View Full Version : ادغام 2 فیلد
narci68
یک شنبه 27 آذر 1384, 14:07 عصر
سلام
من می خواهم محتوی 2 فیلد را در 2 جدول مختلف در هم ادغام کنم و یک resultset داشته باشم
کسی می دونه چکار باید انجام بدم
فیلدهای ای دو جدولم با هم یکی نیست ولی این 2 فیلدی که می خواهم ادغام بشن یکی هستن
ممنون
سید مسعود موحد
یک شنبه 27 آذر 1384, 14:22 عصر
دوست عزیز
اگر بتوانید که دو جدول را با هم JOIN کنید که فقط کافی است بنویسید
SELECT A.Field + B.Field From Table1 A , Table2 B
ٌWHERE JION FILED
البته شایان ذکر است که اگر هر دو فیلد کاراکتری باشند در غیر اینصورت باید با دستورات CAST یا CONVERT انها را به کاراکتری تبدیل کنی
و راه دوم این است که اگر نتوانی این دو جدول را با هم JION کنی باید یک تابع برای این کار بنویسی
narci68
یک شنبه 27 آذر 1384, 15:18 عصر
این sql می آید 2 تا فیلد را سطر به سطر با هم ادغام می کنه من می خواهم فیلد دومم انتهای سطرهای فیلد اولم اضافه بشه
نمی دونم منظورم را واضح گفتم یا نه
ممنون
سید مسعود موحد
یک شنبه 27 آذر 1384, 15:22 عصر
دوست عزیز
اگر من درست متوجه شده باشم شما می خواهید که پس از نمایش فیلد اول سپس فیلد دوم آنها در انتها اضافه شود برای این کار شما باید از دستور UNION استفاده نمایید
oghab
یک شنبه 27 آذر 1384, 15:50 عصر
سلام
نمی دونم درست متوجه سوال شما شدم یا نه
select distinct fieldname1,fieldname2,... from table1,table2 where table1.feild_m=table2.field_n
narci68
یک شنبه 27 آذر 1384, 16:35 عصر
از union نمی تونم استفاده کنم چون باید فیلدها نظیر به نظیر یکی باشند
oghab شما هم منظور منو نگرفتین یعنی من بد توضیح دادم من می خواهم نتیجه quary من فقط یک بشه که وقتی رکوردهای فیلد اول را در آورد ادامه اش رکوردهای فیلد دوم را بنویسه
narci68
یک شنبه 27 آذر 1384, 16:38 عصر
union جواب داد نمی دانم من جایی خوانده بودم ختما باید فیلدهای 2 جدول datatype هاشون نظیر به نظیر یکی باشه ولی الان جواب داد
از همگی ممنون
سید مسعود موحد
یک شنبه 27 آذر 1384, 16:40 عصر
دوست عزیز
نظیر به نظیر هستند که JION است
وشاید شما میخواهید که نظیر به نظیر بصورت UNIONنمایش داده شود
اگر برای شما ممکن است 3 رکورد از جدول اول و 3 تا از جدول دوم و نتیجه را در انتها اینجا بصورت نمونه قرار دهید تا بشود بهتر کمک کرد
AminSobati
یک شنبه 27 آذر 1384, 21:47 عصر
البته ظاهرا هنوز در درک سوال، کمی مشکل وجود داره. با توجه به حدس خودم نسبت به اصل سوال، فکر میکنم دوستمون نیاز دارند که فیلد دوم از جدول دیگری، در کنار فیلدی از یک جدول قرار بگیره. یعنی الحاق عمودی (نه الحاق افقی که توسط Union انجام میشه).
الحاق عمودی توسط Join انجام میشه و برای این مورد خاص، ظاهرا نیازه که بین این دو جدول یک ارتباط One-to-One وجود داشته باشه.
narci68
دوشنبه 28 آذر 1384, 07:42 صبح
منظورم همون الخاق عمودی بود که از union استفاده کردم
با تشکر از همگی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.