View Full Version : استفاده از رویدادهای KeyDown,KeyUp در کنترل ها
PetekDincos
سه شنبه 30 خرداد 1391, 13:01 عصر
با سلام
دوستان من امروز متوجه شدم وقتی صفحه کلیدم فارسیه و در یه تکست باکس که می خوام کلیدی رو فشار بدم رویداد KeyUp فقط اجرا می شه و وقتی انگلیسیه رویداد KeyDown . آیا این درسته یا تو سیستم من به این شکله و برای اینکه بخوام در رویداد KeyDown وقتی کلیدی رو فشار می دم چه در حالت انگلیسی یا فارسی ، اون کلید رو داشته باشم چیکار کنم با تشکر
mze666
سه شنبه 30 خرداد 1391, 17:47 عصر
سلام من تاحالا به این مشکلی که گفتید بر نخوردم. اگر میخواید ببینید کدوم Key زده شده:
if (e.Key == Key.Enter)
{
}
Parham.D
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 07:18 صبح
توی سیستم من درست کار میکنه!!
PetekDincos
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 08:45 صبح
توی سیستم من درست کار میکنه!!
با سلام
ببینید آیا تو سیستم شما این نمونه ای که درست کردم در حالت فارسی و انگلیسی به چه شکلی کار می کنه . در این نمونه وقتی زبان سیستم فارسیه ، فقط Keyup و وقتی انگلیسیه فقط KeyDown اجرا می شه و فکر کنم از فونت فارسی باشه که رو سیستم نصب کردم !!! با تشکر
Parham.D
پنج شنبه 01 تیر 1391, 06:10 صبح
من چندین بار تست کردم، چه در حالت فارسی و چه در حالت انگلیسی فقط "TextBox KeyDown" و "Window KeyDown" رو نشون میده!
Parham.D
پنج شنبه 01 تیر 1391, 06:14 صبح
عجب رفتاری داری؟! وقتی BackSpace یا Enter میزنم "TextBox KeyUp" رو نشون میده!!
PetekDincos
پنج شنبه 01 تیر 1391, 09:30 صبح
با سلام
در سیستم من هم تا وقتی فونت های فارسی 2 Bold را نصب نکرده بودم تو حالت فارسی هم Keyup ,KeyDown اجرا می شد اما بعد ار نصب این فونت ها فقط رویداد KeyUp در حالت فارسی اصلا می شه و KeyDown اجرا نمی شه و در حالت انگلیسی نیز فقط KeyDown,Widnow KeyDown اجرا می شن و
وقتی BackSpace یا Enter میزنم "TextBox KeyUp" رو نشون میده!!
درسته این اتفاق می افته و نمی دونم به خاطر چی این رفتار رو نشون می ده از دوستانی که تو این زمینه اطلاعی دارند ممنون می شم راهنمایی کنن با تشکر
مهدی فرزاد
پنج شنبه 01 تیر 1391, 10:09 صبح
سلام
از PreviewKeyUp و PreviewKeyDown استفاده کن
درضمن هم زمان از در هر دو رویداد از مسج باکس استفاده کردی وقتی اولی یعنی KeyDown اجرا میشه مسیح باکس نمیگذاره KeyUp اجرا بشه
KeyDown مربوط به ویندوز رو بردار و برای تسک باکس ز PreviewKeyUp و PreviewKeyDown استفاده کن و اول یکی رو تست کن بعد مسیج باکس رو بردار اون یکی رو تست کن
PetekDincos
پنج شنبه 01 تیر 1391, 12:10 عصر
با سلام
از PreviewKeyUp و PreviewKeyDown استفاده کن
درضمن هم زمان از در هر دو رویداد از مسج باکس استفاده کردی وقتی اولی یعنی KeyDown اجرا میشه مسیح باکس نمیگذاره KeyUp اجرا بشه
KeyDown مربوط به ویندوز رو بردار و برای تسک باکس ز PreviewKeyUp و PreviewKeyDown استفاده کن و اول یکی رو تست کن بعد مسیج باکس رو بردار اون یکی رو تست کن
این کار رو هم کردم باز در حالت فارسی PreviewKeyDown کار نمی کنه با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.