ورود

View Full Version : مبتدی: ایجاد قسمت کامنت

abazari
دوشنبه 08 خرداد 1391, 11:07 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید به کلیه دوستان
بنده در حال طراحی صفحه داخلی یک شرکت هستم
لازم به ذکر است که فقط به مطالب مربوط به html و css اشراف دارم و در باقی موارد ازجمله sqlserver کاملاً مبتدی هستم
از آنجا که شدیدا بابت قسمت کامنت گذاری صفحه داخلی نیاز به راهنمایی دارم از دوستان خواهشمندم توضی حبدهند که چگونه می تونم از ابتدا تا انتهای قسمت کامنت گذاری را درست کنم و از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنم؟

mehdi.mousavi
پنج شنبه 11 خرداد 1391, 16:24 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید به کلیه دوستان بنده در حال طراحی صفحه داخلی یک شرکت هستم لازم به ذکر است که فقط به مطالب مربوط به html و css اشراف دارم و در باقی موارد ازجمله sqlserver کاملاً مبتدی هستم از آنجا که شدیدا بابت قسمت کامنت گذاری صفحه داخلی نیاز به راهنمایی دارم از دوستان خواهشمندم توضی حبدهند که چگونه می تونم از ابتدا تا انتهای قسمت کامنت گذاری را درست کنم و از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنم؟

سلام.
از اونجاییکه می فرمایید با دیگر تکنولوژی ها در حد ابتدایی آشنا هستید، توصیه می کنم اینکارو به فرد دیگه ای بسپارید یا از سیستم های آماده مانند Disqus (http://disqus.com/) استفاده کنید. بطور خیلی کلی، شما ابتدا باید در Database اتون امکان ذخیره درخت رو فراهم کنید (اینکارو میشه در SQL Server توسط Hierarchy ID ها انجام داد). سپس، جدولی باید داشته باشید تا هر یک از رکورد های موجود در جدول Comment رو به رکورد اصلی شما (فرضا Comment ها قراره برای مقالات ارسال بشه) که جدول مقالات هستش، مرتبط کنه. وقتی بانک طراحی شد، اونوقت میتونید کنترل هایی در صفحه HTML در نظر بگیرید و هر وقت Comment جدیدی برای مقاله ای ارسال شد، اونو بر اساس Parent ID در جدول مربوطه قرار بدید. بدین ترتیب، هر Comment ای، میتونه پاسخ به Comment قبلی خودش باشه و ...

موفق باشید.