yaas135
یک شنبه 27 آذر 1384, 16:22 عصر
سلام
گرچه این سوال رو برای این موردِ خاص مطرح می کنم،اما ممنون می شم اگر دوستان خیی کامل جواب بدن:
من یه سرور اپلیکیشن با دلفی نوشتم و قصد دارم اون رو روی یک سرور به عنوان یک سرویس راه اندای کنم. این سرویس هر چند ثانیه باید داده ها رو از اس کیو ال بگیره و بصورت فایل روی سرور ذخیره کنه.
حالا با توجه به این که هر روز ممکنه این سرویس مثلا چند هزار فایل رو بسازه، و فشار بیاد بهش می خوام ببینم دوستان برای پایداری این سرویس (که دم به دقیقه هنگ نکنه!) ]چه پیشنهاداتی دارن؟
من از این دستوارت استفاده کردم برای انجام این کار:
ضمنا من برای اینکه بدونم کدوم قایلها جدید اومدن و ساخته نشدن،اطلاعات جدید رو از یک پروسیجر می گیرم، به این ترتیب در این سرویس از یک تایمر و کامپوننت استورد پروسیجر استفاده کردم.
لطقا پیشنهادات خودتون رو برای پایداری این سرویس بفرماییدک
var
fileType: TextFile;
Path: string;
begin
AssignFile(fileType, 'C:\path.txt');
Reset(fileType);
ReadLn(fileType, Path);
fileGen.Open;
while Not filegen.Eof do
begin
ForceDirectories(Path+fileGenAddress.AsString);
fileGenContext.SaveToFile(Path+fileGenAddress.AsSt ring+fileGenFileName.AsString);
fileGen.Next;
end;
CloseFile(fileType);
fileGen.close;
end;
گرچه این سوال رو برای این موردِ خاص مطرح می کنم،اما ممنون می شم اگر دوستان خیی کامل جواب بدن:
من یه سرور اپلیکیشن با دلفی نوشتم و قصد دارم اون رو روی یک سرور به عنوان یک سرویس راه اندای کنم. این سرویس هر چند ثانیه باید داده ها رو از اس کیو ال بگیره و بصورت فایل روی سرور ذخیره کنه.
حالا با توجه به این که هر روز ممکنه این سرویس مثلا چند هزار فایل رو بسازه، و فشار بیاد بهش می خوام ببینم دوستان برای پایداری این سرویس (که دم به دقیقه هنگ نکنه!) ]چه پیشنهاداتی دارن؟
من از این دستوارت استفاده کردم برای انجام این کار:
ضمنا من برای اینکه بدونم کدوم قایلها جدید اومدن و ساخته نشدن،اطلاعات جدید رو از یک پروسیجر می گیرم، به این ترتیب در این سرویس از یک تایمر و کامپوننت استورد پروسیجر استفاده کردم.
لطقا پیشنهادات خودتون رو برای پایداری این سرویس بفرماییدک
var
fileType: TextFile;
Path: string;
begin
AssignFile(fileType, 'C:\path.txt');
Reset(fileType);
ReadLn(fileType, Path);
fileGen.Open;
while Not filegen.Eof do
begin
ForceDirectories(Path+fileGenAddress.AsString);
fileGenContext.SaveToFile(Path+fileGenAddress.AsSt ring+fileGenFileName.AsString);
fileGen.Next;
end;
CloseFile(fileType);
fileGen.close;
end;