View Full Version : آموزش: رفع مشکل Crystal Report 13 در Visual Studio 2010
maisam_s
جمعه 19 خرداد 1391, 12:24 عصر
من خودم در vs 2010 با کریستال ریپورت 13 مشکل داشتم و بعد رفع این مشکل گفتم بنویسم تا دوستان هم استفاده کنند.
-مشکل: بعد اضافه کردن فایل کریستال ریپورت به برنامه در toolbox گزینه crystalReportViewer و ... نشان داده نمی شود برای نمایش آن به مسیر زیر بروید:
-رفع مشکل: در Solution Explorer بر روی Properties دابل کلیک کنید و در پنجره باز شده در قسمت target framework گزینه را از Net Framework 4 Client Profile. به Net Framework 4. تغییر دهید بعد از ریست شدن فرمها، crystalReportViewer و... نمایش داده خواهد شد.
132320
پنج شنبه 02 شهریور 1391, 22:35 عصر
با تشکر
عالی بود
اگه باز هم خطا گرفت از Net Framework 3.5 استفاده کنید
sadeghlinux
دوشنبه 20 شهریور 1391, 00:12 صبح
من خودم در vs 2010 با کریستال ریپورت 13 مشکل داشتم و بعد رفع این مشکل گفتم بنویسم تا دوستان هم استفاده کنند.
-مشکل: بعد اضافه کردن فایل کریستال ریپورت به برنامه در toolbox گزینه crystalReportViewer و ... نشان داده نمی شود برای نمایش آن به مسیر زیر بروید:
-رفع مشکل: در Solution Explorer بر روی Properties دابل کلیک کنید و در پنجره باز شده در قسمت target framework گزینه را از Net Framework 4 Client Profile. به Net Framework 4. تغییر دهید بعد از ریست شدن فرمها، crystalReportViewer و... نمایش داده خواهد شد.
با سلام روی Properties دابل نمیشه ، کلیک میشه!
من نتونستم target framework رو پیدا کنم. البته موقع ایجاد پروژه جدید با انتخاب فریم ورک 3.5 مشکل حل میشه! اما یه پروژه ای که از قبل ایجاد شده رو با روشی که شما گفتین نتونستم حل کنم.
ممنون میشم دوباره توضیح بدی.
maisam_s
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 09:29 صبح
با سلام.
برای باز کردن Properties در menu bar قسمت project را انتخاب و در آن قسمت گزینه ( اگر به فرض اسم پروژه شما WindowsFormApplication باشد ) WindowsFormApplication Properties را انتخاب کنید.
در Properties از قسمت سمت چپ زبانه Application را انتخاب کنید و در این قسمت می توانید target framework: که پایین آن یک combobox وجود دارد را پیدا کنید، حال مقدار آن را از Net Framework 4 Client Profile. به Net Framework 4. تغییر دهید.
sadeghlinux
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 23:52 عصر
اول از همه از دوستان ممنونم که توضیح دادن.
این توضیح رو دوست خوبمون سیاوش ابراهیمی فرستاده
این توضیحات در Visual Studio 2010 هست :در پنجره ی Solution Explorer روی My Project دابل کلیک کن بعد روی سربرگ Compile کلیک کنید ، سپس روی دکمه ی Advanced compile Option کلیک کن و سپس Target Framework رو تغییر بده.
sadeghlinux
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 23:53 عصر
اول از همه از دوستان ممنونم که توضیح دادن.
این توضیح رو دوست خوبمون سیاوش ابراهیمی فرستاده
این توضیحات در Visual Studio 2010 هست :در پنجره ی Solution Explorer روی My Project دابل کلیک کن بعد روی سربرگ Compile کلیک کنید ، سپس روی دکمه ی Advanced compile Option کلیک کن و سپس Target Framework رو تغییر بده.
m_farahani_8
پنج شنبه 25 آبان 1391, 07:14 صبح
واقعاً ممنون اگه امکانش هست یک سری آموزش های کریستال ریپورت رو برام بفرستید
m_farahani_8@yahoo.com
Behnam6670
دوشنبه 21 اسفند 1391, 17:14 عصر
ممنون داداش
fakhravari
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 23:17 عصر
سایت سافت گوزر زدش
parham2501
جمعه 03 خرداد 1392, 14:28 عصر
آقا دمت گرم ممنون
گزینه های crystalreportviewer و crystalreportdocument به جعبه ابزار در قسمت reporting اضافه میشه با این کار.
اینطوری نوشتم که توی سرچ بهتر پیدا بشه:چشمک:
m.sunset
جمعه 11 مرداد 1392, 19:06 عصر
سلام
برایVS 2012 مشکل همچنان باقیست و با اینکارها هم درست نشد:گریه:
کسی میدونه علتش چیه؟
fakhravari
یک شنبه 13 مرداد 1392, 17:48 عصر
عزيز دل برادر ميگم سايت سافت گزر ابديت زده اون روش در پست 1 درست نيست
دهقانی
سه شنبه 27 اسفند 1392, 10:52 صبح
سلام
برایVS 2012 مشکل همچنان باقیست و با اینکارها هم درست نشد:گریه:
کسی میدونه علتش چیه؟ باور کنید من همه راه ها رو رفتم
دهقانی
سه شنبه 27 اسفند 1392, 10:54 صبح
خواهش می کنم جواب منو بدید
:گریه::افسرده:
fakhravari
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 11:38 صبح
فقط پک سافت گزر دانلود کنید مشکل حل میشود
mahsaaaaaaa
دوشنبه 13 مرداد 1393, 12:12 عصر
سلام..این پیغام مال چیه چطور رفعش کنم؟؟؟؟؟؟:گریه::گریه::گریه:
121964
MOS245
شنبه 06 مهر 1398, 23:06 عصر
150793 سلام آقایون این چی میگه هر کاری کردم درست نمیشه چکارش کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.