ورود

View Full Version : سوال: چگونگی اتصال دیتابیسsql به دلفی بطوریکه نرم افزار بر روی هرسیستمی اجراشود!

ilreza2050
سه شنبه 30 خرداد 1391, 18:32 عصر
باعرض سلام خدمت همه مهندسای خوب

من میخواستم بدونم ک چطوری میشه 1جوری کدنویسی کرد ک وقتی نرم افزارمدیتابیس SQLداره بشه بر رویهرسیستمی بردش و از اون استفاده کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

اینو با دیتابیس Access بلدمک به این صورت هست:

var
str:string;
begin

str:='Provider=Microsoft.jet.OLEDB.4.0;DataSource= '+ExtractFilePath(Application.ExeName)+'dbtaxi.mdb '+';Persist SecurityInfo=False';
ADOConnection1.Connected:=False;
ADOConnection1.ConnectionString:=str;
ADOConnection1.Connected:=True;

یا به این صورت:

begin
WITH ADOConnection1 DO
BEGIN
ConnectionString := 'Provider=Microsoft.jet.OLEDB.4.0;DataSource='+Ext ractFilePath(Application.ExeName)+'dbtaxi.mdb'+';P ersist SecurityInfo=False;';
Connected := True;
END;
ADOTable1.Active:= True;

اینو تو قسمت oncreate فرممینویسیم

میخوام مثه همین ولی با دیتابیس SQL باشه (لطفا راهنمایی کامل، که دیتابیسم کجاباید باشه و همچنین ازشباید بک آپ بگیرم یا نه یا.............)

راهنمایی کامل کنید /ممنون

nilidelphi
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 08:08 صبح
دوست عزیز اولا فلسفه استفاده از SQL Server در نرم افزارهای سفارشی هست نه نرم افزارهای عمومی....

ولی اگه دوست داری این کا رو بکنی من یه پیشنهاد دارم برات به این صورت که :
اول از دیتابیس خام یه بکآپ بگیر بعد یه برنامه جانبی کنار برنامه اصلیت بنویس " بعنوان راه انداز پایگاه داده برنامه اصلی " که در این برنامه بیا یه همچین کدی بنویس
یک دیتابیس با همان اسم بساز و بعد بک آپی که گرفتی رو ریستور کن
الان برنامه اصلی آماده استفاده است.

نمیدونم تونستم برسونم یا نه.
من خودم از این روش استفاده کردم خیلی خوب ج میده

ilreza2050
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 12:49 عصر
یعنی شما میگید اصلا راهی نیست که مثه دیتابیس اکسس اونکارارو انجام بدیم و بشه از نرم افزارمون تو هرسیستمی استفاده کنیم؟ :متعجب:

SayeyeZohor
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 18:45 عصر
هيچ راهي وجود نداره گلم
آخه ديتابيس اسكيوال سرور با اكسس فرق مي كنه
از اسمش پيداست
اسكيوال سرور پس نياز به سرور داره و ...:قلب:

ilreza2050
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 23:37 عصر
باشه ممنون مهندس :گریه:

hasti-jan
شنبه 03 تیر 1391, 22:11 عصر
سلام
برای اینکه بتونی از دیتابیس sql روی سیستم دیگه استفاده کنی باید msde یا sqlexpress نصب کنی و بعد داخل برنامه دیتابیس را اتچ کنی یا بازیابی کنی

shedayat
شنبه 03 تیر 1391, 23:01 عصر
یعنی شما میگید اصلا راهی نیست که مثه دیتابیس اکسس اونکارارو انجام بدیم و بشه از نرم افزارمون تو هرسیستمی استفاده کنیم؟ :متعجب:
هر دیتابیسی برای کار روی یه سیستم عامل باید موتورش روی سیستم عامل مورد نظر نصب شده باشه. دیتابیس اکسس هم به این خاطر روی ویندوزهای امروزی نصب می شه که چون موتور مربوط به اون (Microsoft Jet Database Engine) همراه با نصب سیستم عامل ویندوز نصب می شه و سرویس هاش فعال می شه.
ولی موتور بانک SQL Server همراه با ویندوز نصب نمی شه، برای همین هم ابتدا باید حداقل نسخه Express اون رو سیستم عامل نصب بشه تا بتونه کار مدیریت بانک و اتصال اون به برنامه و.... رو انجام بده.

هيچ راهي وجود نداره گلم
آخه ديتابيس اسكيوال سرور با اكسس فرق مي كنه
از اسمش پيداست
اسكيوال سرور پس نياز به سرور داره و ...:قلب:
دلیلتون اشتباهه.
شاید با خوندن این (http://en.wikipedia.org/wiki/Sql_server)، پی به اشتباهتون ببرید.

موفق باشید.

arkia
سه شنبه 03 مرداد 1391, 17:47 عصر
با sql ce compact میشه
با پسوند .sdf

hamid-nic
سه شنبه 03 مرداد 1391, 23:30 عصر
با sqlite می توانید بصورت لوکال توی هر سیستمی کار کنید .
قبلاً بحث شده که sql برای شبکه و access برای لوکال استفاده می شه .

arkia
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 02:22 صبح
با sqlite می توانید بصورت لوکال توی هر سیستمی کار کنید .
قبلاً بحث شده که sql برای شبکه و access برای لوکال استفاده می شه .

موافقم اما اگه من بودم SQL Compact رو انتخاب میکردم چون بعده ها راحت تر میشه سویچش کرد به تحت شبکه