ورود

View Full Version : مشکل سرعت با رابط کاربری

Hossenbor
یک شنبه 21 خرداد 1391, 08:57 صبح
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من میخواستم یک رشته بزرگ رو به ادیت کنترل ارسال کنم ولی 12 ثانیه طول میکشه تو زبانایه دیگه من جمله سی شارپ و دلفی اندازه گرفتم که اون زمان برای اینا 4 ثانیه کم و بیش وقت گرفت میخواستم ببینم مشکلم از کجاست در ضمن برای مقدار دهی از setdlgitemtext استفاده کردم با تشکر

mehdi.mousavi
دوشنبه 22 خرداد 1391, 12:15 عصر
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من میخواستم یک رشته بزرگ رو به ادیت کنترل ارسال کنم ولی 12 ثانیه طول میکشه تو زبانایه دیگه من جمله سی شارپ و دلفی اندازه گرفتم که اون زمان برای اینا 4 ثانیه کم و بیش وقت گرفت میخواستم ببینم مشکلم از کجاست در ضمن برای مقدار دهی از setdlgitemtext استفاده کردم با تشکر

سلام.
اگر از CEdit Control استفاده می کنید، باید از متود SetWindowText (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/yhczy8bz%28v=vs.100%29) برای Set کردن Text اون کنترل استفاده کنید. این متود روی کلاس CWnd قرار داره و CEdit هم از CWnd درایو شده و ...
اینکارو کنید، اگر بازهم مشکلی بود، لطفا چند خط کد (در حد 4-5 خط) اینجا قرار بدید تا مشکل رو بشه توسط اون Reproduce کرد تا بررسی کنم دلیلش چیه.

موفق باشید.

Hossenbor
دوشنبه 22 خرداد 1391, 14:04 عصر
سلام دوباره خدمت استاد عزیز خوب کدی که من استفاده کردم اینجوری

char *c=(char *)malloc(64000000);

تمام اندازه c ‎ مقداردهی شده و مورد استفاده شم برای پسورد جنریت بود که بدون رابط کاربری این کارو تو دو ثانیه انجام میداد و اونو تو یک فایل ذخیره میکرد

setdlgitemtext(hwnd,TXT_PASSWORDS);

این تمام قسمتیه که برای تزریق تکست استفاده شده در ضمن چون این برنامه خیلی کوچیک بود از ام اف سی استفاده نکردم و از حالت ریسورس استفاده کردم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید با تشکر