ورود

View Full Version : سوال: نرم افزار تبدیل PDF به کتاب الکترونیک(Ebook) برای موبایل

fa_karoon
چهارشنبه 10 خرداد 1391, 21:37 عصر
سلام دوستان
دنبال برنامه ای می گردم که بتونه فایل های PDF رو به Ebookی که موبایل بتونه اون رو بخونه تبدیل کنه
اگه دوستان همچین نرم افزاری سراغ دارند لطفا راهنمایی کنن

Beginner2013
پنج شنبه 11 خرداد 1391, 08:21 صبح
سلام دوستان
دنبال برنامه ای می گردم که بتونه فایل های PDF رو به Ebookی که موبایل بتونه اون رو بخونه تبدیل کنه
اگه دوستان همچین نرم افزاری سراغ دارند لطفا راهنمایی کنن

سلام

منظورتون از Ebook ای که موبایل بتونه بخونه چیه،اگه موبایلتون Acrobat Reader داشته باشه،می تونه همون فایل PDF رو که تو ویندوز استفاده میکنید،نمایش بده.
همچنین نوع موبایل اعم از اینکه سیستم عاملش چیه،جاوا و فلش رو ساپورت میکنه یا نه و ... مهمه.

fa_karoon
پنج شنبه 11 خرداد 1391, 08:34 صبح
خوب گوشی های جاوا که نمی تونن PDF بخونن، گوشی هایی هم که سیستم عامل دارند و می تونند بخونند چون باید بین صفحه Scroll و zoom کرد خوندن PDF خیلی سخت می شه، حالا دنبال نرم افزاری می گردم که بتونه فایل های PDF رو به کتاب الکترونیکی تبدیل کنه که فکر می کنم پسوند فایل هاش jar می شه، یکی پیدا کردم اما برای گوشی های سونی اریکسون جواب نمی ده

fa_karoon
جمعه 12 خرداد 1391, 12:10 عصر
دوستان کسی نرم افزاری سراغ نداشت؟ هر چی هم تو اینترنت می گردم چیز به درد بخوری پیدا نمی کنم، یکی پیدا کردم اما سونی اریکسون رو پشتیبانی نمی کنه

Negin.cs
جمعه 12 خرداد 1391, 13:40 عصر
سلام

سونی اریکسون فایل HTML رو میتونه بخونه ، اگه فایل Pdf رو به HTML تبدیل کنین میتونید رو گوشیتون ازش استفاده کنید

یه سرچ کنین حتمآ نرم افزاری برای این منظور میتونید پیدا کنید
اگه هم خط پرسرعت دارین این سایت هم رایگان انجام میده: http://www.zamzar.com/

موفق باشید

fa_karoon
جمعه 12 خرداد 1391, 14:00 عصر
سلام

سونی اریکسون فایل HTML رو میتونه بخونه ، اگه فایل Pdf رو به HTML تبدیل کنین میتونید رو گوشیتون ازش استفاده کنید

یه سرچ کنین حتمآ نرم افزاری برای این منظور میتونید پیدا کنید
اگه هم خط پرسرعت دارین این سایت هم رایگان انجام میده: http://www.zamzar.com/

موفق باشید
ممنون از پاسختون ، دکمه تشکر نمی دونم چرا الان نیست

Beginner2013
جمعه 12 خرداد 1391, 18:12 عصر
خوب گوشی های جاوا که نمی تونن PDF بخونن، گوشی هایی هم که سیستم عامل دارند و می تونند بخونند چون باید بین صفحه Scroll و zoom کرد خوندن PDF خیلی سخت می شه، حالا دنبال نرم افزاری می گردم که بتونه فایل های PDF رو به کتاب الکترونیکی تبدیل کنه که فکر می کنم پسوند فایل هاش jar می شه، یکی پیدا کردم اما برای گوشی های سونی اریکسون جواب نمی ده

متاسفانه شما متوجه نشدید من چی گفتم،وهرچی که در جواب نوشتید بی معنیه.
درمورد تبدیل PDF به html هم،PDF فارسی برای تبدیل به HTML باید،به صورت ایمیج در بیاد بعد تبدیل بشه به یکی دو خط HTML اونم همرا با همون عکس.
بجا اینکار که بهتره صفحات همون PDF رو تبدیل به عکس بکنی و به صورت اسلاید استفاده کنی.

fa_karoon
یک شنبه 14 خرداد 1391, 13:53 عصر
کلا هر کاری بخوایم بکنیم با PDF فارسی مشکل دارن، فقط می تونم تنها کاری که بکنم اینه که به همون عکس یا HTML تبدیل کنم که اون هم مثلا یه فایل 100صفحه ای رو تقریبا 100 تا فایل براش می سازه