View Full Version : مبتدی: یه مبتدیم میخوام طراحی وب یاد بگیرم چه زبانی کار کنم بهتره ؟
mostafa_2012
جمعه 02 تیر 1391, 20:54 عصر
سلام دوستان
یه مبتدیم میخوام طراحی وب یاد بگیرم چه زبانی کار کنم بهتره ؟ 20 سالم هست تا الان غیر از دانشکده که چند زبان برنامه نویسی مثل c++ پاس کرده ام هیچ زبان دیگه ای کار نکردم؟
در ضمن ببخشید : ترم 4 کاردانی کامپیوتر هستم الان میخوام برای کارشناسی گرایش انتخاب کنم به نظر شما برم نرم افزار مشکلی برام پیش نمیاد؟:متفکر:
++Hichkas
جمعه 02 تیر 1391, 21:24 عصر
بسم رب المهدی(عج)
سلام
منم مثل شمام تقریبا، الان دارم.ASP یاد میگیرم چون C++ بلدی ASP رو راحتتر یاد میگیری چون منم همین بلدم البته به قول استاد عزیزم وقتی یه زبن با اصولش بلد باشی سوئیچ کردن اززاش به یه زان دیگه بیشتر از 1هفته طول نمی کشه.
اما باید بدونی PHP هم هست و هر کدوم از این زبان ها معایب و مزایایی دارن که باید بسته به اونا انتخاب کنی که می خوای کدو یاد بگیری
اما اول HTML و CSS سعی کن یاد بگیری
من نرم افزار خوندم فک نکنم مشکلی براتون پیش بیاد رشته خوبی کارش هم هست اما باید بینیم منظور شما از مشکل چیه؟؟
یا حق
ravand
جمعه 02 تیر 1391, 21:39 عصر
من خودم زیاد دوست ندارم دنبال چند تا زبان برم. چون اعتقاد دارم ادم قاطی میکنه و وقتش زیاد میره. اگه روی یه زبان کار کنیم و تا آخر برم و به نتیجه اش برسونیم بهتره. تا اینکه چند تا زبان با هم یاد بگیریم. بعضی مواقع میگم کاش طراحی وب فقط یه زبان داشت .
samadblaj
جمعه 02 تیر 1391, 21:44 عصر
سلام دوست عزیز،
ببخشید اون نام کاربری دوستم بود الان از جانب اون سوال میپرسم :
ببینید یعنی اینکه الان 20 سال گذشت و سابقه رنامه نویسی نداشت من خودم از 16 سالگی برنامه نویسی میکردم...
یعنی برای این دوستمون سخت نیست ،بهتر نیست بره یه گرایش دیگه؟ فناوری اطلاعات یا سخت افزار... چون سابقه برنامه نویسی نداره تا بخواد خودشو برسونه ....
لطفا سایر دوستان هم تجربه خودشون رو بذارن
ravand
جمعه 02 تیر 1391, 21:47 عصر
شمایی که این همه ساله برنامه نویسی میکنی باید بهتر از منی که تازه کارم بدونی.
برنامه نویسی اول علاقه و بعد صبر و حوصله میخواد.
samadblaj
جمعه 02 تیر 1391, 22:01 عصر
شمایی که این همه ساله برنامه نویسی میکنی باید بهتر از منی که تازه کارم بدونی.
برنامه نویسی اول علاقه و بعد صبر و حوصله میخواد.
ممنونم از پاسختون : من نظر دوستان با تجربه رو خواستم.
دوست عزیز منم نظرمو بهش گفتم./ حالا نظر سایر دوستان :تشویق:
sara_aryanfar
جمعه 02 تیر 1391, 22:25 عصر
به نظر من برنامه نویسی هیچ محدودیت ندارد توجه کنید گفتم برنامه نویسی نه کد نویسی هر انسان با استعدادی در هر سنی می تونی شاهکاری خلق کنه کافیه ذهنش رو باز کنه و به اطرافش با دیدی متفاوت نگاه کنه و همیشه در حرکت باشه استیو جابز یه حرف خوبی تو سخنرانیش گفت البته من زیرنویس رو خوندما اینکه برای موفقیت دیوانه و حریص باش در واقع این خود ما هستیم که برای خودمون حصارهایی رو می سازیم حصار سن حصار روزمرگی و صدها مدل دیگه و خودمون رو داخل اونا اسیر می کنیم بله برنامه نویسی استعداد می خواد درست اما فقط یک درصد ماجراست 99 درصد تلاش هست وعلاقه
samadblaj
جمعه 02 تیر 1391, 22:48 عصر
ممنونم از توجه هتون . ولی شما یک وجه و شرایط رو دیدید ولی میتونه توی گرایش های بهتر پیشرفت قابل توجهی داشته باشه...
تشکر کافیه موفق باشید./
++Hichkas
جمعه 02 تیر 1391, 23:00 عصر
من الان 24 سالمه و تازه دارم برنامه نویسی سفت وسخت دنبال می کنم تو دانشگاه سفت گرفتم ولی نه زیاد
IT باید بگم زیاد فرقی با نرم افزار نداره آخه من تو پیام نور درس خوندم ولی با اینکه کلاسها برای نرم افزار ها بود کلاس اونها هم با ما بود
سخت افزار برادرم سخت افزار خونده و هیشه میگیه واحدامون با دانشجوی برق فرق زیادی نداره اکثر واحداش الکترونیک و مدار بود و آزمایشگاه
نرم افزار خودم بودم پشیمون نیستم چون درسایی که می خوندم دوست داشتم و کاملا بجا و دقیق بود چون حتما کسی که تو دانشگاه برنامه نویسی یاد میگیره با کسی که خودش یاد میگیره یه فرقی هست
راستی برادرم با اینکه سخت افزار خونده اما الان داره تو زمینه نرم افزار طراحی وب کار می کنه هم PHP و هم .ASP بلده زمینه کارش PHP بود ولی الان .ASP خودش توصیه کرد که من .ASP یاد بگیرم راحتتره سریع تره و فعلا بازار کارش بهتره
blackmak
جمعه 02 تیر 1391, 23:13 عصر
دوست من طراحی وب با برنامه نویسی وب متفاوت هستش.
برای طراحی شما بایید زبان های سمت clinet یاد بگیری مثل html ,css, js ,jquery و البته photoshop و flash و باید استعداد خلق گرافیکی هم داشته باشی.
ولی برای برنامه نویسی وب باید بری سمت یه زبان سمت سرور مثل php یا asp.net یا ... البته html و css مشترکه تو طراحی و برنامه نویسی.
با وجود همه ای حرف ها باید یه جورایی مخلوط همه ی اینارو بلد باشی. شما 20 سالت هست . دیر نیست واسه شروع به نظر من . من خودم از 20 سالگی فهمیدم برنامه نویسی یعنی چی. همه چیز بستگی به خودت داره اگه وقت داشته باشی و از همه مهمتر علاقه مند باشی خیلی زود پیشرفت میکنی. به قول دوستمون "برنامه نویسی استعداد می خواد درست اما فقط یک درصد ماجراست 99 درصد تلاش هست وعلاقه".
شما که C++ کار کردی پیشنهاد من php چون syntax خیلی شبیه به c داره. به هر حال موفق باشی :لبخندساده:
sahama
شنبه 03 تیر 1391, 01:38 صبح
با سلام
دوستان کم و بیش نظراتشون رو گفتند
منم نظرم رو به عوان کسیکه با asp شروع گرده و بعد php کار کرده و بعد زبانها دیگه رو می گم
اول از همه باید html و css و جاوااسکریپت و در کل زبان های تحت کلاینت رو یاد بگیری
بعد از از اون باید برای کار با پایگاه های داده آماده باشی وبعد از اون زبان های مختلف رو امتحان کنی و ببینی با کدوم بهتر می تونی کار کنی
اغلب این چند تا زبان رو می گن
asp(.NET) البته بیشتر منظورشون C# است
php
روبی بواسطه ROR
پایتون
پرل
این ها مشهور ترین ها هستند البته تعدادشون بیش از اینها است
بهت گفتم که زبان های مختلف رو یه امتحان بکن ولی من خودم بعد از امتحان کردن زبان های مختلف پایتون رو انتخاب کردم و اعتقاد دارم به زودی هم فراگیر می شه
sahama
شنبه 03 تیر 1391, 01:40 صبح
یه چیزی رو این وسط بگم تا یادم نرفته
asp زبان برنامه نویسی نیست ولی C# یه زبان برنامه نویسیه
همین طور jquery هم یه زبان نیست بلکه یه کتابخونه برای جاوااسکریپته در این موارد دقت کنید
samadblaj
شنبه 03 تیر 1391, 21:30 عصر
ممنونم از توضیحات کاملتون خیلی مفید و کامل بود هم به دوستم و هم خودم خیلی کمکم کرد ، من خودم c# , asp کار کردم ولی همراه نظرم برای این دوستم دوست داشتم نظرات شما رو هم بدونم که عالی بود.
موفق باشید بدورود
fallahpour
دوشنبه 05 تیر 1391, 20:44 عصر
همه چیز به خودت و علاقه و پشتکارت بر می گرده...
برنامه نویسی حوصله ی بالا و صبر نوح می خواد...
اگه داری بسم الله....
mostafa_2012
چهارشنبه 07 تیر 1391, 19:42 عصر
ازهمتون ممنونم :خجالت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.