ورود

View Full Version : Embed کردن فایل .Jar درون برنامه

Win_RT
دوشنبه 05 تیر 1391, 09:27 صبح
سلام.چجوری می تونم یک فایل jar رو درون برنامم اجرا کنم.برنامه من پرتابل هست و می خوام این پرتابل بودنه حفظ بشه یا اگه قراره نصبی صورت بگیره به صورت مخفی انجام بشه.روش های رو تو اینترنت دیدم ولی سردر نیاوردم مث استفاده از فلش،وب بروزر و ... اگه دوستان پیشنهادی دارن بیان کنن.

Mask
دوشنبه 05 تیر 1391, 12:33 عصر
فایل jar رو درون برنامم اجرا کنم
فایلهای jar ، فایلهای معمول ویندوزی نیست که شما بتونید به راحتی و بدون نصب برنامه های مورد نیاز اجراشون کنید.

Win_RT
دوشنبه 05 تیر 1391, 14:02 عصر
فایلهای jar ، فایلهای معمول ویندوزی نیست که شما بتونید به راحتی و بدون نصب برنامه های مورد نیاز اجراشون کنید.
ممنون دوست من،اینو خودم می دونستم.به هرحال من باید این کارو انجام بدم.اگر کسی راهنمایی داره بکنه،آیا نمی شه یه جوری از WebBrowser و Html استفاده کرد؟

Mask
دوشنبه 05 تیر 1391, 14:16 عصر
این فایلها به صورت معمول با چی باز میشه؟ با چی بازشون میکنید؟

Win_RT
دوشنبه 05 تیر 1391, 14:20 عصر
این فایلها به صورت معمول با چی باز میشه؟ با چی بازشون میکنید؟
JRE یا Java Runtime Enviroment

Mask
دوشنبه 05 تیر 1391, 14:40 عصر
میتونید این برنامه ها رو در برنامه اصلیتون باز کنید و فایل رو در این برنامه ها به کاربر نشون بدید.

ayub_coder
دوشنبه 05 تیر 1391, 14:46 عصر
JRE تقریبا مثل .Net FrameWork میمونه. شما برای اجرای فایل های jar به ماشین مجازی جاوا یا JRE نیاز دارید. مگر اینکه ی JRE به صورت پورتیبل پیدا کنید
یه سر به این سایت بزنید
http://www.pendriveapps.com/

Felony
دوشنبه 05 تیر 1391, 17:56 عصر
JRE شمال JRM و Core Classes و فایل های سیستمی مورد نیاز برای اجرای برنامه های جاوا هست ؛ نسخه پرتابلی وجود نداره ، میتونید قبل از اجرای برنامتون تو Setup ی که میسازید JRE رو نصب کنید .