View Full Version : نظرتون راجب این سایت چیه ؟
star_star
سه شنبه 06 تیر 1391, 22:15 عصر
اگه ایرادی داره بگید باهم حلش کنیم
www.jamee.ir
s2/mri
سه شنبه 06 تیر 1391, 22:53 عصر
ترکیب بندی رنگ خب خیلی عالیه
به نظرم همه چیز هم خانی داره،بک گراند . عکس .منو
فقط به نظرم اگه منو زیر عکس بود شاید بهتر میشد . شاید
از نظر طراحی عالیه.
یه خورده دیر لود نمیشه....!
من با Fire Foxنگاه کردم خوب بود ولی متاسقانه تو IE خیلی دیر بالا اومد
lady64
چهارشنبه 07 تیر 1391, 07:37 صبح
من سایتهای خلوت ولی قشنگ رو دوست دارم . برای شما هم همینطوره . فقط بنظرم کمی کاربر پسند ترش کنید . مثلا سمت راست ، قسمت نظر سنجی همراه با مشاهده پاسخ نظر سنجی هم بزارید. در قسمتهایی که بخشهایی رو معرفی کردید یا توضیح دادید اگر بایدی در کار نیست که اینقدر رسمی باشه کمی شادترش کنید و به توضیحات بسنده نکنید.
خط های زیر لینک ها رو هم بردارید بنظرم بهتره .
شاد باشید.
ravand
چهارشنبه 07 تیر 1391, 08:37 صبح
اولین نگاهی که کردم کلی مشکل توش دیدم.
اول اینکه رنگ قالبت سیاه هست و بدرد نمیخوره. و بهتره از قالب روشن استفاده کنی. اعتقادم بر اینه که قالب های تیره بدرد نمیخورن و بازدید کننده رو خسته میکنن حتی رنگ های قرمز و نارنجی هم چشم رو اذیت میکنن و به کار سایت نمیان.
الان شما از رنگ سیاه استفاده کردی حداقل متن رو سفید میکردی که بازدید کننده بتونه درست ببینه. الان من با این چشم های ضعیفم چجوری بتونم متون شما رو بخونم؟ :لبخند:
اینو بده به style که خط زیر لینک ها حذف بشه و قشنگ بشه:
A{ text-decoration: none;}
شما سایتت رو با مرورگرهای دیگه چک کردی ببینی مشکلی داره یا نه؟
من با کروم اکسپلورر و فایرفاکس وارد میشم مشکلی نداره ولی وقتی با اپرا وارد میشم می بینم مشکل داره. بقیه ی مرورگرها رو هم چک کن.
حجم قالب هم مهم هست که زیاد نباید باشه.
موفق باشی.
Negin.cs
چهارشنبه 07 تیر 1391, 09:21 صبح
سلام
فکنم اگه ترتیب لینکای بالا اینجوری باشه بهتره:
< خانه - درباره ما - محصولات - فروشگاهها - کارخانه - فروش - اخبار - چه بپوشیم - تماس با ما >
درکل خوبه ، bg هم که بافت شبیه پارچه داشت ایده جالبی بود
star_star
چهارشنبه 07 تیر 1391, 09:28 صبح
سلام
فکنم اگه ترتیب لینکای بالا اینجوری باشه بهتره:
< خانه - درباره ما - محصولات - فروشگاهها - کارخانه - فروش - اخبار - چه بپوشیم - تماس با ما >
درکل خوبه ، bg هم که بافت شبیه پارچه داشت ایده جالبی بود
موافقم :چشمک: امرتون اجرا شد :)
babak2000
چهارشنبه 07 تیر 1391, 09:39 صبح
دوست من بنظرم از رنگ روشن استفاده کنی بهتر باشه بعدم اگه نمونه و مدل های مختلفی داری
میتونی مثل سایت زیر یکی عکس خود لباس یا کت و دومی همون لباس در قالب تن یک فرد را نمایش بدی
البته بنظر من خیلی جالبه ... حالا خودت بهتر میدونی
http://www.net-a-porter.com/Shop/Clothing/Coats
star_star
چهارشنبه 07 تیر 1391, 13:32 عصر
این شرکت دو رنگ اصلی داره که نارنجی و مشکی هستش ! اونا تاکید دارن که رنگ های قالب نزدیک به اون رنگا باشه
من همین از دستم بر می اومد ، چون با PHP نوشته شده در IE سرعتش پایین یکم چون IE رسما از ASP پشتیبانی میکنه
ravand
چهارشنبه 07 تیر 1391, 13:36 عصر
چون با PHP نوشته شده در IE سرعتش پایین یکم چون IE رسما از ASP پشتیبانی میکنه
والله من همچین چیزی هنوز نشنیدم . شایدم حرف شما راست باشه. ولی علت اصلی اینکه سرعت سایت شما پایین هست اینه که حجم قالب شما زیاده و تصاویر با ابعاد و حجم زیادی روش قرار دادید. مرورگر اکسپلورر اصلا نسبت به دیگر مرورگرها مثل کروم و اپرا سرعتش پایین هست.
MohammadGh2011
چهارشنبه 07 تیر 1391, 14:23 عصر
سلام عليکم
من هم با نظر دوستمون موافقم ترکيب بندي رنگش خيلي عاليه و اگه همونطور که دوستمون فرمودند اگه منو زير عکس بود بهتر ميشد به نظرم.
در کل عاليه
موفق باشيد
sahama
چهارشنبه 07 تیر 1391, 15:08 عصر
با سلام
سایتت شما با جوملا طراحی شده پس اگر در فروم های مخصوص جوملا پرسیده بودی احتمالا افراد بیشتری جواب می دادند
با اینحال
شما htaccess رو تغییر نام ندادی . اون رو از htaccess.txt به .htaccess (نقطه در ابتدا) تغییر ام بده و بعد در تنظیمات کلی استفاده از mod_rewrite رو روشن کن (البته تنها در صورتی که سرور لینوکسی است) این کار باعث می شه index.php از آدرس ها حذف بشه
بعد از اون در همون جا نام مستعار یونیکد رو هم روشن کن و بعد صفحاتی رو که ساختی دوباره نام مستعارشون رو تنظیم کن الان نام url بعضی از صفحات نا هماهنگ با موضوع صفحه است مثلا http://jamee.ir/index.php/fa/2012-06-16-09-59-16 این اعداد نباید وجود داشته باشند این روی سئو سایت شما تاثیر منفی می ذاره
از طرفی اون ماژول ورود در صفحه اصلی به نظرم نباشه بهتره و برای ورود یه صفحه ورود در منو بساز
اسلاید شاو صفحه اصلی هم خیلی دیر لود می شه حوصله بازدید کننده سر می ره این رو هم یه فکری به حالش بکن
در ضمن اینکه سایتی با php نوشته شده هیچ ربطی به سرعت اون در IE نداره
sahama
چهارشنبه 07 تیر 1391, 15:11 عصر
یه چیزی رو یادم رفت بگم
اگر سایت قرار نیست دو زبانه بشه پلاگین دوزبانه رو خاموش کن ولی اگر قراره دو زبانه بشه حتی در آینده دور بذار این پلاگین روشن باشه
Negin.cs
چهارشنبه 07 تیر 1391, 16:01 عصر
موافقم :چشمک: امرتون اجرا شد :)
خواهش میکنم، یه پیشنهاد بود
موفق باشید
star_star
چهارشنبه 07 تیر 1391, 20:11 عصر
با سلام
سایتت شما با جوملا طراحی شده پس اگر در فروم های مخصوص جوملا پرسیده بودی احتمالا افراد بیشتری جواب می دادند
با اینحال
شما htaccess رو تغییر نام ندادی . اون رو از htaccess.txt به .htaccess (نقطه در ابتدا) تغییر ام بده و بعد در تنظیمات کلی استفاده از mod_rewrite رو روشن کن (البته تنها در صورتی که سرور لینوکسی است) این کار باعث می شه index.php از آدرس ها حذف بشه
بعد از اون در همون جا نام مستعار یونیکد رو هم روشن کن و بعد صفحاتی رو که ساختی دوباره نام مستعارشون رو تنظیم کن الان نام url بعضی از صفحات نا هماهنگ با موضوع صفحه است مثلا http://jamee.ir/index.php/fa/2012-06-16-09-59-16 این اعداد نباید وجود داشته باشند این روی سئو سایت شما تاثیر منفی می ذاره
از طرفی اون ماژول ورود در صفحه اصلی به نظرم نباشه بهتره و برای ورود یه صفحه ورود در منو بساز
اسلاید شاو صفحه اصلی هم خیلی دیر لود می شه حوصله بازدید کننده سر می ره این رو هم یه فکری به حالش بکن
در ضمن اینکه سایتی با php نوشته شده هیچ ربطی به سرعت اون در IE نداره
داداشم اینجا مگه بخش جوملا داره ؟
این mod_rewrite دقیقا کجاست ؟
khanlo.javid
چهارشنبه 07 تیر 1391, 20:20 عصر
بد نیست ولی میتونستید روی لینک ها بیشتر کار کنید. ترکیب بندی رنگتون رو دوست دارم چون من خودم عاشق رنگ زردم ترکیب چشم رو اذیت نمیکنه. در کل خوبه ولی بیشتر روش کار کنی بهتر از اینا در میاد.
موفق باشید.
sahama
چهارشنبه 07 تیر 1391, 20:28 عصر
داداشم من که نگفتم اینجا
سایت های دیگه رو گفتم
جوملا فارسی - جومفا - جوملا فروم - جومینا - جومیلا - جی پورتال - ....
خودم بیشتر از جوملافارسی استفاده می کنم
matin91
جمعه 09 تیر 1391, 00:44 صبح
سلام من خوشم اومد.خوبه.خودتون قالب رو طراحی کردین یا از قالب های آماده استفاده کردین؟
Taimaz_222
جمعه 09 تیر 1391, 00:45 صبح
وای چه سایت خوشگلیه
ساده و شیک
مرحبا به طراحش
hamidre13
جمعه 09 تیر 1391, 04:04 صبح
در کل سایت خوبی هست بکگراند صفحه اولتون درست اسکرول نمیخوره تو اپرا(مشکل بزرگی نیست که بخوای فکرت رو مشغول کنی).همونطور که دوستمون گفتن بهتره که mod-rewrite رو فعال کنی و نام لینک ها رو هم به جای عدد به یه اسم درست تغییر بدی، این کامپوننت رو حتما واسه ادمین نصب کن:
http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/login-protection/15711
بهتر هست که در قسمت تماس با ما فرم تماس با ما رو بزاری!
موفق باشی
sahama
جمعه 09 تیر 1391, 10:42 صبح
با تشکر از حمید رضا اما تجربه من می گه که اگر آدرس صفحه ادمین رو دستکاری نکنی بهتره
به جای این کار روی پوشه ادمین از طریق کنترل پنل پسورد بذار
hamidre13
جمعه 09 تیر 1391, 10:54 صبح
با تشکر از حمید رضا اما تجربه من می گه که اگر آدرس صفحه ادمین رو دستکاری نکنی بهتره
به جای این کار روی پوشه ادمین از طریق کنترل پنل پسورد بذار
هدف این هست که امنیت سایت تامین بشه ، میشه دلیلتون را واسه پسورد گذاشتن بدونم؟دلیل نصب این پلاگین این هست که تقریبا دسترسی یه صفحه ادمین برای غیر از ادمین غیر ممکن میشه ولی با پسورد گذاری دوباره خیلی راحت میشه سیستم سایت رو تشخیص داد!
sahama
جمعه 09 تیر 1391, 11:03 صبح
شما با گذاشتن رمز روی پوشه ادمین از طریق هاست به طور کامل به منظوریتون خواهید رسید
به طوری که برای دیدن صفحه لاگین باید نام کاربری و پسوردی که جدا از نام کاربری و پسورد جوملا است رو وارد کنید و تازه بعد از وارد کردن صحیح این نام کاربری و پسورد می تونید نام کاربری و پسورد جوملا رو وارد کنید
در صورتی که با روش شما تنها مسیر صفحه لاگین تغییر می کنه
مضافا اینکه هر افزونه اضافی مشکلاتی رو به همراه داره و اینکه شما از حد اقل افزونه های اضافی در سایتتون استفاده کرده باشید هم یک ارزشه و هم ریسک مشکل امنیتی افزونه های جانبی رو کاهش می ده
موارد دیگه ای هم هست مجال بحثش اینجا نیست
cyrusthegreat
دوشنبه 12 تیر 1391, 14:41 عصر
این شرکت دو رنگ اصلی داره که نارنجی و مشکی هستش ! اونا تاکید دارن که رنگ های قالب نزدیک به اون رنگا باشه
من همین از دستم بر می اومد ، چون با PHP نوشته شده در IE سرعتش پایین یکم چون IE رسما از ASP پشتیبانی میکنه
دوست عزیز
شما این حرف رو چرا میزنید؟ مرورگر چه ربطی به زبان سمت سرور داره؟ مرورگر فقط درخواست میفرسته سمت سرور. اون سرور هست که پردازش می کنه و جواب رو به مرورگر میده.
درمورد قالب
دوست عزیز، حرف شما درست که رنگ مشکی و نارنجی باید داشته باشه، ولی انتخاب رنگ متن که دیگه دست شماست. توی پس زمینه تیره، متن تیره؟ خب کاربرهایی که مشکلات چشمی دارن، باید چکار کنند؟
دومین نکته، هدر منوی سمت راست هست که رنگبندی اون هم مشکل داره.
آخرین مشکلی هم که من دیدم منوی بالای سایت هست که زیر منوهاش، باز هم مشکل رنگبندی دارن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.