PDA

View Full Version : مقاله: جزوه آموزش فست ریپورت (فارسی)

khorsandreza
پنج شنبه 25 خرداد 1391, 15:40 عصر
سلام
یکی از دوستان در تایپیک کتاب آموزشی کامپوننت Fast Report را قرار داده است من قبلا این را بخاطر نیاز توسط یکی از دوستان به فارسی ترجمه کرده ایم که حدودا 150 صفحه میباشد برای استفاده دوستان اینجا قرار میدهم لازم به ذکر است این فایل را به بعضی از دوستان در سایت برنامه نویس بطور خصوصی ارسال شده بود
از اینجا دانلود کنید

اگر ناقص و دارای اشکال بود پیشا پیش پوزش می خواهم

ضمنا بخش ضمیمه ها اشکال دارد کلیدهای انتخاب فایل کار نمی کند جهت اطلاع مدیران

khorsandreza
پنج شنبه 08 تیر 1391, 19:36 عصر
دانلود بیش از 40 بار دریغ از یک نظر و تشکر
خوبه که گفتم نظرتان را بگید اینه رسم روزگار:افسرده:

me.enik
سه شنبه 13 تیر 1391, 20:08 عصر
سلام.
هنوز نخواندمش, ولی فکر کنم مقاله یا کتاب جالبی باشه!! :d
میتونی به فایل pdf تبدلیش کنی تا کاربر پسند تر بشه, آخه اینجوری کسی که استفاده میکنه, حس خوبی نسبت به اون نداره.
ولی به هر حال ممنون.
اگر خواستی pdf بکنیش و نتونستی, بگو من برات انجام میدم, کار سختی نیستش, 2-3 تا کلیک باید بکنم!! :d

Site Admin
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 21:22 عصر
آقا مرسی دستت درد نکنه جالب بود ولی اگر تونستی چند تا مثال کاربردی ساده بزن تا کاربران برنامه ها بتونن راحت بفهمن مثلا یک فاکتور فروش را واسشون تغییر بده

shahobayan
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 15:07 عصر
مرسي ز زیاد مرسی

azarang
سه شنبه 28 خرداد 1392, 08:55 صبح
خیلی خوب بود ، ممنون
فقط همونطور که بقیه دوستان گفتن ، مثال لازم داره ، ولی برا یادگیری و شروع کار گزارش سازی خوبه ، بازم ممنون
یه سوال : آیا راهی برای پاس دادن بیش از یه مقدار به یه پارامتر وجود داره یا نه ، مثلا یه آرایه رو به پارامتر پاس کنی و تو گزارش تمام محتوای آرایه رو زیر هم ببینی ؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی داری ، راهنمایی کنی

ms_jadoo
دوشنبه 31 تیر 1392, 12:50 عصر
خیلی ممنون دست من . من به جای همه ی اون عزیزانی که فایل رو دانلود کردن و تشکر نکردن صمیمانه تشکر میکنم . شما بزارید به حساب ذوقشون که چیزی رو که لازم داشتن پیدا کردن . بازم ممنون

ali ghaemi
دوشنبه 31 تیر 1392, 15:58 عصر
ممنون از شما ... به نظر جزوه خوبی می یاد

omidamiry
دوشنبه 04 شهریور 1392, 22:45 عصر
سلام

با تشکر فراوان از تلاش شما در گسترش علم به زبان پارسی

amirkazem
جمعه 10 بهمن 1393, 19:52 عصر
سلام، لینک دانلودمشکل دارد.محبت بفرماییداصلاح نمایید.

khorsandreza
یک شنبه 12 بهمن 1393, 13:46 عصر
لینک اصلاح شد دانلود کنید