ورود

View Full Version : ارائه راه کاری برای فروش ویدئوهای آموزشی WPF

MortezaGity
چهارشنبه 10 خرداد 1391, 17:36 عصر
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیران سایت
من یه مجموعه ی ویدئویی آموزشی WPF به زبان کاملا فارسی تدارک دیدم. می خواستم به فروش برسونم چون زحمت زیادی براش کشیدم. با سایت sourcegozar.com در میون گذاشتم ولی خیلی پیشنهاد بدی میدن. می خواستم ببینم شما می تونید پیشنهاد بدید من چجوری این مجوعه ای رو که تدارک دیدم به فروش برسونم؟

Veteran
چهارشنبه 10 خرداد 1391, 18:30 عصر
قفل سخت افزاری بزارید, و برای فروش, خودتون اقدام کنید./
من شرکت هایی رو دیدم که کلاس های اموزش برنامه نویسی ( وب و ویندوز) برگذار میکنند.
و یک امکانی که گذاشتن فروش فیلم های اموزش طراحی هست.نام نمیبرم.اما اگر خواستید در پیغام خصوصی بفرمائید تا نمونه بدم.
از روش قفل سخت افزاری استفاده میکنند
====
اموزشش در چه سطحی هست ؟ مقدماتی ؟ متوسط ؟ پشرفته ؟
من خودم دنبال یک مجموعه فارسی در همین موضوع میگردم.
====
یا میتونید با شرکت های نرم افزاری نام دار و معروف در میون بزارید و دقایقی از اموزشش را در اختیارشون قرار بدید. شاید پیشنهاد بهتری دادن.
===
سایتی که ذکر کردید شخصی هست و برای این کار هزینه نمیکنن.برای دیگر سایت هایی از این قبیل این موصوع صدق میکنه/
===

MortezaGity
جمعه 12 خرداد 1391, 14:17 عصر
آموزشی که الان دارم می سازم همه جوره هست. یعنی در واقع Essentials هست. من خودم چند تا آموزش رایگان برنامه نویسی شی گرا در سی شارپ ساختم که برای دانلود گذاشتم تو وبلاگم.ctg2012@blogfa.com
اگه میشه اون شرکتهایی که میگید رو با پیام خصوصی برام بفرستید. ممنون

بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 15 خرداد 1391, 12:44 عصر
سلام
دوست من محصول شما ( آموزش WPF ) اگر خوب تهیه شده باشه یه راه فروش براش هست که در بازاریابی بهش میگن Niche Market یعنی بازار خاص . خلاصه اش این میشه که شما یه فروشگاه بزرگ دارید که همه نوع محصولی درش هست . از گوشت و مرغ تا طبقات بالا کیف و کفش . این یه بازار هست و یکی هم محصول شما . یعنی فرض کن مغازه ایی که فقط یه محصول برای فروش داره .

این نوع از کار مزایای زیادی داره . فرضا شما یه Page ( یه وب سایت یک صفحه ایی ) برای این محصول می تونید درست کنید . با یه Slider و توضیحات کافی و نمونه فیلم آموزش و ( شاید چند مقاله رایگان در همون زمینه ها ) . این web page شما seo خوبی خواهد داشت ( این یه مزیت خیلی مهم هست که وقتی طرف میزنه آموزش wpf چون صفحه شما خاص این کار هست و دیگه یه فروشگاه بزرگ نیست که همه جنسی داشته باشه ! جزو لینک های برتر خواهد شد . )

بعدش شماره حساب قرار بدین بگین که کارت به کارت اینترنتی انتجام بدن ( می تونی لینک بانک ها رو هم یه جایی قرار بدی ) . بعد سفارش ها رو براشون ارسال کن .

محمود بشاش (http://www.mahmoodbashash.com/)توی کتاب اگر اشتباه نکنم تکنیک برتر در افزایش فروش این مساله رو توضیح داده .

من پیشنهاد می کنم اگر شما قراره باز هم از این کارها بکنید ( تولید محتوی و فروش ) ... مدتی رو توی وب سایت های بازاریاب ها بچرخید و در این زمینه ها اطلاعات کسب کنید .

شما مثل کارآفرینی می مونید که محصول تولید می کنه ولی دیگه نمی دونه باید باهاش چیکار کنه ( اگر فروش و یاد نگیرید ) ... پس کارآفرین در کنار کار و ایده باید فروش و ... رو هم یاد بگیریه .

بحث فروش هم وسیع و تخصصیه اما شما نیازی به کسب اون تخصص ها ندارید و مقداری کسب اطلاعات کارتون و راه میندازه .

از یه بازاریاب هم من در مورد درصد فروش محصولات آموزشی در اینترنت سوال کردم گفتم مبنای فروش رو چند درصد قرار بدیم ؟، گفت در بهترین حالت 1 درصد ... یعنی از هر صد نفر که آموزش wpf جستجو کردن و به سایت شما اومدن احتمالا یک نفر خرید انجام بده .

به هر حال خواستم سرنخ بهت بدم بری در مورد فروش محصول کمی تحقیق کنی . منم باید برم سراغ امتحانات ... موفق باشی .