PDA

View Full Version : سوال: ساخت login

alikaed
شنبه 03 تیر 1391, 15:55 عصر
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم که چطور می تونم توی پروژم(BusinessApp) قبل از لود mainpage یک فرم از نوع child window باز کنم برای login form می خوام ازش استفاده کنم?

alikaed
یک شنبه 04 تیر 1391, 11:06 صبح
حل شد دوستان

m.bibjan
پنج شنبه 15 تیر 1391, 12:33 عصر
سلام
نتیجه رو میذاشتین که هم کاربران دیگه مثل من بتونن استفاده کنن و هم تاپیک زده نشه.
ممنون

taghvajou
شنبه 31 تیر 1391, 00:15 صبح
سلام به همه
خب من بذار یه کم توضیح بدم که چطور میشه با استفاده از چایلد ویندو یه فرم لوگین درست کرد.
چایلد ویندو هم یه کلاسه، پس یه پراپرتی پابلیک درست کنین توش مثلا یه اینت پابلیک کدکاربر (public int UserID).
حالا یه فرم لوگین با چاید ویندوز درست کنین و توش تکست باکسهای مربوط به یوزر نیم و پسورد و دکمه های لوگین و انصراف رو بذارین. همه کدهای مربوط به لوگین کردنتون رو بنویسین.
برای بسته شدن یا نشدن، موفق بودن یا نبودن این فرم از دیالوگ ریزالتش باید استفاده کنیم و برای اینکه نتیجه رو به صفحه دیگه ای انتقال بدیم مقدارش مورد نظر (دراینجا کدکاربر) رو در مقدار پابلیک تعریف شده بریزین.
تو کد مین پیج، قبل از خروج از بدنه اصلی متد کانستراکتور، یه نمونه از کلاس بسازین و هم چنین اونت (رویداد) بسته شدنش (closed) رو هم بسازین و به کار بگیرین.
با توجه به اینکه تو سیلورلایت کلاس چایلدکنترل بصورت مودال و آسینک اجرا میشه (یعنی فقط show میشه و امکان showdialog نداره) با استفاده از رویداد بسته شدن، از نتیجه حاصله از بسته شدن فرم لوگین استفاده میکنیم.
اگه بازم سوالی بود من در خدمتتون هستم.