ورود

View Full Version : سوال: کمک؟خطا در برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی اکسز، فقط فایلهای اکسزی که در کامپیوتر من نوشته میشود!

ashkan1234
جمعه 09 تیر 1391, 14:22 عصر
با درود فراوان!
یه مشکل عجیب و غریب دارم ممنون میشم راهنماییم کنید!
وقتی یک دکمه دیتا میارم تو فرم تو تنظیماتش ،قسمتdata base name ،محل فایل اکسزی که ساختم رو میدم و ,وارد recordsource میشم میخوام table را انتخاب کنم این ارور رو میده:
Unrecognized database format c:/abcd.mdb
فقط یه ok و help داره.
این مشکل فقط واسه فایلهای اکسزی که با کامپیوتر خودم میسازم داره!
فایلهای اکسز آماده رو میزارم هیچ مشکلی نداره!
فکر کردم مشکل از vb6بود،پاکش کردم یه فایل دیگه داشتم از نو نصبیدم.
بعد فکر کردم مشکل از اکسزه که برداشتم از ورژن 2010 به 2000و بعد2003و بعد2007 تغییرش دادم!یعنی هرکدومو مینصبیدم قبلی رو آنیستال میکردم!
خلاصه دیگه مخم به جایی قد نمیده!
کلی هم سرچ کردم چیزی یافت نشد!
اساتید لطفا کمک کنید!!!

MohammadGh2011
جمعه 09 تیر 1391, 14:31 عصر
سلام عليکم
منظورتون رو دقيق متوجه نشدم،دقيقا ميخوايد چيکار کنيد؟
شما از چه رابطي به بانک Access متصل ميشيد؟با data؟

ashkan1234
جمعه 09 تیر 1391, 14:41 عصر
از ابزارهای سمت چپ صفحه ابزار Data رو انتخاب میکنم!
چیزی که میخوام اینه که با ابزار Data به بانک اطلاعاتیم کانکت بشم!
فایلهای اکسزی که من میسازم باز نمیکنه!
ولی سایر فایلهای موجود رو open میکنم باز میشه!

MohammadGh2011
جمعه 09 تیر 1391, 14:48 عصر
خطايي که مشاهده ميکنيد به خاطر اينه که شما بايد فايل اکسس رو با اکسس2003 درست کنيد و اگه با 2007 و2010 هم درست کنيد و فورمتش هم به صورت 2003 يعني mdb درست کنيد ،باز اين خطا رو ميده.

چرا از ADO استفاده نميکنيد؟ که از Data هم بهتره و سرعتش هم از اون بالاتره و ديگه در ADO شما اين مشکل رو نداريد.

موفق باشيد

ashkan1234
جمعه 09 تیر 1391, 14:52 عصر
باور کنید حتی از اکسز 2003 و 2000 هم استفاده کردم باز همین مشکل رو داره!!!
فعلا نمیخوام از ADO استفاده کنم!میخوام این مشکل رو یجوری حل کنم!
اینی که یاد بگیرم الان این مشکل چجوری رفع میشه برام مهمه!!!

محسن واژدی
جمعه 09 تیر 1391, 15:32 عصر
سلام علیکم
چون DAO از موتور "Microsoft Jet 3.51 OLE DB Provider" برای اتصال به بانک Access استفاده می کند و چون این نسخه تنها قادر است از نسخه های Access2003 و قبل از اون استفاده کند، قادر به اتصال به نسخه های جدیدتر نیست
در ADO هم اگر از Jet3.5 برای اتصال استفاده کنیم با همین خطا مواجه میشویم اما با انتخاب نسخه 4.0 اتصال با موفقیت برقرار میشه
در DAO هم با نصب بسته سرویس پک 4 وجدیدتر وی بی (Microsoft Visual Studio 6.0 SP4) این مشکل برطرف میشود

موفق باشید

ashkan1234
جمعه 09 تیر 1391, 15:50 عصر
سلام علیکم
چون DAO از موتور "Microsoft Jet 3.51 OLE DB Provider" برای اتصال به بانک Access استفاده می کند و چون این نسخه تنها قادر است از نسخه های Access2003 و قبل از اون استفاده کند، قادر به اتصال به نسخه های جدیدتر نیست
در ADO هم اگر از Jet3.5 برای اتصال استفاده کنیم با همین خطا مواجه میشویم اما با انتخاب نسخه 4.0 اتصال با موفقیت برقرار میشه
در DAO هم با نصب بسته سرویس پک 4 وجدیدتر وی بی (Microsoft Visual Studio 6.0 SP4) این مشکل برطرف میشود

موفق باشید
دوستان چند بار ذکر کردم:نسخه آفیس 2000هم نصب کردم باز همین مشکل پابرجا بود!حتی با 2003 هم این مشکل رفع نشد!
درغیر اینصورت این مشکل رو مطرح نمیکردم!
اول همه این راه ها رو رفتم!
چیز دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟!!

M.T.P
جمعه 09 تیر 1391, 16:18 عصر
دوست عزیز اصلا نیاز نیست شما نسخه های مختلف office رو نصب کنید.
یه نسخه از office حالا یا 2003 یا 2007 داشته باشید کافیه.

مشکلی که هست همینطور که جناب واژدی بهش اشاره کردند کنترل Data که شما از
جعبه ابزار برای ارتباط با بانک استفاده می کنید یه کنترل قدیمی ست و فقط به درد بانک های
قدیمی اکسس که معمولا با Data Manager خود vb6 ساخته میشن می خوره.

برای استفاده از انواع نسخه های بانک اکسس از کنترل Adodc باید استفاده کنید که بصورت
پیش فرض جز جعبه ابزار vb6 نیست و باید با Ctrl + T و انتخاب گزینه Microsoft Ado Data control 6.0
اضافش کنید.

موقع تنظیم Connection String این کنترل Provider های مختلفی دیده میشه که
Microsoft Jet 4.0 برای بانک اکسس نسخه 2003 و پایین تر و برای بانک اکسس نسخه 2007 به بالا باید
Microsoft office 12 access database engine رو انتخاب کنید.

MohammadGh2011
جمعه 09 تیر 1391, 16:28 عصر
دوستان چند بار ذکر کردم:نسخه آفیس 2000هم نصب کردم باز همین مشکل پابرجا بود!حتی با 2003 هم این مشکل رفع نشد!
درغیر اینصورت این مشکل رو مطرح نمیکردم!
اول همه این راه ها رو رفتم!
چیز دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟!!
شما مطمئن هستيد که کار هارو درست انجام داديد؟!
اگه همونطور که ميفرماييد اکسس 2003 رو هم امتحان کرديد بايد مشکل حل ميشد و ديگه خطاي فوق رو نميداد.

ashkan1234
جمعه 09 تیر 1391, 17:45 عصر
شما مطمئن هستيد که کار هارو درست انجام داديد؟!
اگه همونطور که ميفرماييد اکسس 2003 رو هم امتحان کرديد بايد مشکل حل ميشد و ديگه خطاي فوق رو نميداد.
بله داداش!
الان اکسز 2000 نصب کردم بازهم همین مشکل پا برجاست!!!
همین برام جای تعجب داره!!!

M.T.P
جمعه 09 تیر 1391, 18:34 عصر
بله داداش!
الان اکسز 2000 نصب کردم بازهم همین مشکل پا برجاست!!!
همین برام جای تعجب داره!!!

دوست عزیز اگه همچنان اسرار به استفاده از کنترل Data در جعبه ابزار رو دارید اصلا نیاز به
نصب آفیس ندارید.

برای ساخت بانک در محیط vb6 از منوی Add-in گزینه Visual Data manager رو بزنید و از
پنجره باز شده از منوی فایل مسیر زیر رو دنبال کنید:
New\Microsoft Access \Version 7.0
و بانکتون رو بسازید و با کنترل Data بهش وصل شید.

دور نرم افزار Access رو هم خط بکشید.

ashkan1234
جمعه 09 تیر 1391, 18:41 عصر
دوست عزیز اگه همچنان اسرار به استفاده از کنترل Data در جعبه ابزار رو دارید اصلا نیاز به
نصب آفیس ندارید.

برای ساخت بانک در محیط vb6 از منوی Add-in گزینه Visual Data manager رو بزنید و از
پنجره باز شده از منوی فایل مسیر زیر رو دنبال کنید:
New\Microsoft Access \Version 7.0
و بانکتون رو بسازید و با کنترل Data بهش وصل شید.

دور نرم افزار Access رو هم خط بکشید.
خیلی ممنون!لطف کردید.
تاکید من فقط برای یادگیریمه!
یه مشکلی که برام پیش میاد باید یاد بگیرم چطور حلش کنم واسه همین دنباله راه حل میگردم!
بازهم ازتون سپاسگذارم!

MohammadGh2011
جمعه 09 تیر 1391, 18:41 عصر
من الان يک فايل اکسس که قبلا با 2003 فکر کنم ايجاد شده امتحان کردم هيچ خطايي نداد و درست کار کرد.

شما از همون ADO استفاده کنيد که دردسري هم نداره.

موفق باشيد

محسن واژدی
جمعه 09 تیر 1391, 18:58 عصر
یه مشکلی که برام پیش میاد باید یاد بگیرم چطور حلش کنم واسه همین دنباله راه حل میگردم! همونطور که در پست قبلی هم اشاره شد نسخه Microsoft Visual Studio 6.0 SP4 را نصب کنید مشکل DAO هم برطرف میشود

موفق باشید