View Full Version : مشکل نوشتن فارسی انگلیسی در جداول sql2008
REZAEE22
یک شنبه 04 تیر 1391, 11:28 صبح
سلام به همه ! ممنون میشم اگه کمکم کنید که مشکل بهم ریختن متن ها ی فارسی که حاوی کلمات انگلیسی هستندرو در فیلدهای اسکیو ال 2008 بهم بگین! (جابجا میشن مثلا :علی abs است میشه استabsعلی) نوع فیلد nvarcharهمچنین collation هم persian
پیشاپیش از وقتی که میزارین تشکرمیکنم!:لبخندساده:
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 05 تیر 1391, 14:46 عصر
سلام.
یعنی چی؟ ایا مستقیم از طریق خود Management Studio اقدام به تغییر محتوای فیلد میکنید؟
یا از طریق نرم افزار؟
این جابجایی از طریق Query به شما نمایش داده میشه یا حتی وقتی داده ها داخل یک GridView یا DBgrid نمایش داده میشوند ، نامرتب هستند.
REZAEE22
سه شنبه 06 تیر 1391, 07:24 صبح
سلام !
هم از Management Studioو هم توc#فرقی نمیکنه چه تو gridچه توی ریپورت و چه توی خود فیلدهای sql؛یعنی وقتی اطلاعات توی بانک پس و پیش میشه هرجا که فراخوانی بشه نامرتب نشون میده!
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 06 تیر 1391, 08:44 صبح
Collation خود دیتابیس چی هست؟
Collation فیلد رو به Arabic_Ci_As تغییر بدید. همچنین Collation خود دیتابیس رو.
بعد زبان سیستمتون کلا فارسی هست؟ یعنی هم در قسمت Advanced هم در قسمت Regional مربوط به Regional And Language Options .
یعنی وقتی اطلاعات توی بانک پس و پیش میشه هرجا که فراخوانی بشه نامرتب نشون میده
خیر الزاما اینطوری نیست. تنظیمات زبان و تنظیمات RTL کامپوننتهای مورد نظر نیز تاثیر دارند.
REZAEE22
سه شنبه 06 تیر 1391, 09:07 صبح
آقارضااز راهنماییتون ممنون اما همه collationهای فارسی و عربی رو هم روی فیلد و هم روی دیتابیس امتحان کردم درحالی که ویندوز نیز کاملا فارسی شده. اما جواب نمیده!
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 06 تیر 1391, 11:02 صبح
در دیتابیس به صورت نامرتب نمایش داده میشه ولی وقتی شما در GridView ازش استفاده میکنید باید RTL (Right to left ) رو نیز تنظیم کنید که بهتون درست نمایش بده.
REZAEE22
چهارشنبه 07 تیر 1391, 07:32 صبح
سلام مجدد!
آره حق باشماست روی text خودم بهش رسیدم.
تااینجای مساله درست !ممنون از راهنماییتون !اما ریپورت های Developer Express v2010 vol 2)dev express)که همچین تنظیمی نداره !همه ی ریپورت ها بهم میریزه! از grid میشه خروجی exelو ... گرفت اما کار اصولی و مناسبی نیست!
با این مشکل چه باید کرد! چون من همه ریپورتام devex pressی هست! حجم برنامه هم سنگینه حدود 120جدول و 200ویو و کلی ریپورت مختلف!
بازم از راهنماییهاتون ممنونم! دمت گرم و سرت خوش باد!
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 07 تیر 1391, 09:46 صبح
متاسفانه DevExpress بحث RTL رو ساپورت نمیکنه .
REZAEE22
چهارشنبه 07 تیر 1391, 10:38 صبح
بازم ازلطفی که میکنید و پاسخ میدین صمیمانه تشکر میکنم!
crystal rep یا active rep بحث Rtl رو ساپورت میکنه؟
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 07 تیر 1391, 11:16 صبح
من درمورد Active Rep اطلاعاتی ندارم ولی تا جایی که میدونم Crystal Report ساپورت میکنه همچنین به نظرم بهترین گزینه برای دات نت استفاده از FastReport هست که به بهترین نحو این مسئله رو پشتیبانی میکنه.
milad222
شنبه 25 شهریور 1391, 15:07 عصر
سلام.
آیا برای موارد زیر Fast Report جواب میده؟
موارد مورد نیاز:
1- به صورت خودکار در هر بار اجرا (نمایش) گزارش ، خود گزارش به روز بشه، یعنی تغییرات بصورت خودکار توی گزارش اعمال بشه.
2- من برای چاپ کارت عکس دار شاگرد ها، می خوام این کار رو انجام بدم.
3- می خوام لیست حضور و غیاب رو همراه با عکسی که توی پایگاه داده ذخیره شده نشون بده.
mara84
سه شنبه 28 شهریور 1391, 19:29 عصر
بله ، جواب میده...............
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.