ورود

View Full Version : مشکل اجرا شدن plugin ها در IE

imanasp
پنج شنبه 01 تیر 1391, 19:55 عصر
من از پلاگین jqzoom و spacegallery توی سایتم استفاده کردم توی مروزگرهای Chrome و Firfox کار می کنه ولی توی IE 9.0 کار نکرد!
خیلی لازم دارم لطفا جواب بدید

Mani_rf
پنج شنبه 01 تیر 1391, 20:27 عصر
متاسفانه با این حال که علاقه خاصی به IE دارم اما باید بگم که متاسفانه از نظر اجرای کد ها IE بدترین مرورگر موجود در جهان است. بسیاری از CSS ها در IE پشتیبانی نمی شود و تنها راه چاره استفاده از کد های تعریف شده در IE است و یا اینکه کد ها رو محدود کنید که اگر مرورگر کاربر IE نبود کدهای خاصی اجرا نشوند.

البته معمولا Slider ها مشکلی با IE ندارند اما این که شما انتخاب نموده اید از ترکیب Css 3 و HTML 5 استفاده می کند که IE به درستی از همه آنها پشتیبانی نمی کند. (البته در IE من بدون مشکل اجرا شد. که البته آپدیت 1هفته پیش است؛ نسخه IE 9.0.7 KB2699988)
نظر شخصی من این است که یا خودتان از ابتدا این Plugin را با افکتهای پشتیبانی شده بنویسید و یا از Plugin دیگری استفاده نمایید.

imanasp
پنج شنبه 01 تیر 1391, 21:13 عصر
این لینک مربوط به jqzoom هستش: http://www.mind-projects.it/projects/jqzoom/
خودش تو مستنداش گفته که از IE 6.0+ پشتیبانی می کنه حتی یک اسکریپت هم واسه لودش داره ولی.....
یه چیز دیگه من از jquery 1.4.2 استفاده می کنم ممکنه از این باشه؟؟

Mani_rf
پنج شنبه 01 تیر 1391, 21:43 عصر
این لینک مربوط به jqzoom هستش: http://www.mind-projects.it/projects/jqzoom/
خودش تو مستنداش گفته که از IE 6.0+ پشتیبانی می کنه حتی یک اسکریپت هم واسه لودش داره ولی.....
یه چیز دیگه من از jquery 1.4.2 استفاده می کنم ممکنه از این باشه؟؟

دیدم اینو قبلا. خب آره همونظر که خودش گفته تو ie6 به بالا کار میکنه (نه 6). اما از اسکریپتهایی که ie پشتیبانی نمیکنه استفاده نکرده؛
1 نمونه برات مثال میزنم. تو اون اسلایدر که خودت گذاشتی عکس بعد از نزدیک شدن به زاویه دوربین به حالت بلور شده تبدیل میشه که این کار رو احتمالا با CSS 3 انجام میده که ie پشتیبانی نمی کنه. نتیجه ، تو IE میترکه و اجرا نمیشه.
خیلی از CSS ها مثل Transform ها در IE اجرا نمیشند.
این پلاگین زوم فقط مختصاتی که موس روی اون قرار گرفته رو از یک عکس بزگتر تو یک div دیگه نشون میده همین. دانلود کن و کد هاش رو ببین. خیلی ساده است

imanasp
پنج شنبه 01 تیر 1391, 22:37 عصر
مشکلم با jqzoom توی IE حل شد از Jquery 1.7.2 استفاده کردم درست شد، ولی هنوز دارم با spacegallery کلنجار میرم تا درستش کنم شما انتخاب بهتری واسم سراغ ندارین؟؟

Mani_rf
جمعه 02 تیر 1391, 00:09 صبح
چرا. خودت بنویس. خیلی نوشتنش سخت نیست. اینطوری کنترل بیشتریر روش داری