بالا. ولی این به نظر این طور نیست باید حتما خودت دستی تو index help بنویسی!
حامد مصافی
سه شنبه 09 خرداد 1391, 00:20 صبح
دستت درد نکنه داداش. حالا چرا ناراحت می شی ؟ منظورم این نبود که بدرد نخوره آخه من عادت کرده بودم به ویژوال استادیو که رو هرچی f1 می زدی msdn میومد بالا. ولی این به نظر این طور نیست باید حتما خودت دستی تو index help بنویسی!
دوست عزیزم، نه ناراحت شدم نه دعوا دارم با شما. فقط خواستم اختلاف عقیده رو یادآوری کنم.
اگه کاری رو که گفتم انجام بدی F1 هم کار خواهد کرد.
در مورد مزیتهای کیوت تو این انجمن خیلی بحث شده. جستجو کنید پیدا میکنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.