ورود

View Full Version : یک سوال HTML ساده (ستون کناری سایت)

dr hannibal
جمعه 09 تیر 1391, 21:43 عصر
سلام عزیزان

این ستون ابزار کنار سایت بنده هست :

88945

می خوام وقتی مثلا موس رو روی یک گزینه می آریم یک پنجره کنارش باز بشه تا بتونم چندتا ساب لینک بهش بدم ( یعنی بجای این شکل بشه آخرین خبرها و وقتی موس روش قرار بگیره گزینه های سیاسی حوادث و ... نمایش داده بشه )

میشه شما یک قسمت این رو ویرایش کنید تا بتونم ازش کپی برداری کنم و بقیه رو درست کنم ؟

این کدهای داخل فایل tpl مربوطه هست. : (نرم افزار : دیتالایف انجین)

<div class="block leftmenu"> <ul class="lmenu reset"> <li><a href="index.php"><span>صفحه اصلی</span></a></li> <li><a href="khabar/test.html"><span>آخرین خبرهای سیاسی</span></a></li> <li><a href="khabar/hadese.html"><span>آخرین خبرهای حوادث</span></a></li> <li><a href="khabar/egh.html"><span>آخرین خبرهای اقتصادی</span></a></li> <li><a href="khabar/varzeshi.html"><span>آخرین خبرهای ورزشی</span></a></li> <li><a href="khabar/tasvir.html"><span>آخرین خبرهای تصویری</span></a></li> <li><a href="khabar/honar.html"><span>آخرین خبرهای هنری</span></a></li>

dr hannibal
شنبه 10 تیر 1391, 14:27 عصر
کیست مرا یاری کند !

alisajjad99
شنبه 10 تیر 1391, 19:39 عصر
اون منو ها رو شما دستی کد نویسی کردید یا اتوماتیک انجام شده؟ سی ام اس دارید یا خیر؟

dr hannibal
یک شنبه 11 تیر 1391, 08:24 صبح
اون منو ها رو شما دستی کد نویسی کردید یا اتوماتیک انجام شده؟ سی ام اس دارید یا خیر؟

وقتی دیتالایف انجین رو نصب کردم ، یک سری کد بود فقط لینک ها و اسم لینک هارو عوض کردم. و ازشون کپی کردم به اون تعداد مورد نیازم.

cyrusthegreat
دوشنبه 12 تیر 1391, 14:16 عصر
دوست عزیز

شما باید از جاواسکریپت و CSS با هم استفاده کنید برای انجام اینکار. من پلاگین Jquery به اسم SuperFish (http://users.tpg.com.au/j_birch/plugins/superfish/) رو بهتون معرفی می کنم. ببیندش، اگر مشکلی بود در خدمتتون هستم.

dr hannibal
دوشنبه 12 تیر 1391, 20:39 عصر
دوست عزیز

شما باید از جاواسکریپت و CSS با هم استفاده کنید برای انجام اینکار. من پلاگین Jquery به اسم SuperFish (http://users.tpg.com.au/j_birch/plugins/superfish/) رو بهتون معرفی می کنم. ببیندش، اگر مشکلی بود در خدمتتون هستم.

سلام ، خیلی ممنون

اما من اصلا چیزی در مورد استفاده از CSS و... نمیدونم ،

اگر امکانش هست ، یکی از پنجره هارو شما ویرایش کنید تا از روش بتونم بقیه رو درست کنم. کد ها هم پست اول هست.

یعنی چطور اون لینک خبر ها رو یک کاسه کنم. و بقیه زیر شاخه اون بشه.

واقعا ممنونم

nariman_t
سه شنبه 13 تیر 1391, 21:34 عصر
89155وای خدایا اصلا لازم نیست از jquery استفاده کنید با خود css به صورت حرفه ای میشه این کار رو انجام داد

cyrusthegreat
جمعه 16 تیر 1391, 10:18 صبح
89155وای خدایا اصلا لازم نیست از jquery استفاده کنید با خود css به صورت حرفه ای میشه این کار رو انجام داد

دوست عزیز

بله با CSS میشه به راحتی انجامش داد. ولی آیا زیبایی که با Jquery به ما میده رو میشه بدست آورد؟ بهتره تا ابزاری مثل Jquery در اختیار ما هست، ازش استفاده کنیم.

من براتون اوکی می کنم و میزارم برای دریافت. حداکثر تا آخر امروز.

nariman_t
جمعه 16 تیر 1391, 20:56 عصر
خوب برای این که اون صفحه که با jqury نوشته میشه لودش پایینه سعی کنید تخصصی تر استفاده کنید از ابزارها
همچنین سعی کنید صفحه های سایتتون همیشه سبک باشن از jquery هم به جز زیبایی برای کاربر پسند تر کردن استنفاده کنید نه این که برای کار سبکی مثل این فایلی به حجم حدود 1 مگ رو به سمت کلاینت بفرستید