View Full Version : Tables With equal Fields
مهدی هادیان2
یک شنبه 28 خرداد 1391, 10:42 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
من دو تا جدول دارم که فیلدهاش عینا هم هستن. 2 راه حل
1) 2 تا جدول درست کنم
2) 1 جدول درست کنم و با یه فیلد نوع از هم تمیز بدم
کدوم بهتره؟ چرا؟
با تشکر:لبخندساده:
Salah Sanjabian
یک شنبه 28 خرداد 1391, 12:31 عصر
منظورت اینه که دو موجودیت مختلف داری؟وقتی دقیقا فیلد هاش یکی هستن دیگه چه لزومی داره بدونی نوعش چی هست؟
مهدی هادیان2
یک شنبه 28 خرداد 1391, 13:40 عصر
منظورت اینه که دو موجودیت مختلف داری؟وقتی دقیقا فیلد هاش یکی هستن دیگه چه لزومی داره بدونی نوعش چی هست؟
بله دو موجودیت متفاوت است؛ لطفا یه بار دیگه تاپیک رو مطالعه بفرمائید.
baktash.n81@gmail.com
یک شنبه 28 خرداد 1391, 16:45 عصر
به خیلی موارد بستگی داره ... طراحی بانکهای اطلاعاتی کاره فرمولی نیست که بگیم همیشه این روش یا همیشه اون روش ... شما مورد تون رو کاملتر توضیح بدید موجودیت ها و ارتباتاطشون و پلت فرم برنامه و تعداد کاربرانی که از سیستم استفاده می کنند و تعداد رکورد ها و ..................................
مهدی هادیان2
یک شنبه 28 خرداد 1391, 22:10 عصر
به خیلی موارد بستگی داره ... طراحی بانکهای اطلاعاتی کاره فرمولی نیست که بگیم همیشه این روش یا همیشه اون روش ... شما مورد تون رو کاملتر توضیح بدید موجودیت ها و ارتباتاطشون و پلت فرم برنامه و تعداد کاربرانی که از سیستم استفاده می کنند و تعداد رکورد ها و ..................................
با سلام
2تا جدول یکی برای رشته های تحصیلی ست و دیگری برای رشته های کنکور با فیلدهای مشابه.
Salah Sanjabian
دوشنبه 29 خرداد 1391, 17:48 عصر
لزومی نداره جداشون کنی و اگه میخای بر اساس رشته تحصیلی و رشته کنکور فیلتر کنی Type رو هم اضافه کن و گرنه Type هم لازم نیست
مهدی هادیان2
دوشنبه 29 خرداد 1391, 17:56 عصر
لزومی نداره جداشون کنی و اگه میخای بر اساس رشته تحصیلی و رشته کنکور فیلتر کنی Type رو هم اضافه کن و گرنه Type هم لازم نیست
با سلام
بله باید فیلتر بشن. پس به نظر شما با اینکه برای هر رکورد یه فیلد اضافی پر میشه ولی بهتره؟
Salah Sanjabian
سه شنبه 30 خرداد 1391, 10:18 صبح
شما یه فیلد دیگه به جدولت اضافه میکنی به اسم Type که از نوع bit هست و همیشه مقدار میگیره که یا 0 (False) یا 1(True) میگیره. بعد بااستفاده از همین فیلد کارات رو انجام میدی. یه چیزی تو مایه فاکتو ر میمونه(البته اگه فقط دو نوع فاکتور داشته باشی ) که فیلد Type مشخص میکنه که فاکتورت خرید هست یا فروش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.