View Full Version : سوال: حجم 220 کیلو بایت و 625 کیلو بایت برای یه وب سایت مناسب هست؟
idocsidocs
سه شنبه 16 خرداد 1391, 16:30 عصر
من دارم یه وب سایت طراحی می کنم که می خوام حجمش کم باشه.
همه صفحات این وب سایت حدود 220 کیلو بایت حجم دارن ولی صفحه ای که کاربر می تونه نظر بده، چون از ادیتور استفاده شده، حجم صفحه 625 کیلو بایت می رسه.
با توجه به اینکه هنوز بیشتر کاربرها از مودم دیال آپ استفاده می کنن، لطفا بگید که این حجم 220 و 625 کیلیو بایت برای صفحات وب سایت من مناسب هست یا نه؟
khanlo.javid
سه شنبه 16 خرداد 1391, 17:20 عصر
یه کم زمان میبره تا لود بشه به عکس هایی که تو صفحت استفاده کردی هم توجه کن تا حجمشون کم باشه اکثرا پسوند png کم حجم تره نسبت به سایر پسوند ها.
موفق باشید.
idocsidocs
سه شنبه 16 خرداد 1391, 17:46 عصر
یه کم زمان میبره تا لود بشه به عکس هایی که تو صفحت استفاده کردی هم توجه کن تا حجمشون کم باشه اکثرا پسوند png کم حجم تره نسبت به سایر پسوند ها.
حجم 250 کیلو زیاده یا 650 کیلو بایت؟
khanlo.javid
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 08:44 صبح
میشه بگید این سوال شما چه ربطی داره مثلا این که ما نمیدونیم 250کیلوبایت زیاده یا 650کیلو بایت در ضمن کیلو نه کیلوبایت مگه میوه فروشی داری ؟؟؟؟
Beginner2013
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 09:42 صبح
سلام،به نظرم
250 کیلوبایت که هیچی 200 کیلو بایت هم برای یه اتصال Dial Up زیاده.من خودم کشیدم این دردو.وقتی یه زمانی با اینترنت Dial Up انتخاب واحد میکردم.
idocsidocs
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 10:19 صبح
250 کیلوبایت که هیچی 200 کیلو بایت هم برای یه اتصال Dial Up زیاده.من خودم کشیدم این دردو.وقتی یه زمانی با اینترنت Dial Up انتخاب واحد میکردم.
آخه مگه می شه یه صفحه جذاب کمتر از 200 کیلوبایت حجم داشته باشه !
الان با کلی تغییرات و استفاده از فشرده سازی، حجم فایلها رو 180 کیلو کردم ! این حجم هنوز هم برای دیال آپ زیاده ؟
Beginner2013
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 12:02 عصر
آخه مگه می شه یه صفحه جذاب کمتر از 200 کیلوبایت حجم داشته باشه !
الان با کلی تغییرات و استفاده از فشرده سازی، حجم فایلها رو 180 کیلو کردم ! این حجم هنوز هم برای دیال آپ زیاده ؟
یادمه موقعی که از Dial Up استفاده میکردم،وقتی به یه صفحه پر حجم می رسیدم بلافاصله میبستمش،یکیش همین سایت برنامه نویس بود که همیشه تو گوگل میومد و من همون ابتدای کار می بستمش یا اصلا واردش نمیشدم،حالا کی حوصله داشت با اون وضع ثبت نام کنه.
،البته نکاتی هم هست که رعایتشون کمک میکنه،مثلا در مورد بک گراند دگمه ها،صفحه و ...میشه اونا رو کوچیک تر و بعد repeat کرد،اگر میشه تبلیغات هارو قبا از لود شدن یه پروگرس بار سبک بجاشون قرار داد و بعد از لود ست کرد،میشه بعضی چیزا رو با Ajax به آرومی لود کرد.میشه بی خیال jquery شد،میشه که اگه از Asp.Net استفاده می کنیم،کمتر کدای کلاینتو با کنترلای جور با جور که رو صفحه میندازیم،کثیف کرد،و میشه ... های دیگه که خودتون بهتر واردید
اما چاره کلی وجود نداره،اینجا ایرانه،شما صفحه اول Blogfa یا Blogsky رو ببینید،هر دو زیر 100 کیلو بایت هستن و مجبورا کاربر پسندم باشن،
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.