View Full Version : سوال: بدست آورد مسیر عکس
younes221
سه شنبه 23 خرداد 1391, 21:36 عصر
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ،
فرض کنید داخل عنصر TImage یک تصویر داریم حالا چطور میتونیم مسیر اون عکس رو بدست بیاریم؟ تا در قست های دیگه ی برنامه ازش استفاده کنم ؟ یک روشش اینه که در قسمت Private یونیت یک متغیر محلی درست کنم و مسیر رو داخلش نگهداری کنم و در کل یونیت بهش دسترسی داشته باشم ولی فکر میکنم روش بهتری م وجود داره خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم/
با تشکر
Ananas
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 02:04 صبح
سلام. شکر خدا حال خوب است.
اصلا شما آدرس عکس رو می خوای چی کار کنی؟ وقتی با TImage یک عکس رو لود می کنی لازم نیست دوباره جای دیگه بازم لود کنی، از همون TImage بخونش اگرم خواستی تغییرش بدی از همونجا یک کپی ازش بساز به شکل TBitmap . نکته ی دیگه این که موقعی که شما داری برنامه رو میسازی اگه عکس رو تو محیط دلفی لود کنی موقع اجرا دیگه نمی ره ازون آدرس بخونه بلکه محتویات عکس رو تو فایلای خودش ذخیره می کنه یعنی اگه شما اون عکس رو تو هاردت تغییر نام بدی بازم اجرا میشه مگه اینکه شما تو برنامه از تابع LoadFromFile برای TImage استفاده کرده باشی که در این صورت عکس داخل فایل exe ذخیره نمیشه و موقع اجرا اونو لود میکنه. ایشالا درست گفته باشم.
Mask
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 10:24 صبح
دقیقا
چون عکس در داخل فایل exe امبد میشه دیگه مسیری وجود نداره.
راهه موجود برای اینکار همون روشی هست که خودتون گفتید.
firststep
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 22:29 عصر
سلام عزیز
کافی خاصیت اpicture اون image که می خوای توش عکس رو کپی کنی برابر خاصیت picture س image منیع کنی
img2.Picture:=img1.Picture;
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.