PDA

View Full Version : آموزش: آموزش تنظیم اندازه فرم با کل صفحه بدون قرار گرفتن روی Taskbar



اسماعیل ابراهیمی
یک شنبه 14 خرداد 1391, 02:17 صبح
با سلام به دوستان

بنده با این مشکل برخوردم که وقتی خاصیت Windows State فرمم رو روی Maximized میزاشتم ، علاوه بر پر کردن کل صفحه ، روی TaskBar هم می افتاد ...
و مجبور شدم از کد زیر برای برطرف کردن مشکلم استفاده کنم ...

Left = Top = 0;
Width = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width;
Height = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height;

harani
یک شنبه 14 خرداد 1391, 03:07 صبح
من مشکل شما را امتحان کردم ولی برای من هیچ اتفاقی نیافتاد و روی taskbar رو نپوشاند شاید گزینه ی lock تکس بار را فعال نکردید .گزینه های startpostion را نیز تغییر دهید شاید درست شود .کد جالبی هم تایپ کردید تتا به حال برخورد نداشتم ممنون .

hunter_ara
یک شنبه 14 خرداد 1391, 08:21 صبح
با سلام به دوستان

بنده با این مشکل برخوردم که وقتی خاصیت Windows State فرمم رو روی Maximized میزاشتم ، علاوه بر پر کردن کل صفحه ، روی TaskBar هم می افتاد ...
و مجبور شدم از کد زیر برای برطرف کردن مشکلم استفاده کنم ...

Left = Top = 0;
Width = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width;
Height = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height;

دوست عزیز مشکل از ویندوز شماس!
پراپرتی Windows State هیچ مشکلی نداره و چیزی که شما گفتید در حالت نرمال اتفاق نمی افته!

اسماعیل ابراهیمی
یک شنبه 14 خرداد 1391, 13:13 عصر
دوست عزیز مشکل از ویندوز شماس!
پراپرتی Windows State هیچ مشکلی نداره و چیزی که شما گفتید در حالت نرمال اتفاق نمی افته!

می تونید بگین کجای ویندوز ؟

hunter_ara
یک شنبه 14 خرداد 1391, 14:14 عصر
می تونید بگین کجای ویندوز ؟

واقعیتش منم نمیدونم :متفکر:
ولی در تمام دوران برنامه نویسیم حتی روی ویندوز موبایل ندیدم که این اتفاق بیفته
پس احتمالا باید از ویندوز شما باشه

Mahmoud Zaad
یک شنبه 14 خرداد 1391, 15:34 عصر
سلام
معمولا اگه FormBordrStyle رو روی None قرار بدید و WindowState رو ماکزیمم کنید، این اتفاق میفته.

hunter_ara
یک شنبه 14 خرداد 1391, 16:38 عصر
سلام
معمولا اگه FormBordrStyle رو روی None قرار بدید و WindowState رو ماکزیمم کنید، این اتفاق میفته.

من تست کردم کاملا درسته! :کف:

matrixrayaneh
دوشنبه 24 مهر 1391, 15:59 عصر
شما احتمالا maximizebox , minimizebox , control box رو false کردید