ورود

View Full Version : نیاز به فایل برای تغییر در برنامه

ghoghnuse
شنبه 26 آذر 1384, 15:43 عصر
با سلام به اساتید

آیا دوستی هست که مرا یاری کند و فایلهای زیر را در صورت امکان برای من mail کرده و یا لینک دریافت آنها را برای من مشخص کند ؟

1- مبدل فایل dbf به mdb یا text به نحوی که اطلاعات فارسی آن به هم نریزد ؟ و روش فارسی کردن اطلاعات کد شده فارسی در ویندوز ؟
2- فایل فارسی ساز ÷رینتر های لیزری در محیط داس
3 - نررم افزار نمایش دهنده کد فایلهای exe برنامه های فاکس برای تغییر در سورس آنها

ghoghnuse@gmail.com

با تشکر فراوان از اساتید فن .

با ت

علی کلاهدوزان
شنبه 26 آذر 1384, 17:23 عصر
یو خیلی چیزا خواستین و اما جوابهای من برای راه افتادن کارهای شما .

1- کد پیج فارسیهای خودتون برو بگید چیه . فقط تو را نگید اصلا کد پیج چیه . در ضمن این کار برنامه خاصی نداره
2- فایلها رو براتون می فرستم
3- اون refox است . توی همین فرم اگه بگردید میگن هست من که ندیدم . اگه نبود براتون می فرستم

علی کلاهدوزان
شنبه 26 آذر 1384, 17:24 عصر
یهو خیلی چیزا خواستین و اما جوابهای من برای راه افتادن کارهای شما .

1- کد پیج فارسیهای خودتون برو بگید چیه . فقط تو را خدا نگید اصلا کد پیج چیه . در ضمن این کار برنامه خاصی نداره
2- فایلها رو براتون می فرستم
3- اون refox است . توی همین فرم اگه بگردید میگن هست من که ندیدم . اگه نبود براتون می فرستم

ghoghnuse
یک شنبه 27 آذر 1384, 08:13 صبح
سلام مجدد

1- برنامه من با نرم افزار vegaf فارسی میشه . بنا بر این باید از کد پیج ایران سیستم استفاده کنه . ( احتمالا )
2 - لسیاز از لطف شما در ارسال فایلها متشکرم
3- برنامه refox را دارم . ولی روش باز کردن فایل exe در refox چگونه است ؟

با تشکر بسیار .

پدرخوانده
یک شنبه 27 آذر 1384, 09:17 صبح
با جستجو موارد بسیاری برای حل مشکل شماره یک می تونید پیدا کنید
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=10840

و راجع به برنامه ریفاکس نیز هیچ قلق یا مشکلی در نحوه استفاده از برنامه نمی باشد کافی است تا بعد از اجرای برنامه (ریفاکس) فایل اجرایی برنامه نوشته شده با فاکس را انتخاب کرده تا لیست توابع ‘ پروسیجرها و فورم ها و .... را برایتان نمایش دهد (در نسخه تحت داس با کلید f3 (extract) و در نسخه تحت ویندوز با راست کلیک و انتخاب گزینه decompile می تونید اطلاعات داخل فایل اجرایی را بیرون بیارید)
(اگر نسخه تحت ویندوزش را نداری با جستجو تو همین بخش می تونی لینک دانلودش را پیدا کنی)

alirezavafi
یک شنبه 27 آذر 1384, 14:23 عصر
با اجازه آقای کیا
شما refox 9 با سریالش میتونید از briefcase که آقای کیا در یاهو دارن و یوزر و پسوردشو در همین سایت گذاشتن استفاده کنید

kia1349
سه شنبه 29 آذر 1384, 13:01 عصر
خواهش میکنم
خودشم میزارم اینجا

علی کلاهدوزان
سه شنبه 29 آذر 1384, 18:11 عصر
آقای کیا دمت گرم . خیلی باحالی . خدا بچه هات رو برات نگه داره . خدا ....... . الهی پیر شی ننه

masoud1345
دوشنبه 06 خرداد 1392, 08:27 صبح
اقا كيا من دانلود كردم ولي هنگام اجراي ستاپ خطا ميدهد