ورود

View Full Version : پشتیبانی شبکه

prisa_srr
شنبه 27 خرداد 1391, 20:37 عصر
میبخشید اگه سوالم کمی ابتداییه .کسانی که تو مراکز پشتیبانی شبکه کار می کنند معمولا چه مهارت هایی باید داشته باشن؟(یا چه مدارکی) منظورم همین شرکت های isp که خدمات شبکه ارائه میدن

aram_2
یک شنبه 28 خرداد 1391, 15:06 عصر
اول هر سخن.سلام.بستگی به سطح کار داره.اگه تو سطوح پایین نگاه کنید خوب در حد آشنایی با نرم افزارهای آکانتینگ و... اما تو سطوح بالاتر باید با روتینگ ها و الگوریتم هاش و نحوه تنظیم کردن و...سرو کار داشته باشین

prisa_srr
یک شنبه 28 خرداد 1391, 18:21 عصر
صد البته ! سلام (یادم رفته بود)

خب میشه واضح تر بگین یعنی مراجعی مثل network+ و اینا لازمه ؟ یا باید به صورت کارآموزی و این جور حرفا یاد گرفت ؟(البته با توجه به همون سطوحی که میگین). منظورم یه مرجع مشخص وجود داره ؟

aram_2
دوشنبه 29 خرداد 1391, 05:06 صبح
یعنی مراجعی مثل network+ و اینا لازمه ؟ اینا که لازمه ابتداییه.شما باید با مفاهیم آشنا باشید.اما بعد از این موارد شما بایستی کار عملی انجام بدید.کلا اگه به واژه مهندس دقت کنید یعنی همین یعنی ور رفتن !!! فرنگی ها!! به مهندس میگن Engineer که از Engine مشتق میشه...یعنی کسی که آچار به دسته !

prisa_srr
دوشنبه 29 خرداد 1391, 21:48 عصر
engine مگه موتور نمیشد(! just kidding)
از راهنماییتون ممنونم منتها من منظورم اینه که اگه قرار بشه برم مدارک سیسکو رو مثلا یاد بگیرم خب شرایط کاری بهتری هست من فکر میکردم این کار لااقل تخصص کمتری میخواد . البته فرمایش شما صحیح هست . من مفاهیم اولیه شبکه رو یاد دارم . حالا برای کار عملی میخوام ببینم سرنخ اولیه کجاست ؟کتابی؟ مرجعی؟ چون مثلا آموزشگاه ها برای سیسکو زیادن اما این حوزه رو نمیدونستم
بازم ممنون

aram_2
دوشنبه 29 خرداد 1391, 22:06 عصر
engine مگه موتور نمیشد دقیقا !یعنی کسی که کار روزمرگیش سرو کله زدن با موتوره!
اما درباره مرجع ..من دقیق نمی دونم شما با چه نرم افزارهایی قراره کار کنید و یا از چه سیستم عاملی. اگه اینهارو بپید خب بهتر میشه کمک کرد و متخصصین هم هستندو کمک خواهند کرد.

davood59
سه شنبه 30 خرداد 1391, 12:32 عصر
دوست عزیز؛ در این حوزه کتابهای زیادی چاپ و منتشر شدن که شما میتونید براحتی به اونها دسترسی داشت باشین. ولی خب یه نکته رو هم فراموش نکنید، شبکه رو اگه عملی کار کنید خیلی خیلی بهتره، برای کار هم میتونید برای اولش در یه جا یا آموزش ببینید یا کارآموزی.
اگه بتونید برای چند ماه بطور رایگان، جایی رو برای کارآموزی انتخاب کنید خیلی خوبه. برای اول کار خب آشنایی با مفاهیم انواع شبکه، پروتوکلها، نحوه شبکه کردن کامپیوترها، DHCP ، Active directory و کلا مباحثی از این قبیل خیلی بدردتون میخورن.
بقیه ش هم که به تلاش خودتون بستگی داره.
موفق باشید.

razeghi_loved
سه شنبه 30 خرداد 1391, 12:38 عصر
سلام
من چند سال پیش وقتی می خواستم استخدام بشم در چند شرکت مثل شاتل، داتک و ایرانسل
از من مدارک CCNA و MCSE می خواستن و مهارت کامل به ویندوز و برنامه های جانبی مثل آفیس و اینترنت

prisa_srr
سه شنبه 30 خرداد 1391, 23:17 عصر
از راهنمایی همه دوستان ممنونم