ورود

View Full Version : سوال: استفاده از قالب سایت دیگران

samsami
شنبه 13 خرداد 1391, 13:27 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم خدمت شما

بعضی سایت های هستند که از نظر گرافیگی خوب هستند و قالب تقریبا زیبایی دارند
با یک سری عملیات میشه فقط قالب را برداشت و از اون استفاده کرده ( یعنی یک سایت وجود داره ما قالب سایت را برمی داریم و برای سایت خودمان استفاده می کنیم )

مثلا قالب سایت پی سی دانلود را می تونیم برای خودمون استفاده کنیم یا نه

خواستیم سوال کنیم ببینیم مشکل خاصی وجود نداره یعنی کسی که اون سایت رو ساخته می تونه از ما شکایت کنه یا نه
پیگرد قانونی داره یا نه

m.toosi
شنبه 13 خرداد 1391, 14:05 عصر
میتونی یک ایمیل بزنی به آقای محمد رضا سیاپوری مدیر سایتش و ازش اجازه بگیری:قهقهه:
ولی قالب html ارزشی نداره و مهم محتوا و برنامه نویسی سایت هست
و حتی اگر چنین قانونی باشه کسی نمیره شکایت کنه
چون بدون اینکه سورسشو بخوای برداری میشه در مدت کوتاهی قالبشو طراحی کرد
حداقل تو ایران که کسی نمیتونه شکایت کنه

samsami
شنبه 13 خرداد 1391, 18:10 عصر
دوست عزیز ممنون از پاسختون

آقای سیاپوری را که معرفی کردین احتمالا مدیر سایت پی سی دانلود می باشد
نه منظورم سایت پی سی دانلود نبود فقط مثال زدم .

آخه خیلی سایت ها هستند که ظاهرشون خوبه

saadatieathar
شنبه 20 خرداد 1391, 18:21 عصر
کسی نمی تونه شکایت کنه اما وقتی کاربر بیاد وب شما و ببینه که ظاهر سایت کپی هست به ذهنیت بدی براش شکل می گیره.
مثلا من خود من برم توی سایتی میگم ببین این قالب رو که من فلان جا دیدم که !

maryam6262
سه شنبه 23 خرداد 1391, 18:08 عصر
در ادامه ی این بحث می خواستم بدونم راهی هست که قالب سایت با تمام استایل ها و جی کوئری هایی که در اون استفاده شده رو کپی کرد و فقط مطالب اون رو تغییر داد؟

saadatieathar
سه شنبه 23 خرداد 1391, 19:05 عصر
اگر سایت static باشه راحت میشه کپی کرد و تغییر داد ولی اگر داینامیک باشه و از cms استفاده شده باشه بعد از کپی کردن باید اون قالب رو برای cms ای که خودتون می خواید پیاده سازی کنید.اما یادتون باشه طرح حتی اگر ساده باشه اما متفاوت خیلی بهتره تا اینکه طحر زیبا و پیشرفته باشه اما کپی شده.

aminghaderi
شنبه 27 خرداد 1391, 18:59 عصر
مشکل خاصی وجود نداره یعنی کسی که اون سایت رو ساخته می تونه از ما شکایت کنه یا نه
اول این کار با دزدی هیچ فرقی نداره ؟! مثل این می مونه بردید و درب خانه یه نفر رو بردارید بگید ، خوشم اومد ؟! خوب کاری نداره ، یه تماس می گیرید می گید ، شماره تلفن سازنده درب منزلتون رو بدید !
این احساس من رو زمانی در شما به وجود می یاد که 40 تا 100 هزارتومان پول طراحی قالب داده باشید!
از نظر شکایت سایبری، مطمئن نیستم ، شاید شاکی خصوصی داشته باشید حد اقل سایت شما رو فیلتر کنند ، باز هم دقیق نمی دونم ، باید بپرسید.

lordofphp
یک شنبه 28 خرداد 1391, 08:38 صبح
به نام خدا
با سلام ببخشید دوست عزیز آره برای کسی که با 40 تومن قالب سفارش میده فکرمیکنه که چیزی نیست ولی سر قالب های حرفه ای که 40 تومن در کار نیست که از 300 400 500 فکرکنم سایت پی سی دانلود قالبش 700

تومن گرفته باشن برای اینجور قالبا بستگی به مدیر وب سایت داره معمولا پیگیرد قانونی میکنن و حتی میتونن ادعای خسارت کنن و ازتون خسارت بگیرن

شکایت که 100 درصد میتونن بکنن

اما دوست عزیز این کار خلاف موازین شرعی و قانونیه و نابود کردن دست رنج برادر مسلمانتون

لطفا بدون اجازه از صاحب قالب کپی برداری نفرمائید

باتشکر

خدانگهدار