ورود

View Full Version : سوال: دریافت و ارسال فایل بصورت Offline با indy و بین دو کلاینت؟؟؟؟

nilidelphi
یک شنبه 28 خرداد 1391, 09:23 صبح
با سلام خدمت دوستان.

من مشکلمو توضیح میدم اگه کسی میتونه کمک کنه ازش خیلی ممنون میشم.

من یه برنامه دارم که هم از SQL server تحت شبکه استفاده میکنه و هم از indy
به این شکل که :
دو کلاینت(دو کاربر در شبکه) برای هم نامه میفرستند ، برای ارسال نامه و دیدن نامه از دیتابیس استفاده میکنم
یعنی فرستنده نامه رو بعد از نوشتن دکمه ی send رو که میزنه نامه با محتویاتش در دیتابیس ذخیره میشه و از طرفی هم به گیرنده نامه از طریق indy یه پیغام میفرسته که گیرنده dataset ش رو refresh کنه. در ضمن نامه فرستاده شده حاوی فایل های attach هست (به همراه IP فرستنده و آدرس فایل در کامپیوتر فرستنده) تا بعدا اگر گیرنده خواست فایل رو دانلود کنه .

حالا مشکل اینجاست :
1- در قسمت اول چطور با indy هر دو کلاینت با هم در ارتباط باشند تا نرم افزار طرف فرستنده ی نامه به نرم افزار طرف گیرنده نامه یه پیغام بفرسته که فلان دیتاستت رو رفرش کن؟؟؟؟

2- در قسمت دوم چطور میشه نرم افزار طرف گیرنده براحتی بدون اجازه ی سوکت طرف فرستنده فایل ضمیمه شده را از کامپیوتر وی دانلود کنه و با بیشترین سرعت؟؟؟؟

ممنون از پاسخ هایتان

Mask
یک شنبه 28 خرداد 1391, 18:02 عصر
در قسمت اول چطور با indy هر دو کلاینت با هم در ارتباط باشند
در یک سمت از ایندی سرور و از سمت دیگه از ایندی کلاینت استفاده کنید . درست متوجه مشکلتون نمیشم.

2- در قسمت دوم چطور میشه نرم افزار طرف گیرنده براحتی بدون اجازه ی سوکت طرف فرستنده فایل ضمیمه شده را از کامپیوتر وی دانلود کنه و با بیشترین سرعت؟؟؟؟
نیاز به چه اجازه ای؟ وقتی دو سیستم به هم کانکت باشند ، یعنی در حقیقت مجوز اتصال از قبل صتدر شده. دیگه مشکل کجاست؟
در مورد سرعت هم : هر چقدر شبکه شما پهنای باند بیشتری داشته باشه ، شما سرعت بیشتری دارید . البته اگر شبکه شما لوکال باشه ، مشکل سرعت زیاد محسوس نیست.

nilidelphi
سه شنبه 30 خرداد 1391, 07:32 صبح
دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من راهنمایی خواستم.
خوب من میدونم در یک سمت ایندی سرور و در سمت دیگر ایندی کلاینت باید بزارم ولی هر دو سمت کلایت هستند یعنی گاهی این به اون فایل میفرسته و گاهی اون به این.

در مورد قسمت دوم هم منظور استفاده از udp یا tcp بود در ضمن برای قسمت دوم آیا میشه از FTP استفاده کرد؟
آیا FTP قابلیت ارسال و دریافت بصورت همزمان را دارد؟
و آیا FTP قابیلت ارسال چند فایل به چند کاربر را دارد؟

و در آخر کسی میتونه یه آموزش مختصر بده تا من راه بیوفتم دیگه....

Mask
سه شنبه 30 خرداد 1391, 13:15 عصر
خوب من میدونم در یک سمت ایندی سرور و در سمت دیگر ایندی کلاینت باید بزارم ولی هر دو سمت کلایت هستند یعنی گاهی این به اون فایل میفرسته و گاهی اون به این.
2 تا راه داری. در 2 برنامه از کامپوننت های کلاینت و سرور استفاده کنید. یا در یک سمت کامپوننت سرور و در سمت دیگر کامپوننت کلاینت . زمانی که سرور به کلاینت وصل میشه ، این اتصال رو حفظ کنید و از همون لاین مقداری که نیاز هست رو برگردونید.

در مورد قسمت دوم هم منظور استفاده از udp یا tcp بود در ضمن برای قسمت دوم آیا میشه از FTP استفاده کرد؟
به نظرم بهترین گزینه tcp هست.

و در آخر کسی میتونه یه آموزش مختصر بده تا من راه بیوفتم دیگه....
آموزش در مورذ چی؟