PDA

View Full Version : سوال: راهنمایی در مورد بازی سازی با C#‎

parhamm
دوشنبه 08 خرداد 1391, 22:22 عصر
سلام به همه ی دوستان گرامی.
چند سوال برام پیش اومده که ممنون میشم یکمی منو راهنمایی کنید.
یکی از سوالام اینه که برای بازی سازی C++‎ بهتره یا C#‎ یا xna خیلی گیج شدم اخه بعضی ها می گن C#‎چون هم کار با گرافیکش و سه بعدی کردنش آسونه وهم C++‎خیلی سخته ولی از طرف دیگه هم من C++‎یکمی بلدم ولی C#‎یاxna هیچی بلد نیستم.
حلا اگه بخواهم حرفه ای بشم در صورتی هیچی بلد نیستم باید چه کتابی بگیرم یا چه سایتی هست که آموزش آنلاین یاد بده یا چه آموزشگاهی خوبه که بتونم در مدت چند ماه تابستون خیلی خوب یکی از اینارو یاد بگیرم:لبخند:
به هرحال ممنون از لطف شما:لبخندساده::لبخندساده:!!

hossein16
چهارشنبه 21 تیر 1391, 00:30 صبح
سلام دوست عزیز
به نظر من با اینکه برنامه نویسی با C#‎ با xna خیلی راحته ولی سرعتی که در زمان اجرای بازی نوشته شده با C++ به چشم می خوره میتونه تلافی سختی برنامه نویسی با C++ را جبران کنه:لبخندساده:
با این احوال برای کسی که می خواد بازی نویسی را به صورت حرفه ای دنبال کنه، حتی اگه برنامه نویسی C++‎ را هم کامل بلد باشه ضروری است که(حتماً) با زبانهای دیگر برنامه نویسی در شاخه طراحی بازی آشنا باشه.
در کل پیشنهاد می کنم اول کار را با C#‎ شروع کن تا چگونگی طراحی بازی دستت بیاد، بعد از طریق C++ نواقص کار را برطرف کن.

برای شروع می توانی از کتاب طراحی و ساخت بازی در C#‎ ترجمه مهندس رامین مولاناپور انتشارات دیباگران تهران استفاده کنی
برای شروع عالیه
موفق باشی :لبخندساده:

syntiberium
جمعه 23 تیر 1391, 08:48 صبح
اصولا اینایی که مطرح کردین (مثل C# و C++) باهاش موتور بازی می سازند که ساختنش چند سال زمان می بره . اگه شما می خواین یه بازیِ خوب بسازید اونم در مدت زمان کوتاه باید از UDK یا Unity یا امثال اینها استفاده کنید .