PDA

View Full Version : آموزش: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...



Arash_janusV3
شنبه 27 خرداد 1391, 02:39 صبح
کاربرانی که تاپیک
نکته های سی شارپ (http://barnamenevis.org/showthread.php?346060-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...)
را مشاهده کرده اند و سوالاتی مربوط به آنچه که در نکته های سی شارپ (http://barnamenevis.org/showthread.php?346060-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...) مطرح شده دارند
می توانند در اینجا مطرح کنند
با این وجود به کاربران کمک خوبی می شود واز همه دوستان خواهشمندم در این تاپیک تا آنجایی که از دستشان بر می آید همکاری کنند

لطفا سوالاتی در اینجا مطرح شود که به آنچه که در نکته های سی شارپ (http://barnamenevis.org/showthread.php?346060-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...) مطرح شده ارتباط داشته باشد
مشاهده لیست (http://barnamenevis.org/showthread.php?346060-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...&p=1526061&viewfull=1#post1526061) نکته های سی شارپ ...

جا داره از جناب gwbasic مدیر این بخش در خصوص پیشنهاد برای ایجاد این تاپیک تشکر کنم

حمیدرضا1
شنبه 27 خرداد 1391, 03:41 صبح
سلام.میشه بگید پروسس چیه و چیکار میکنه.یه مثال بزنید.ممنون.
قبلا دیدم اینطوری ماشین حساب رو میارن بالا.
ولی یه مثال دیگه بزنید.

Arash_janusV3
شنبه 27 خرداد 1391, 10:59 صبح
سلام.میشه بگید پروسس چیه و چیکار میکنه.یه مثال بزنید.ممنون.
قبلا دیدم اینطوری ماشین حساب رو میارن بالا.
ولی یه مثال دیگه بزنید.


این دستور برای فراخوانی برنامه های ویندوز استفاده می شود

System.Diagnostics.Process.Start("نام دستور");

وهمچنین شما می توانید از این دستورات به طور مثال استفاده کنید

نام برنامه اجرایی----دستور
taskmgr-----------Task Manager
write-------------------Wordpad
mmsys.cpl----Sounds and Audio
regedit---------Registry Editor
notepad---------------Notepad
control keyboard--Keyboard Properties
fonts-----------Fonts Folder
و
.
.
.
موفق باشید

در نکته های سی شارپ ... (http://barnamenevis.org/showthread.php?346060-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...&p=1526068&viewfull=1#post1526068) اعمال شد
مشاهده لیست (http://barnamenevis.org/showthread.php?346060-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...&p=1526061&viewfull=1#post1526061) نکته های سی شارپ ...

elham1611
یک شنبه 28 خرداد 1391, 20:45 عصر
private void TextBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)

{

if (!char.IsDigit(e.KeyChar))

{

e.Handled = true;

}

}


ممنون. ولی باید این رویداد رو به خوده texbox وصل کنیم. چی جوری ؟

Arash_janusV3
یک شنبه 28 خرداد 1391, 20:53 عصر
بر روی textbox مورد نظر کلیک کنید(برنامه در حال اجرا نباشد)
سپس کلید f4 را بزنید در قسمت بالای فرم properties یک علامت رعد و برق مشاهده می کنید به نام event
سپس کلمه KeyPress را بیابید و روبروی آن کلیک کنید یک لیست باز می شود و TextBox1_KeyPress را انتساب دهید

سعی کردم به صورت شفاف توضیح بدم تا متوجه شوید:چشمک:
88386

Farshid007
دوشنبه 05 تیر 1391, 17:54 عصر
دوست عزیز این اشتباه:
private void TextBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
{
if (!char.IsDigit(e.KeyChar))
{
e.Handled = true;
}
}


چون اگه کاربر روی دکمه Back کلیک کنه چی؟نمی تونه چیزی رو که تایپ کرده پاک کنه!

درستش اینجوریه:
if (!char.IsDigit(e.KeyChar)&&e.KeyChar!=(char)Keys.Back)
{
e.Handled = true;
}

Farshid007
دوشنبه 05 تیر 1391, 17:56 عصر
بر روی textbox مورد نظر کلیک کنید(برنامه در حال اجرا نباشد)
سپس کلید f4 را بزنید در قسمت بالای فرم properties یک علامت رعد و برق مشاهده می کنید به نام event
سپس کلمه KeyPress را بیابید و روبروی آن کلیک کنید یک لیست باز می شود و TextBox1_KeyPress را انتساب دهید

سعی کردم به صورت شفاف توضیح بدم تا متوجه شوید:چشمک:
88386
چه کاریه (انتساب دادن)؟
روی همون نوار کشویی که می خواهید انتساب بدید دو بار کلیک کنید تا ویژوال استادیو واستون بسازه:لبخند:

mmd2009
دوشنبه 05 تیر 1391, 17:59 عصر
البته نیازی به شرط هم نیست میتونید به این شکل ساده تر کنید ماجرارو :

e.Handled = !char.IsDigit(e.KeyChar);

هر دکمه ی دیگه ای رو هم میشه باهاش && بکنید

موفق باشید

Farshid007
دوشنبه 05 تیر 1391, 18:02 عصر
گل گفتی داش مدیر بخش!

در ضمن ماشین حساب رو هم اینجوری باز می کنن:
System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe");
نه اینجوی
System.Diagnostics.Process.Start(@"d:\WinXP\System32\Calc.exe");

Farshid007
دوشنبه 05 تیر 1391, 18:05 عصر
البته نیازی به شرط هم نیست میتونید به این شکل ساده تر کنید ماجرارو :

e.Handled = !char.IsDigit(e.KeyChar);

هر دکمه ی دیگه ای رو هم میشه باهاش && بکنید

موفق باشید

درسته Handeld یه بولین هستش و isDigit هم همینطور و علامت ! مخالف isDigit میشه
اونجوری درکش برای تازه وارد ها فکر کنم راحت تر باشه
همه که مثل خودت مخ #C نیستند اق مدیر

Arash_janusV3
سه شنبه 06 تیر 1391, 14:31 عصر
گل گفتی داش مدیر بخش!

در ضمن ماشین حساب رو هم اینجوری باز می کنن:
System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe");
نه اینجوی
System.Diagnostics.Process.Start(@"d:\WinXP\System32\Calc.exe");

با تشکر از شما به خاطر یادآوری
اعمال شد (http://barnamenevis.org/showthread.php?346060-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...&p=1526068&viewfull=1#post1526068)

Arash_janusV3
سه شنبه 06 تیر 1391, 14:35 عصر
البته نیازی به شرط هم نیست میتونید به این شکل ساده تر کنید ماجرارو :

e.Handled = !char.IsDigit(e.KeyChar);

هر دکمه ی دیگه ای رو هم میشه باهاش && بکنید

موفق باشید

با تشکر از شما
اعمال شد (http://barnamenevis.org/showthread.php?346060-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...&p=1526062&viewfull=1#post1526062)

mohammadhosin
جمعه 23 تیر 1391, 11:33 صبح
سلام به برو بچ
اول یه تشکر به مدیران بخش به خاطر به روز کردن این بخش
لطفا در باره اجرای برنامه های exe بیشتر توضیح بدید
مثلا چطوری به صورت مخفی برنامه اجرا بشه
و یا ایکه چطوری یه فایل exe که از قبل در Refrenc ذخیره کردیم رو اجرا کنیم ( بدون کپی کردن اون فایل در هارد )
مرسی از توجه

tehranihosseini
جمعه 23 تیر 1391, 15:36 عصر
ببخشید اما همه ی این راهها که گفتید اگه عددی را اشتباه وارد کنیم نمیشه پاک کرد!
راه حلی واسه این موضوع دارید؟

درسته Handeld یه بولین هستش و isDigit هم همینطور و علامت ! مخالف isDigit میشه
اونجوری درکش برای تازه وارد ها فکر کنم راحت تر باشه
همه که مثل خودت مخ #C نیستند اق مدیر

Farshid007
جمعه 23 تیر 1391, 16:00 عصر
گفتم که برادر tehranihosseini (http://barnamenevis.org/member.php?258082-tehranihosseini)
http://barnamenevis.org/showthread.php?346283-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...&p=1533806&viewfull=1#post1533806

mohammadhosin
جمعه 23 تیر 1391, 17:33 عصر
کسی نیست مرا یاری کند
چطور میشه از refrenc یک فایل exe رو اجرا کرد(2 پست قبل)

tehranihosseini
جمعه 23 تیر 1391, 17:39 عصر
سلام
من آن را هم تست کردم اما از ack که آخرش نوشتید error می گرفت.بدون آن تست کردم اما بازم نمی شد پاک کرد!

Farshid007
جمعه 23 تیر 1391, 20:37 عصر
سلام
من آن را هم تست کردم اما از ack که آخرش نوشتید error می گرفت.بدون آن تست کردم اما بازم نمی شد پاک کرد!
اقای با هوش اون Back هستش نه B ack
چون کپی پست کردم و با کد سی شارپ شکوندم که اون جوری به نمایش در بیاد فاصله افتاده

sadra1234
یک شنبه 01 مرداد 1391, 19:45 عصر
با تشکر از شما دوست گرامی اگه ممکنه نکات رو در قالب فایل های ورد یا pdf هم آپلود بفرمائید.
متشکرم

Arash_janusV3
دوشنبه 02 مرداد 1391, 00:01 صبح
با تشکر از شما دوست گرامی اگه ممکنه نکات رو در قالب فایل های ورد یا pdf هم آپلود بفرمائید.


با تشکر از پیشنهاد شما
حتما در صدد این کار هستم

Arash_janusV3
جمعه 06 مرداد 1391, 14:37 عصر
با تشکر از شما دوست گرامی اگه ممکنه نکات رو در قالب فایل های ورد یا pdf هم آپلود بفرمائید.
متشکرم

اعمال گردید (http://barnamenevis.org/showthread.php?346060-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-...&p=1557988&viewfull=1#post1557988)

ashkan.comp
چهارشنبه 12 مهر 1391, 10:09 صبح
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام با انتخاب یکی از گزینه های داخل combo box یه textbox رو غیر فعال کنم واسه این کار چکار باید بکنم
با تشکر از همه اساتید محترم

sholug
چهارشنبه 12 تیر 1392, 11:38 صبح
خواندن مطالب یک وب و ذخیره در فایل متنی در سی شارپ
دوستان میخوام یک وب پیج رو تو وب بروزر باز کنم کل مطالب صفحه رو تو یک فایل متنی ذخیره کنم کسی میتونه کمک کنه؟؟

mehdiomnia
چهارشنبه 06 آذر 1392, 22:50 عصر
با سلام استاد
چطور میتونم در دیتا گرید ویو :
1. اون فضای خالی قبل از اولین سر ستون رو حذف کنم ؟
2. چطوری میشه تعداد ردیف های قابل نمایش رو محدود کرد مثلا 3 تا نتیجه فقط نشون بده یا فقط 10 تا نشون بده ؟