PDA

View Full Version : مشکل در شناسایی کاراکتر

medooo
دوشنبه 22 خرداد 1391, 22:37 عصر
سلام و خسته نباشید به برنامه نویسان عزیز

من دانشجو هستم در حال نوشتن یک پروژه به زبان C . پروژه از این قراره که باید 10 عدد صحیح و 10 عدد اعشاری در دو ارایه مجزا بگیره و با دریافت هر کاراکتر یه عملیات خاص انجام بده. مثلا اگر X وارد بشه max و min کل اعداد رو نشون بده. توی یه جدول داخل خود برنامه عملیاتی که هر کاراکتر انجام میده رو نوشتم. قراره که به ازای کاراکترهای ناشناس هم یه پیام چاپ کنه. از if selection و while ّبرای این کار استفاده کردم. اما مشکل اینجاست که هربار می خواد یه کاراکتر از کاربر بگیره پیام unknown character رو که به ازای کاراکترای ناشناس قراره چاپ شه نمایش میده. چکار کنم که این اتفاق نیفته؟

http://uplod.ir/4qifp7frq84x/Calculator.c.htm

one hacker alone
سه شنبه 23 خرداد 1391, 00:12 صبح
ببینید دوست عزیز برنامه شما قسمت های مختلفی داره و هر قسمت کاری رو انجام میده
حالا این پروژه بهانه خوبیه که شما با توابع اشنا بشین و اگه هستین از اونها استفاده کنید
نکته دوم استفاده از ساختار switch جهت بررسی کاراکتر ورودی هست

پس شما این اصلاحیه رو توی کد انجام بدین اینجوری خطایابی هم راحت تر میشه درضمن کدتون رو مستقیم اینجا بزارید البته بین تگ کد بزارید تا به هم نریزه نمخواد اپلود کنید
کد هم ناقص بود البته اجرا نکردم
ولی یادتون نکره بعد از اینکه کاراکتر رو از کاربر گرفتین اون رو وارد switch میکنید که در هر case یک تابع که کار مربوطه رو انجام میده اجرا کنید و در حالت default هم اون پیغام "کاراکتر مجاز نیست" رو نمایش میده

medooo
سه شنبه 23 خرداد 1391, 00:18 صبح
از switch case هم استفاده کردم باز همین مشکل رو داشت. فکر کنم مشکل توی دستور while باشه ولی نمی دونم چی