View Full Version : سوال: err ىر هنگام باز کردن برنامه
mahdi.fa
چهارشنبه 10 خرداد 1391, 22:18 عصر
با سلام من هنگام باز کردن برنامه ام پیغام run tim err را پخش می کند واین مشکل روی سیستم خودم وجود ندارد و برای ارتباط با پایگاه داده از data استفاىه مي كنم و ویندوز هردو سیستم ایکس پی است ممنون می شوم کسی راهنمایی کند.
mohammadriano
پنج شنبه 11 خرداد 1391, 22:03 عصر
کاش می گفتید ارور شماره داره یا نه؟
آیا از اینستال ساز استفاده کردید؟
در ضمن نمی دونم پایگاه داده رو همون جا کپی کردی یا نه؟
به هر حال 3 شرایط بالا رو اگر مصاعد بدونیم :
تاریخ سیستم ها رو با هم چک کنید منظورم "فرمت تاریخ" هست
در ضمن می تونید در هنگام لود شدن فرم اول از On Error Resume Next استفاده کنید
mahdi.fa
دوشنبه 15 خرداد 1391, 23:56 عصر
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون باید بگویم که من از ستاپ ساز استفاده می کنم و اسمش هم smart instaler استفاده میکنم و کد ارور اون 713 هستش و پیغام که می دهداین هست "class not registered."
mohammadriano
سه شنبه 16 خرداد 1391, 21:16 عصر
خب دوست عزیز ابتدا این برنامه استاندارد که وظیفه ستاپ سازی رو انجام می ده رو تست کنید : Package & Deployment Wizard
بعد آیا شما از ole خاصی استفاده کردید؟
mahdi.fa
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 10:18 صبح
سلام ممنون ز راهنماییتون ولی من زمانی که برنامه را exe تبدیل می کنم هم همین مشکل به وجود می آید یعنی مشکل از ستاپساز نیست و من از ole خاصی هم استفاده نمی کنم می دونید اگه که نرم افزار vb6 روی اون سیستم نصب باشد مشکل پیش نمی آید در ضمن کامپنت هاش را هم تو sestem32 کپی کرده ام فقط اونهایی که پسوند ocx دارد را کپی کردم ولی برای ado چندین پسوند دیگه هم هست آیا کپی کردن اونها هم لازم هستش؟
mohammadriano
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 15:51 عصر
دوست عزیز تنها OCX کافی نیست! پس Dll ها چی؟
بعد برای ADO که 100% لازم است
از آدرس : Start Menu\Programs\Microsoft Visual Studio 6.0\Microsoft Visual Studio 6.0 Tools\Package & Deployment Wizard
بعد از انتخاب Package & Deployment Wizard
به سادگی می تونید یک ستاپ بسازید. واقعاً کار باهاش خیلی راحت هست
و روی سیستم مقصد نصب کنید
در ضمن مگه شما می دونید کدام OCX و DLL ها لازم هستند؟!
خب در آخر اگه در مسیر Start menu همچین گذینه ای را پیدا نکردید؟ پس بهتره مجموعه کامل Microsoft Visual Studio 6.0 رو نصب کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.