View Full Version : سوال: ساخت برنامه تحت وب
shahab.f.c
شنبه 20 خرداد 1391, 15:02 عصر
سلام دوستان
من مي خوام يك بازي بسازم كه كاربران با واردكردن رمز و نام كاربري وارد بازي بشن بطوري كه اين بازي آنلان باشد و اطلاعات آن هر لحظه به روز شود. براي ساخت اين بازي با زبان بيسيك چه كارهايي بايد انجام داد؟:متفکر:
توضيحات:
چند كاربر با هم بتوانند بازي كنند
امكان استفاده از بانك هاي اطلاعاتي نيز وجود داشته باشد
arenaw
شنبه 20 خرداد 1391, 16:24 عصر
با کنترل های اینترنت و بانک اطلاعاتی کار نکردم ولی شما مثلا میتونی یه تایمر داشته باشی که هر لحظه اطلاعاتی مثل bazikon.left & bazikon.top & ... رو از سیستم اون یکی بازیکن بخونه و این ور توی سیستم 1 این خصوصیات رو آپدیت کنه. اون طرف هم همینطور.
البته خیـــلی بستگی به بازیت داره که چه خصوصیاتی رو بفرستی و دریافت کنی.
اگه مثلا بازیت منچ باشه همین که اون الان تاس چند اورد کفایت میکنه
just4froum
شنبه 20 خرداد 1391, 17:27 عصر
سلام دوستان
من مي خوام يك بازي بسازم كه كاربران با واردكردن رمز و نام كاربري وارد بازي بشن بطوري كه اين بازي آنلان باشد و اطلاعات آن هر لحظه به روز شود. براي ساخت اين بازي با زبان بيسيك چه كارهايي بايد انجام داد؟:متفکر:
توضيحات:
چند كاربر با هم بتوانند بازي كنند
امكان استفاده از بانك هاي اطلاعاتي نيز وجود داشته باشد
خوب طبیعتا یک بازیکن باید سرور شه و تمام اطلاعات بین اون و سایر بازیکن ها منتقل بشه
خوب برای ارتباط برقرار کردن نیاز به وینسوک داری که تا اونجایی که من اطلاع دارم وینسوک vb6 اصلا مناسب ارتباط در اینترنت نیست و برای شبکه های محلی مثل کافی نت ها و ... مناسب هست پس کلا بی خیالش شو چون با vb6 اصلا نمی تونی ارتباط برقرار کنی که بخوای اطلاعات رد و بدل کنی.
اما اگر می خوای برای آموزشش بنویسی و روی شبکه های محلی چک کنید لطفا اطلاعات بیشتری بدید.
چجور اطلاعاتی باید به روز بشه ؟ اصلا بازیتون راجع به چی هست ؟
shahab.f.c
شنبه 20 خرداد 1391, 21:23 عصر
فكر كنم بازي myfc رو ديده باشيد تو اين سايت myfc.ir من مي خوام اين بازي هم مثل ماي اف سي يك بازي مديريتي باشه ولي ماي اف سي يك سايت براي بازي و من مي خوام همين بازي روي يك نرم افزار باشه
shahab.f.c
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 12:40 عصر
كسي نبود؟
بهتره موضوع رو بيشتر باز كنم
اين بازي اين جوري هستش كه كاربر وارد يك برنامه ميشه و با وارد كردن نام كاربري و رمز عبورش به سرور متصل ميشه. توي اين بازي هيچ حركت فيزيكي انجام نميشه
بلكه كاربر با انواع دكمه و ... سروكار دارد . مثلا در يك قسمت به خريد شيئي اقدام ميكند و در بانك اطلاعاتي اين كاربر در سرور بايد به مقدار اين شئ اضافه شود.
ميشه به صورت كلي بگين ك براي ساخت همچين برنامه اي چه كار هايي لازمه؟
star_star
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 12:52 عصر
داداشم بیخیال vb6 واسه این کار شو !!!!!
با ASP.net و C# می تونی اینکارو انجام بدی
shahab.f.c
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 14:30 عصر
یعنی با vb نمیشه؟
star_star
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 15:30 عصر
[QUOTE=shahab.f.c;1530138]یعنی با vb نمیشه؟[/QU
شدنش که میشه !!! اما منطقی اش اینه که بری با C# و ASP.net کار کنی
البته با فلش هم می تونی بازی رو بسازی بعد آپلود کنی بعد با هر زبونی که خواستی یه برنامه بنویسی که فایل بازی ای که روی سایته Play کنه !!!
shahab.f.c
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 17:53 عصر
خوب اگه می خواستم بازی رو سایت باشه که راحت بود. می خوام فایل exe داشته باشه و توسط برنامه با سرور ارتباط برقرار بشه
M.T.P
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 20:11 عصر
نیاز به یک آی پی valid دارید که بازیکن ها با جستجوی سرور ، شما رو پیدا کنند و وارد محیط بازی بشن.
بانک هم باید سمت سرور بسازید.
این کار شدینه اما بستگی به پشتکار و نحوه برنامه نویسی شما داره.
بازی چی هست ؟
shahab.f.c
پنج شنبه 01 تیر 1391, 09:33 صبح
درواقع شرح بازی این شکلی که شما در نقش یک شسرباز نظامی هستید و با انجام ماموریت های گوناگون به ارتشتون کمک می کنید اما این ماموریت ها به ظور فیزیکی انجام نمی شه بلکه شما با خرید وسایل گوناگون و یا با فریب دادن سربازان ارتش دیگر و گرفتن اطلاعات از آن ها و ... ماموریتتون رو به پایان می رسونید و در مقابل پاداش مناسبی در یافت می کنید. هدف شما در این بازی رسیدن به درجه های بالاتر و داشتن کارایی بیشتر هستش. همونطور که می بینید توی این بازی بیشتر از بانک های اطلاعاتی استفاده می شود که کاربر در بخش های مختلف بازی مثل بخش خرید و فروش با بانک اطلاعاتی مربوط به خودش سروکار داره و مقدار وسیله ای رو که خریده یا فروخته رودر بانک اطلاعاتی خودش در سرور کم یا زیاد میکنه.
حالا چند تا سوال هستش:
1-چه سروری بخرم
2- چطوری بانک ها رو روی سرور بذارم
3- برنامه من چطوری با سرور ارتباط برقرار کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.