View Full Version : مبتدی: طراحی قالب وبلاگ
AbbasVB
دوشنبه 22 خرداد 1391, 14:49 عصر
با سلام خدمت دوستان
من در حال طراحی و یا دستکاری قالب ویلاگ هستم من با یه برنامه کل وبلاگمو دانلود کردم و شروع کردم به دستکاریش تا به صورت دلخواه درش بیارم ولی قالب یک مشکلی داره که من نمی تونم حلش کنم
یعنی وقتی صفحه وبلاگ رو عوض می کنیم و به صفحه دوم می رویم قسمتی از وبلاگ به هم می ریزه و به پایین صفحه منتقل می شه.
من فقط یه کم با زبان htmlو CSS آشنایی دارم
اگه می شه دوستان کمک کنید
saadatieathar
سه شنبه 23 خرداد 1391, 12:48 عصر
سلام.
من ای قالب رو گذاشتم و تست کردم.
منظورتون رو نفهمیدم،میشه دقیق تر بگید چی به هم میریزه و چطوری به هم میریزه؟ من که اشکالی ندیدم.
AbbasVB
سه شنبه 23 خرداد 1391, 15:23 عصر
با سلام
ممنون از پاسختون
منظورم این بود که وقتی قالب رو روی وبلاگ قرار می دهم صفحه نخست درست است ولی وقتی از پاین صفحه
روی لینکی که برای صفحه های بعدی قرار دارد کلیک می کنیم به صفحه بعدی منتقل می شویم
ولی قسمتی که برای امکانات مثل آمار ،جستجو ،لوگو و... طراحی شده است به پایین ترین قسمت وبلاگ و
بالای تصویری که برای Footer قرار دارد منتقل می شود
امیدوارم منظور من رو متوجه شده باشید
:چشمک:
موفق باشید
s2/mri
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 15:27 عصر
کد اون صفحه ای که بهم میریزه روبذار
AbbasVB
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 19:54 عصر
با سلام
دوست عزیز من کد هاشو مو به مو بررسی کردم کاملا شبیه هم بود. یک صفحه تمام اجزایش سر جایش است ولی صفحه های دیگر به هم می ریزد
برای مشاهده به اینجا (http://v-b-6.blogsky.com) یک سر بزن صفحه های 1 و 4 رو با هم مقایسه کن تا کاملا منظورم رو متوجه بشی
ali.poorbazargan
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 20:39 عصر
من الان بلاگ شمارو دیدم، در صفحه اول مشکلی نداشت .
منظورتون از صفحه 4 چیه دقیقا !؟
مگه بلاگفا صفحه بندی داره ؟
شما لینک اون صفحه که مشکل داره رو بذارین .
ولی در کل اگه قالب رو اشتباه ادیت کنید این مشکل پیش میاد، بخصوص اگه css رو ادیت کنید، چون حتی یه پیکسل هم اشتباه جابجا بشه ممکنه مشکل ایجاد کنه .
شما توی فایل css باید مطمئن شی اون کلاسی که واسه مطالبت انتخاب کردی نسبت به کلاس دو ستونت از سایز مناسبی برخوردار باشه، چون اگه بزرگتر باشه مشکل ایجاد میکنه، مثلا یکی از ستونها کاملا پایین ستون وسط اجرا میشه.
اگه از css اطلاع ندارید با آزمایش و خطا برین جلو تا متوجه شین با تغییر چه عددی چه اتفاقی میفته ...
AbbasVB
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 20:52 عصر
ببخشید دوست عزیز من به جای لینک بلوگ اسکای لینک بلوگ فا رو گذاشتم ولی درستش کردم لینک رو یک بار دیگر ببینید
مثلا یکی از ستونها کاملا پایین ستون وسط اجرا میشه
بله درسته همین مشکل رو دارم
s2/mri
پنج شنبه 25 خرداد 1391, 15:19 عصر
ببینید دوست عزیز
صفحه ی شما مشکل درست بسته نشدن div ها رو داره
اگه کد صفحه ای رو که اشتباهه رو با کد صفحه ای که درسته مقایسه کنی متوجه میشی
در صفحه ای که ایراد داره کلاس postpart و posttext بعد کلاس sidebar بسته شدن به همین خاطر sidebar این صفحه بعد پست ها میاد
اگه قبل کلاس sidebar
2تا div وببندی و در انتهای صفحه 2تا divبسته رو برداری درست میشه
کدها رو گذاشتم
فقط حواست باشه من رنگ body رو عوض کردم
s2/mri
پنج شنبه 25 خرداد 1391, 15:29 عصر
2تا عکس هم گذاشتم
امیدوارم کمکت کنه
عکس پایینی قبل ویرایش
بالایی هم درست شده کد صفحه ست
متنی هایی هم که داخل کامنت گذاشتم یعنی این div به کدوم مربوط میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.