View Full Version : فونت برنامه دلفی
ayub_coder
جمعه 09 تیر 1391, 11:38 صبح
سلام دوستان
من هر برنامه ای که با دلفی نوشته شده میگیرم فونتش بهم ریخته است. در صورتی که برنامه های نوشته شده با دات نت این مشکل رو ندارن. نرم افزارهای دیگه مثل ورود و اکس و سایر زبان های برنامه نویسی درست کار می کنن.
مثلا اون برنامه نوشتن رو دسکتاپ رو گرفتم نصف فونت ها رو عجق وجق نشون میداد
الان هم کامپوننت تقویم فارسی رو گرفتن اونم فونتاش نمی خونه
ویندوز من seven 32 bit هستش. مشکل کجاست؟ راه حل؟
SayeyeZohor
جمعه 09 تیر 1391, 14:13 عصر
مشكل اول تو نصب فارسي ويندوز به صورت صحيحه
البته من فك مي كنم
چون منم سون 64 بيتي دارم اما تنظيمات فارسي رو درست ست كردم
ayub_coder
جمعه 09 تیر 1391, 14:40 عصر
من یک سری تغییرات تو کنترل پنل ویندوز دادم. برنامه اولی درست شد. الان با کامپوننت تقویم شمسی که توسایت هست مشکل دارم. سمپل خود آقای m-khorsandi به درستی اجرا میشه ولی من همون کامپوننت رو میذارم رو فرم درست نمایش میده همین که اجرا می کنم فونت ها ناخوانا میشن.:افسرده:
SayeyeZohor
جمعه 09 تیر 1391, 16:27 عصر
سورسشو بذار چكش مي كنم
يك sample ساده درست كن بذار
ayub_coder
جمعه 09 تیر 1391, 17:41 عصر
من سورسی ندارم فقط یه پروژه جدید درست می کنم کامپوننت تاریخ شمسی میندازم روش فونتاش نمی خونه. همون کامپوننتی که تو بخش کامپوننتها هست.
عکسشو پایین میذارم.
ببینید موقعی که اجرا نشده رو فرم هست درست نشون میده همین که اجرا میشه فونتاش نمیخونه
hamid-nic
جمعه 09 تیر 1391, 19:00 عصر
به احتمال زیاد اون نسخه برنامه ی شما با ورژن های قبلی دلفی که از یونیکد پشتیبانی نمی شده نوشته شده است .
برای حل مشکل باید تنظیمات مربوط به Regional and Language Options در کنترل پنل را تغییر دهید (نصب فونت های راست به چپ و زبان های آسیای شرقی)
ayub_coder
جمعه 09 تیر 1391, 19:29 عصر
ویندوز من 7 هست و تمامی گزینه های موجود رو رو فارسی گذاشتم. آخه sample خود این کامپوننت داره درست کار میکنه! وقتی من یه پروژه جدید درست می کنم و کامپوننت رو قرار می دم این مشکل وجود داره
ayub_coder
جمعه 09 تیر 1391, 19:49 عصر
به این لیست پایینه سمت راست SolarCalendarPack رو اضافه کردم درست شد
کسی می تونه توضیح بده مشکل از کجا بوده و این تنظیمات واسه چی هستن؟؟:متعجب:
ayub_coder
جمعه 09 تیر 1391, 19:55 عصر
شایدم مشکل از جایدیگه بوده! :گیج: نمی دونم ولی درست شد!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.