ورود

View Full Version : سوال: چگونگی اتصال دیتابیسsql به دلفی بطوریکه نرم افزار بر روی هرسیستمی اجراشود!

ilreza2050
سه شنبه 30 خرداد 1391, 18:31 عصر
باعرض سلام خدمت همه مهندسای خوب
من میخواستم بدونم ک چطوری میشه 1جوری کدنویسی کرد ک وقتی نرم افزارم دیتابیس SQLداره بشه بر روی هرسیستمی بردش و از اون استفاده کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

اینو با دیتابیس Access بلدم ک به این صورت هست:
var
str:string;
begin
str:='Provider=Microsoft.jet.OLEDB.4.0;Data Source='+ExtractFilePath(Application.ExeName)+'dbt axi.mdb'+';Persist Security Info=False';
ADOConnection1.Connected:=False;
ADOConnection1.ConnectionString:=str;
ADOConnection1.Connected:=True;

یا به این صورت:
begin
WITH ADOConnection1 DO
BEGIN
ConnectionString := 'Provider=Microsoft.jet.OLEDB.4.0;Data Source='+ExtractFilePath(Application.ExeName)+'dbt axi.mdb'+';Persist Security Info=False;';
Connected := True;
END;
ADOTable1.Active := True;
اینو تو قسمت oncreate فرم مینویسیم
میخوام مثه همین ولی با دیتابیس SQL باشه (لطفا راهنمایی کامل، که دیتابیسم کجاباید باشه و همچنین ازش باید بک آپ بگیرم یا نه یا.............)
راهنمایی کامل کنید /ممنون

BORHAN TEC
پنج شنبه 01 تیر 1391, 15:41 عصر
اگر SQL Server روی سیستم دیگری نصب است و می خواهید برنامه را طوری بنویسید که بتواند از سیستم دیگری به SQL متصل شود به نظر من بهترین کار استفاده از فایلهایudl است(البته اگر از ADO استفاده میکنید).

ariobarzan
شنبه 03 تیر 1391, 19:22 عصر
البته اگه امنیتش براتون مهم نیست . چون udl رو راحت میشه با یه notepad هم باز کرد .

سعید صابری
شنبه 03 تیر 1391, 21:26 عصر
به نظر من وقتی مجبور نیستید(مثلا سفارش مشتری باشه) از sql server استفاده نکنید مخصوصا وقتی برنامه
فقط برای اجرای بر روی یک کامپیوتر باشه.

Mysql حداقل این دردسرها را نداره!