ورود

View Full Version : شروع پروژه تجاری

ayub_coder
دوشنبه 05 تیر 1391, 14:58 عصر
سلام دوستان
من می خوام یه پروژه تجاری رو با دلفی شروع کنم.(و دیتا بیس MySql) البته قبلا هم گفتم اینکارو با سی شارپ انجام دادم.
حالا می خوام مرحله به مرحله سوالامو مطرح کنم امیدوارم راهنمایی کنید.برای شروع به چه چیزایی نیاز دارم؟
نحوه کار با دیتابیس تو دلفی فکر کنم به آسونی سی شارپ نباشه. البته من تمام ارتباطات رو با کد نویسی انجام میدم.
نوع ابزارهایی که تو دلفی باید استفاده کنم چیا هستن. مثلا برای اینکه داده ای رو تو جدول ذخیره کنم. چه مراحلی رو باید برم؟
برای واکشی و نمایش چطور؟
مثال میزنم:مثلا تو سی شارپ اول یه Connection ایجاد کرده و برای ذخیره داده تو جدول از SqlCommand استفاده می کردیم. و برای نمایش داده از DataGridView ، برای واکشی داده ها از DataReader یا DataTable
حالا تو دلفی برای اینکارا از چه دستورات و کدهایی باید استفاده شه؟

Felony
دوشنبه 05 تیر 1391, 18:07 عصر
دوست عزیز اون جا #C بود ، اینجا دلفی ، دلفی برای انجام هر کار 10 راهکار خودش ارائه میده ، 100 تا راهکار شرکت های دیگه با عرضه کامپوننت و ... ، کسی نمیتونه تو این مورد نسخه ای واحد برای همه کار بپیچه ، تمامی این موارد بستگی به بزرگی برنامه ، نحوه طراحی بانک ، میزان اطلاعات ذخیره شده در بانک و تسلط شما روی دلفی و ... داره .

با توجه به موارد بالا بهتره اول با ابزارهای دلفی آشنایی کامل پیدا کنید و روی راهکارهایی که دلفی ارائه میده مسلط بشید و بعد کار جدی رو شروع کنید .

اگر هم اصرار به انجام این کار بدون اینکه شناخت درستی از دلفی داشته باشید دارید برای شروع در مورد کامپوننت های ADO در دلفی تحقیق کنید .

ayub_coder
دوشنبه 05 تیر 1391, 18:15 عصر
من چند سال پیش با دلفی کار کردم و نه در حدی که پروژه تجاری باهاش انجام بدم. البته می خوام از دیتابیس مای اسکیوال استفاده کنم.

Felony
دوشنبه 05 تیر 1391, 18:34 عصر
به هیچ عنوان قصد توهین ندارم ولی اون کار کردنی که گفتید به درد نمیخوره ، کامپوننت های ADO ساده ترین راهکار دلفی برای ارتباط با بانک های اطلاعاتی هستند که بر اساس ActiveX Database Object مایکروسافت پیاده سازی شدن و تا جایی که فهمیدم شما ازشون اطلاع خاصی ندارید ، من نمیدونم پروژه تجاری به چی میگید ولی اگر پروژه ای که میخواین روش کار کنید واقعا تجاری هست بی پروا به آب نزنید ، دلفی اوایل راه خوب رفتار میکنه ولی بین راه وقتی کمی خسته شدی اگر شناگر ماهری نباشی خیلی راحت غرقت میکنه ( ممکنه همون موقع سالم از آب بیرون بیای ولی بلاخره جایی تو توسعه گردنت رو میگیره ) !

گفته های بالا نه تنها در مورد دلفی بلکه در مورد دیگر زبان های برنامه نویسی هم صادق هست ، پروژه تجاری یعنی تحلیل درست ، یعنی طراحی درست ، یعنی استفاده از ابزارهای درست و به روز در جای مناسب و به موقع و همه این ها یعنی تسلط به ابزارها و تکنولوژی های روز و مورد نیاز در زبان (های) برنامه نویسی انتخاب شده .

ayub_coder
دوشنبه 05 تیر 1391, 19:16 عصر
آیا برای مهارت در دلفی کتاب مارکو کانتو (ترجمه قلی زاده-مشکی بزرگ ) کتاب خوبی هست؟

SayeyeZohor
دوشنبه 05 تیر 1391, 20:12 عصر
عزيز اگه مي خواي با اسكيوال كار كني يه سري به SDAC بزن

سعید صابری
دوشنبه 05 تیر 1391, 21:43 عصر
به نظر من Mysql بهتر و راحت تره.برای اتصال نیز Unidac یا Mydac