ورود

View Full Version : سوال: روش آپلود سه لایه ؟؟

Fartaj
پنج شنبه 08 تیر 1391, 20:41 عصر
سلام خدمت دوستان

بعد از کلی کلنجار و کمک دوستان تونستم یک کتابخانه سه لایه آماده کنم که لایه های آن به صورت add project هست حالا می خوام ببینم برای آپلود اون باید چه تنظیماتی انجام بدم و اینکه پابلیش اون به چه صورت است ؟؟
88904

mehrzad_ali
پنج شنبه 08 تیر 1391, 21:04 عصر
فرقی نداره شما فقط لایه وبسایت رو پابلیش کن اون لایه ها به صورت dll اضافه میشه به پروژت

aminghaderi
جمعه 09 تیر 1391, 06:34 صبح
یا شما مفهوم سه لایه رو بد برداشت کردید یا من اشتباه یاد گرفته بودم ، همشهری.
لایه های شما حتمی نباید به صورت فیزکی با مجزا کردن سولوشن ها اون هم در یه پروژه واحد تولید و مورد استفاده قرار بگیره
ذات طراحی 3 لایه که مشتق شده از طراحی مبتنی برمعماری لایه ای هست ، این رو می خواد برسونه که برنامه 3 لایه باید متشکل از 3 قطعه BLL ، DAL ، PL باشه که این ها به صورت مرحله ای اطلاعات به هم انتقال می دهند و نکته برجسته ای که این معماری بهش اشاره داره ، تفکیک کار ها هست.
برای مثال لایه DAL که Data Access Layout هست حتمی نباید یه ساب پروژه در پروژه اصلی شما باشه (این طوری فقط پروژه شما شلوغ و بزرگ جلوه می ده و کار رو برای خودتون سخت می کنید ) و می تونه یه فایل dll یا یه فریمورک باشه .
وقتی dll (کتابخانه) که حاصل و نتیجه ، پروژه "لایه دسترسی به دادها" هست که توسط شما نوشته شده و در وبسایت شما یا نرم افزار شما قرار بگیره ، این باعث خوانایی برنامه شما می شه و هم باعث ثبات کد و نظم .
بعد شما هر وقت خواستید لایه رو ارتقاع بدید پروژه "لایه دسترسی به دادها" را باز می کنید و عملیات به روز رسانی رو انجام می دهید و بعد خروجی نهایی (فایل dll پابلیش شده) رو در وبسایت ها و نرم افزار های خود با dll قبلی لایه replace می کنید .

Fartaj
جمعه 09 تیر 1391, 09:03 صبح
یا شما مفهوم سه لایه رو بد برداشت کردید یا من اشتباه یاد گرفته بودم ، همشهری.
لایه های شما حتمی نباید به صورت فیزکی با مجزا کردن سولوشن ها اون هم در یه پروژه واحد تولید و مورد استفاده قرار بگیره
ذات طراحی 3 لایه که مشتق شده از طراحی مبتنی برمعماری لایه ای هست ، این رو می خواد برسونه که برنامه 3 لایه باید متشکل از 3 قطعه BLL ، DAL ، PL باشه که این ها به صورت مرحله ای اطلاعات به هم انتقال می دهند و نکته برجسته ای که این معماری بهش اشاره داره ، تفکیک کار ها هست.
برای مثال لایه DAL که Data Access Layout هست حتمی نباید یه ساب پروژه در پروژه اصلی شما باشه (این طوری فقط پروژه شما شلوغ و بزرگ جلوه می ده و کار رو برای خودتون سخت می کنید ) و می تونه یه فایل dll یا یه فریمورک باشه .
وقتی dll (کتابخانه) که حاصل و نتیجه ، پروژه "لایه دسترسی به دادها" هست که توسط شما نوشته شده و در وبسایت شما یا نرم افزار شما قرار بگیره ، این باعث خوانایی برنامه شما می شه و هم باعث ثبات کد و نظم .
بعد شما هر وقت خواستید لایه رو ارتقاع بدید پروژه "لایه دسترسی به دادها" را باز می کنید و عملیات به روز رسانی رو انجام می دهید و بعد خروجی نهایی (فایل dll پابلیش شده) رو در وبسایت ها و نرم افزار های خود با dll قبلی لایه replace می کنید .
(همشهری عزیز ) ممنون از توضیحاتی که دادی ، شما اشتباه یاد نگرفتی من تجربه ای تو طراحی سایت ندارم سیستم سه لایه هم براساس توضیحات یکی از دوستان اما با نیازهای خودم اون رو پیاده کردم که همونطور که شما هم گفتید یکی دیگه از دوستان در یکی از سوال های که طی پیاده سازی سه لایه داشتم ایشون هم گفتند چرا لایه ها رو تو همون فولدر app_code نزاشتین که سر همین موضوع بین بقیه سر این که کدوم روش بهتره اختلاف نطر پیش اومد در کل من بعد از اینکه وارد کار شدم و چند شبانه روز درگیر مسئله سه لایه شدم تازه یه چیزهایی دستم اومد شاید این کار من اشتباه بود چون وقتی من آشنایی کامل نداشته باشم نسبت به سه لایه کار به اینجا می رسه که من بعد از تموم کردن پروژه سه لایه نباید این به فکر من برسه که وقتی من تو لایه آخر دارم لایه های قبلی رو به صورت dll دارم اضافه می کنم خوب دیگه به لایه های دیگه نیازی نیست در صورتی که من فکر می کردم باید تمام لایه ها رو آپلود کنم .

TeacherMath
جمعه 09 تیر 1391, 14:44 عصر
می توانید 3 تا پروژه در یک سلوشن باز کنید.