ورود

View Full Version : شبکه مرتب دچار spywer می شود

zarzary
چهارشنبه 23 آذر 1384, 11:53 صبح
با سلام
من یک سئوال داشتم ممنون می شوم اگر جواب بدهید
من در محل کارم یک شبکه دامینی است که اینها از طریق یک سویچ بهم متصل شده و به اینترنت نیز متصل هستند مشکل من این است که مرتب کامپیوتر های شبکه دچار Spwer می شوند ایا اینجا امنیت شبکه مشکل دارد یا نه isp ارائه دهنده خدمات دچار مشکل است یا ایراد از افراد است.؟

13delta
چهارشنبه 23 آذر 1384, 13:39 عصر
من از استادم یک چیزی یاد گرفتم و آن این بود که دلیل اینکه شبکه خراب میشود یا ویروسی و هک میشه مشکل از کیه از ادمین اون سایته چون ادمین میتونه با بستن سنگینترین پالیسی ها حال همه رو جا بیاره و این کارآمدی یا بی لیاقتی یک فرد است اما من همش تو بی لیاقته گیر میکنم
ببین بهتره یک آنتی اسپای روی تمامی استیشنهات نصب کنی مک آفی آخرشه
من نسخه شبکه اش را نمیدونم هست یا نه
مک آفی اینترنت سکیوریتی هم بهترینه

mRizvandi
دوشنبه 12 دی 1384, 08:16 صبح
سلام

دوستمون این موضوع رو که امنیت شبکه با پالیسی هایی که ادمین برقرار می کنه برقرار میشه موافقم
پیشنهاد::
اول هیچ کاربری نباید با یک userسطح بالا لاگین کنه (همه بدون استثنا حتی شما که ادمین هستید هم از این قادعده مستثنی نیستید البته پای سیستم خودتون نه سرور)
دوم از آنتی ویروسهایی که تحت شبکه هستند استفاده کن (من از syamntec corporate editition استفاده می کنم شما هر چی که می دونی می تونی تهیه کنی استفاده کن)
سوم با استفاده از پالیسی های نصب install ویروس یاب رو فورس بر نصب بگذارید که هر سیستم که بالا اومد اگر آنتی ویروس نداشت سریعا براش نصب بشه
چهارم از یک آنتی اسپای خوب هم استفاده کن (من از microsoft anti spy استفاده میکنم چون فایل msi هم داره و اون رو جز پالیسی های نصب در زمان لاگین گذاشتم) بنابراین هر سیستمی که حتی به اینتر نت هم وصل نباشه دارای antispay هست
پنجم هیچ سیستمی نباید دارای فولدر share باشه چون مدخل حرکت ویروسها و برنامه های مخرب همین جاست (این فولدر اجازه رایت و بقیه پرمیژنها رو داره)
ششم برای سیستمهایی که بیستر از بقیه در معرض خطر هستند یک آنتی اسپای دیگر هم نصب کن من برای بعضی از افراد (بدلیل اینکه داخل سایتهای خاصی میشند) دوتا آنتی اسپای دارم دومی از Spayware doctor استفاده می کنم
:چشمک: