View Full Version : سوال: شبکه وایرلس و شر کردن اینترنت کابلی
IMANAZADI
پنج شنبه 08 تیر 1391, 13:01 عصر
با سلام
مشکلی برام بوجود آمده نمیتونم حلش کنم خواستم از شما بزرگوراران کمک بگیرم سرچ کردم تاپیک های زیادی بود چندتا رو انجام دادم جواب نداد این تاپیک رو ایجاد کردم
دوتا لپ تاپ داریم
لپ تاپ A
و لپ تاپ B
لپ تاپ A از طریق کابل به مودم adsl وصل هست و از اینترنت استفاده میکنه
ما این دو تا لپ تاپ رو از طریق وایرلس ahdoc شبکه کردیم
workgroup دو تا سیستم یکی هستند
اداپتور سیستم A ای پی 192.168.100.1 و ساب ماسک 255.255.255.0 و defualt geteway هم خالی و dns ,... خالی گذاشتیم
اداپتور سیستم B ای پی 192.168.100.2 و ساب ماسک 255.255.255.0 و در gateway هم ای پی سیستم A رو دادیم
فایروال هم خاموش روی دو تا سیستم
شبکه وایرلس جواب میده و مشکلی نیست
حالا چکار باید کرد که سیستم A بتونه اینترنت کابلی که ازش استفاده میکنه رو شر کنه که سیستم B از طریق شبکه بی سیم استفاده کنم
ممنون میشم
IMANAZADI
پنج شنبه 08 تیر 1391, 16:46 عصر
دوستان منتظرم
davood59
جمعه 09 تیر 1391, 12:01 عصر
دوست عزیز ؛ عذر میخوام ازتون شما با کدوم مورد ارتباط خودتونو برقرار کردید؟اگه با Bridge باشه نمیشه همونو shareش کرد؟؟ آخه قبلا با Dial Up که ارتباط برقرار می کردیم، اگه همون کانکشن رو share می کردیم و گزینه مجوز به دیگر کامپیوترها جهت استفاده از اینترنت دستگاه جاری رو تیک دار می کردیم ، میشد به اونها هم اینرنت داد. نمیدونم آیا با PPPOE میشه یا نه؟
IMANAZADI
شنبه 10 تیر 1391, 07:48 صبح
دوست عزیز مثل اینکه منظور منو متوجه نشدید چکار به دیال آپ دارم
من کامل توضیح دادم
سیستم اول adsl کابلی داره
دو تا سیستم رو از طریق adhoc شبکه وایرلس کردیم
سیستم دوم چطوری میتونه از اینترنت کابلی سیستم اول استفاده کنه البته از طریق شبکه وایرلس
davood59
شنبه 10 تیر 1391, 12:59 عصر
دوست عزیز منظورتونو متوجه شدم؛ شما فکر کنم متوجه نشدید، من گفتم مشابه اون، نه که حتما Dial Up
==
این روش رو امتحان کنید:
ابتدا به control panel رفته و گزینه Network and sharing رو انتخاب کن.
سپس در صفحه باز شده روی Set up a new connection or network کلیک کن.
در مرحله بعد و با کلیک روی Set up a wirless ad hoc(computer to computer) نام شبکه و رمز عبور برای دسترسی آن را وارد کرده و گزینه save this network رو انتخابش کن.
در صفحه بعد و با انتخاب گزینه Turn on internet connection sharing و در بخش wireless دنبال شبکه ای که ساخته شده بگردید و به آن متصل بشید.
لینک زیر رو ببینید؛ تقریبا مشابه عملی ست که شما میخواین انجام بدین:
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/set-up-acomputer-to-computer-ad-hocnetwork?SignedIn=1
IMANAZADI
شنبه 10 تیر 1391, 21:29 عصر
رفیق میگم توجه نمیکنی گفتم که شبکه ADHOC رو درست کردیم درستم جواب میده ولی سیستم دوم اینترنت نداره
کانکشن سیستم اول هم از تو پروپرتیزش فعال کردم اونجا که باید تیک بزنی ALLOW OTHER NETWORK USER TO ....
ولی بازم نمیشه چواب نمیده ای پی چیزی نباید ست کرد
لینک که دادی خرابه
razeghi_loved
دوشنبه 12 تیر 1391, 11:49 صبح
برای شیر کردن دو تا سیستم در ویندوز ایکسپی و کلاً کلاینت ها باید ای پی
192.168.0.1 باشد
یعنی سیستم اول باید این ای پی را داشته باشد
IMANAZADI
دوشنبه 12 تیر 1391, 19:38 عصر
دوست عزیز فرقی نمیکنه په 192.168.100.1
چه 192.168.0.1
باید تو یه رنج باشه
چقدر سوال سختی پرسیدم
کسی واقعا نمیدونه چکار باید کرد
razeghi_loved
سه شنبه 13 تیر 1391, 08:53 صبح
بله درسته فرقی نمی کنه که تو چه رنج بزارید اما این حرف شما در مورد سیستم عامل های سرور به کار می رود نه سیستم عامل های کلاینتی این موضوع را می توانید در سایت ماکروسافت پیگیری کنید و به نتیجه حرف من برسید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.