PDA

View Full Version : بهم ریختن موقعیت div ها در IE9 و FIREFOX

lady64
پنج شنبه 11 خرداد 1391, 08:38 صبح
من طراحی با DIV رو با IE7 تست میکردم . ولی حالا که با IE9 و firefox امتحان میکنم همه چیز بهم ریخته . موقعیت div ها تشخیص داده نمیشه ولی رنگ ها و فونت ها از فایل css خارجی درست اعمال میشه . چه تغییری بدم که با همه ی مرورگرها سازگار باشه ؟

Saber Mogaddas
پنج شنبه 11 خرداد 1391, 10:03 صبح
سلام
از css reset استفاده کردید.. این رو هم در نظر بگیرید که ie 7 پسوند png رو قبول نمیکنه..
برای cross browser کردن صفحه وب خودتون یه پهارچوب تعیین کنید ..مثلا بگید که من تو این browser ها می خوام که cross browser باشم..و از همون ابتدای کد نویسی کدهاتون رو تست کنید..با برنامه ای مثل ie tester ، برای مثال چهارچوب من از ie 8 به بالاست
..اگه با این روال جلو برید از مشکل های پیچیده تو آخر پروژه خلاص میشد..
موفق باشی..

lady64
پنج شنبه 11 خرداد 1391, 11:38 صبح
ممنون . نه از css reset استفاده نکردم . میشه یک نمونه بزارید. اتفاقا پسوندهای png تو ie7 استفاده کردم و اونجا همه چیز درست بود . الان نمیدونم دقیقا باید چکار کنم ؟ چارچوبم رو ie9‌ قرار بدم و بعد با مرورگرها دیگه هم امتحان کنم ؟

lady64
پنج شنبه 11 خرداد 1391, 16:27 عصر
و البته یک مورد دیگه اینه که میخوام بدونم چهارچوب و قواعدی برای هماهنگی در تمام مرورگرها نیست ؟
مثلا اندازه ای که به دایو داخلی از اطراف دایو خارجی میدم ،در ie با firefox یکی نیست .
یا بعنوان مثال این کدها رو برای لینک استفاده میکنم . در ie9 و firefox نصفه نیمه جواب میده و هنوز زیر خط داره ولی در ie7 به درستی کار میکنه.

a:link {
color: #CC9900;
text-decoration: none;
}
a:visited {
color: #CC9900;
}
a:hover {
color: #000066;
}
a:active {
color: #990033;
}

lady64
شنبه 13 خرداد 1391, 13:15 عصر
من از css reset که آقای کرامتی تو سایتشون گذاشتن استفاده کردم اما جواب نداد . از IETESTER هم استفاده کردم ولی چه فایده داره ؟ یعنی وقتی میبینم که موقعیت ها و بعضی تنظیمات تو بعضی مرورگرها جواب نمیده برای اصلاحش باید چکار کنم ؟
مثلا جداولی که موقعیتشون رو CENTER کردم تو FIREFOX جواب نمیده و حتی بعضی کدهای جاوااسکریپت هم تو بعضی مرورگرها از جمله IE8 کار نمیکنه . یکی بگه برای رهایی از این منجلاب بد چکار کنم ؟

Saber Mogaddas
شنبه 13 خرداد 1391, 15:51 عصر
سلام
یه css reset مختصر و مفید :

*
{
margin: 0;
padding: 0;

}

درسته من ie رو به safe mode سیستم عامل تشبیه می کنم چون از لحاظ گرافیکی خیلی سطح پایین هست.. برای حل مشکل می تونید وقت بزارید و تگ های که تو مرورگر ie درست نمایش داده نمیشن رو تو یه فایل css جداگانه تنظیم کنید و در داخل تگ head با دستور if ie تنظیم کنید که استایل های تگ بخصوص با ا ستایل های که در این stylesheet تعیین کردید نمایش داده شه برای مثال :

<!--[if IE]> <link href="CrossBrowser.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <![endif]-->

این دستور باعث میشه که استایل های داخل این stylesheet فقط تو ie اجرا بشه .. و از نظر w3c هم استاندارد هست ..

یکی بگه برای رهایی از این منجلاب بد چکار کنم ؟

اگه تو برنامه نویسی و طراحی وب به مشکل برخوردید با حل اون خواهید فهمید که پیشرفت کردید..
برای اینکه تو آخر پروژه با مشکل های بزرگی مثل مشکل شما بر نخوریم بهترین روش کد نویسی به صورت استاندارد هست ..
موفق باشی..

lady64
شنبه 13 خرداد 1391, 16:49 عصر
[CODE]
برای اینکه تو آخر پروژه با مشکل های بزرگی مثل مشکل شما بر نخوریم بهترین روش کد نویسی به صورت استاندارد هست ..
..

ممنون . این استاندارد رو از کجا باید بدونم چیه ؟
منظورتون از کدنویسی به روش استاندارد همینه که پیشنهاد دادید ؟ شرط گذاری ؟

Saber Mogaddas
شنبه 13 خرداد 1391, 18:11 عصر
سلام
از استانداردهای w3c طراحی کنید و کد های css (http://jigsaw.w3.org/css-validator/)و xhtml (http://validator.w3.org/)رو تست کنید ..
طراحی وب برای خیلی ها راحت و برای خیلی ها بسیار سخت هست ،سخت برای کسی هست که بدون حوصله و بدون علاقه این کارو میکنن.. شما با نوشتن کدها براتون مشکلهای پیش میاد که برای خودتون هم غیر منطقی هست ولی یه راه حل منطقی پیدا میکنید و کارتون راه میوفته و این منطق هم همون استاندارد هاست..
شرط if ie هم یکی از راه حل ها برای cross browser کردن وب سایتی هست که طراحی میکنید..
موفق باشی..

lady64
شنبه 13 خرداد 1391, 20:58 عصر
سلام
از استانداردهای w3c طراحی کنید و کد های css (http://jigsaw.w3.org/css-validator/)و xhtml (http://validator.w3.org/)رو تست کنید ..
.
ممنون که با حوصله جواب میدید.به این سایتها رفتم . اما نمیدونم طریقه ی استفادش چطوریه . فکر کنم تا چند وقت وقت شما رو با سوالام بگیرم .....
ولی بالاخره یا راهی خواهم یافت و یا راهی خواهم ساخت ....