View Full Version : سوال: سوال درموردزبان برنامه نویسیboوpython
mohamadshadkam
جمعه 19 خرداد 1391, 00:20 صبح
سلام به همه استادان یه سوال فوق العاده مبتدی داشتم من تو اینترنت یه سرچ کوچیک کردم درمورد زبان boوpythoneاما چیزی درموردشون پیدانکردم واما سوال من میخواستم بدونم زبان برنامه نویسیboکه توساخت بازی با یونیتی به کارمیره همون زبان pythone هستش یا فرق میکنه اگر فرق میکنه لطفا هرکس آموزشی درمورد زبان boداره attachکنه و کامپایلرش هم هرکس داره بزاره ممنون میشم
MSK
شنبه 17 تیر 1391, 14:28 عصر
سلام.
زبان boo توسط شخصی ابداع شده که سعی داشت python رو با سکوی .net میکروسافت آشتی بده.
چون python خودش از انواع پشتیبانی ضعیفی داره (یعنی بطور کلی متغیر هات نوع ندارند) فرق اساسی python و boo تو همینه. یعنی توی boo سینتکس python دستکاری شده تا از انواع پشتیبانی خوبی یشه.
بطور کلی اگه با python آشنایی داری، تفاوتهاش با boo انقد کم هست که بشه یکی دو روزه راه افتاد. اما تفاوت اساسی اینه که boo برای سکوی دات نت ه یعنی برای برنامه نویسی باید از ابزار و کلاسهای دات نت استفاده کنی.
در مورد منبع یادگیری و کامپایلر هم به سایت اصلی خود زبان مراجعه کن:
http://boo.codehaus.org/
sahama
شنبه 17 تیر 1391, 15:54 عصر
البته این نکته رو بگم که الان ironpython برای اجرای روی سکوی دات نت طراحی شده
MSK
دوشنبه 26 تیر 1391, 14:18 عصر
هدف ironpython بیشتر اینه که یه مفسر 100% سازگار با مفسر اصلی پایتون یعنی cpython بوجود بیاره تا اینکه یک زبان خیلی خوب برای تعامل با .net باشه. هدف boo همین آخریه.
اما مسلما برای کسی که میخواد به برنامش قابلیت اسکریپت نویسی هم اضافه کنه ironpython بهتر از boo ه در حالی که کسی که می خواد برنامه کامل بنویسه boo مناسب تره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.