ورود

View Full Version : دو مشکل در Css

hqsoroush
چهارشنبه 07 تیر 1391, 01:26 صبح
سلام.
نمیدونم این تالار جای مناسبی واسه این مطلب هست یا نه.اگر نیست بگید توی کدوم تالار باید مطرح کنم.
مشکل اول :
یه صفحه ی Html ساختم تلفیقی با Css،البته من تازه شروع کردم و با نرم افزار آموزشی دارم یاد میگیرم.
از دریم ویور واسه طراحی استفاده کردم و توی مدتی که داشتم طراحی میکردم از فایرفاکس واسه تستش استفاده میکردم. امروز اومدم یه بار با IE 8 امتحان کردم دیدم همه ی طراحی ها بهم ریخته.فونت بعضی از قسمتها، جدول ها،align ها و غیره... .با IE9 امتحانش کردم بهتر از IE8 جواب داد ولی آخرش مثل فایرفاکس نشد. مشکل از کجا میتونه باشه؟(جهت اطلاع تون من واسه بعضی از مشخصه هام توی Css از مقدار em بجای px یا همون Pixel استفاده کردم)

مشکل دوم :
چطوری میتونم ورژن Css رو تعیین کنم.چون توی نرم افزار آموزشی میگفت اینو بالای فایل html بنویسید:
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
حتی نمیگفت الان دارم چه ورژنی رو یاد میگیرم.

زیاد نوشتم،ببخشید منو
مرسی

davood59
چهارشنبه 07 تیر 1391, 07:07 صبح
سلام؛
دوست عزیز ورژنی که شما دارید استفاده می کنید 2.1 هستش؛ چرا که نسخه قبلی که 1 بود، منسوخ شده و نسخه بعدی هم که 3 هستش هنوز فراگیر و همه جایی نشده.
در خصوص مرورگر IE اگه بیشتر تحقیق کنید می بینید که این مرورگر بلای جون css کارها و طراحان وب هستش؛ علتش هم عدم پشتیبانی کامل از css هست.
شما اگه می بینید طراحیتون تو کروم و فایرفاکس بدرستی کار می کنه و فقط تو IE بهم ریخته خیلی نگران نباشید، یا کلا طراحی رو بر مبنای اون دو تا مرورگر پایه ریزی کنید یا اینکه یک فایل css دیگه هم برای مرورگر IE تهیه کنید و در صورتی که کاربر از IE استفاده کرد ، از فایل cssی که برای این مرورگر طراحی شده استفاه کنه.