PDA

View Full Version : سوال: کمک در توزیع و فروش یک برنامه فروشگاهی

hosseinvb2009
شنبه 27 خرداد 1391, 03:55 صبح
چرا هيشكي به من كمك نميكنه:گریه:
با سلام:لبخندساده:
من يه برنامه فروشگاهي نوشتم كه بدرد فروشگاهاي معمولاً بزرگ ميخوره با تمام امكانات سيستم فروش ولي براي فروش و توزيعش نميدونم بايد چه كار كنم .
خواهشان يكي راهنمايي كنه .
خيلي چاكريم :چشمک:

hadi_iql
شنبه 27 خرداد 1391, 08:13 صبح
سلام دوست عزیز
رک بهت بگم اولا برنامت باید بره تو کار بعد مشخص شه اون قابلیت های لازم رو داره یا .
یعنی اول باید یه نسخه از نرم افزارتو در یکی از این فروشگاهها به صورت مجانی نصب کنی و اونا با هاش کار کنند یه مدت. اگه مشکلی نداشتند با هاش اون وقت بایستی تبلیغات بکنی از طرق زیر:
1 - تهیه ژورنال از نرم افزار که در آن مشخصات کلیدی نرم افزار به همراه خصوصیات کامل آن و مکان تست شده به همراه عکس و طراحی زیبا و کاربر پسند.
2 - تبلیغات از طریق وب سایت و شرح کامل مشخصات نرم افزار . کاملتر از اونی که تو ژورنالت اوردی
3 - تبلیغات از طریق ارسال ایمیل و اس ام اس چیزی که این روزا زیاده
4 - تبلیغات از طریق بیل بورد و بنرهای جاده ایی
و در نهایت تبلیغات از طریق بازاریاب

که همه اینها بسته به اینه که قدرت مالیت در چه حده .:چشمک: البته اسپانسر داشتن هم یک نعمت بزرگه
یه چیز دیگه بایستی حتما سرعت نرم افزارت بالا باشه یعنی با ورودی ها رو آسون کنی یعنی کار با کیبورد و گرفتن ورودی از طریق دستگاه بارکد خوان و غیره

mohammadriano
شنبه 27 خرداد 1391, 21:56 عصر
دوست عزیز ریپرت خروجتون روی چه پرینترهایی تست شده؟
فکر کنم ست شدن با چاپگر حرارتی در فروشگاه مناسب تر باشه
http://www.nedapardaz.com/images/nedaq/printer.JPG

SilverLearn
یک شنبه 28 خرداد 1391, 11:40 صبح
ما يه استاد در درس مهندسي نرم افزار داشتيم كه هميشه مي گفت برنامه اي كه نوشتين رو حتما نسخه Beta اون رو به يكي از اصناف مورد نظر بدين (مجاني)تا باهاش كار كنن . اينجوري اگر مشكلي باهاش داشتند بهتون اعلام مي كنند و شما اونو رفع مي كنيد و اينجوري ميشه كه برنامتون قدرتمند تر شده و پس از اين كه روانه بازار شد ديگه خيالتون راحته كه مشكلي براي اون پيش نخواهد اومد

mze666
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 18:08 عصر
سلام دوستان - من یه سوال دیگه دارم. اینکه توی نرم افزاری که نوشتیم چکار کنیم تا وقتی یه نفر خرید به n نفر دیگه نده؟! یعنی برای اینکه این نرم افزار ما فقط روی همون کامپیوتر طرف اجرا بشه باید چکار کرد؟
ممنون میشم یه توضیحی در این مورد بدید.

l4dl4d
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 18:54 عصر
باید شما روش یه قفل قرار بدید تا روی هارد دیسکی به سریال xxxxxxx اجرا بشه