ورود

View Full Version : ایجاد ستاپ برای #C و 2008 sql

IsaacZhr
پنج شنبه 08 تیر 1391, 21:12 عصر
سلام
خسته نباشید
من یه برنامه ساده با سی شارپ 2010 و اس کیو ال 2008 نوشتن که 5 سوال برام پیش اومد
1. خواستم برا برنامه ام یه ستاپ ایجاد کنم که بتونم به راحتی برنامه رو روی کامپیوتر دیگری نصب کرد یا گذاشت ولی نمیدونم چطور باید این کار رو بکنم.
2. موقع ایجاد ستاپ دیتا بیس برنامه ی ما به ستاپ اضافه میشود؟
3.با نصب ستاپ آیا برنامه ی دیگری روی کامپیوتری که میخوام برنامه روش گذاشته بشه لازمه نصب بشه؟
4. برنامه من برنامه تجاری هستش و هروز اطلاعات اون عوض میشه و نمیخوام با تعویض ویندوز دیتا بیس من از بین بره برای این مشکل چه باید کرد؟
5.شنیدم که ویروس سریع برنامه های سی شارپ و دیتابیس و ایا اطلاعات دیتابیس رو از بین میبره ایا این مشکل واقعیت بشه ؟ اگه اره چطور میشه حلشش کرد؟چون نباید اطلاعات از بین برن.

مرسی
اگر جواب دادین لطفا به صورت 1.2.3 جواب بدهید که جواب هر قسمت را بدونم مرسی

Merila_Rad
پنج شنبه 08 تیر 1391, 21:22 عصر
یه پروژه از نوع setup and deployment ایچاد کن

Merila_Rad
پنج شنبه 08 تیر 1391, 21:26 عصر
بانکت هم اگه به صورت معمولی ایجاد شده منتقل نمیشه مگر اینکه بصورت فایل باشه

Farshid007
پنج شنبه 08 تیر 1391, 21:35 عصر
3-
دات نت فریم ورک
SQL
و هر چیزی که لازمه
البته اینا باید با خود Setup نصب بشن که تو setup ساز خود ویژوال هستن

Farshid007
پنج شنبه 08 تیر 1391, 21:38 عصر
4-
فایل دیتا بیس باید جایی کپی شه که با تعویض ویندوز پاک نشه(منظور در دریوی به غیر از درایوی که ویندوز نصب هست یعنی یه درایو Primry)
یا از دیتا بیس یک بک اپ بگیری تو همون درایوی که گفتم

Farshid007
پنج شنبه 08 تیر 1391, 21:38 عصر
5-
اگه جوابشو پیدا کردید به ما هم بگید

Mahmoud.Afrad
پنج شنبه 08 تیر 1391, 22:47 عصر
در مورد از بین نرفتن دیتابیس در تعویض ویندوز همونطور که دوستان گفتند در درایوی غیر از درایو ویندوز باید نصب صورت بگیره(یا حداقل دیتابیس در درایو دیگری باشه). این رو هم باید در نظر داشته باشید که به فرض با تعویض ویندوز اگر کاربر برنامه رو مجددا نصب کنه ، با نصب مجدد برنامه دیتابیس اولیه (دیتابیس خام) کپی میشه پس حتما این رو به کاربر گوشزد کنید که یک بکاپ از دیتابیس بگیره و بعد از نصب مجدد برنامه، بکاپ رو بازگردانی کنه تا اطلاعاتش از بین نره (این مسئولیت رو به عهده کاربر بذارید)

reza4359
سه شنبه 24 دی 1392, 22:24 عصر
سلام دیتابیس رو چطوری باید در درایو دیگه ایی گذاشت؟
کانکشن استرینگ اون به چه صورت هست؟