ورود

View Full Version : فارسی نمودن پیام خطا

khoshblagh
شنبه 10 تیر 1391, 06:37 صبح
با سلام خدمت دوستان
در برنامه ای بعد از وصل شدن به یک فایل اکسل نسبت به باز کردن آن اقدام میشود. منتها باید نام شیت مورد نظر حتما sheet1 باشد . حالا اگر این فایل هیچ برگی به نام sheet1 نداشته باشد یک استثنا اتقاق میافتد که میخواهم پیام فارسی را جایگزین نمایم. اینکار را به شکل زیر انجام دادم ولی همچنان پیام به صورت زبان انگلیسی نمایش داده میشود. به نظر جای قراردادن این پیام صحیح است ولی نتیجه ای گرفته نشد. به نظر شما اشکال کار در کجاست؟ متشکرم.

ExcelTable.Close;
try
ExcelTable.Open;
except
raise Exception.Create('äÇã ÕÝÍå ÝÇíá ǘÓá ÕÍíÍ äãíÈÇÔÏ' +'.'+
#13+' äÇã ÕÝÍå Èå Sheet1 ÊÈÏíá ÔÏå ÈÇÔÏ'+'.' );
end;

Beginner2013
شنبه 10 تیر 1391, 07:33 صبح
با سلام خدمت دوستان
در برنامه ای بعد از وصل شدن به یک فایل اکسل نسبت به باز کردن آن اقدام میشود. منتها باید نام شیت مورد نظر حتما sheet1 باشد . حالا اگر این فایل هیچ برگی به نام sheet1 نداشته باشد یک استثنا اتقاق میافتد که میخواهم پیام فارسی را جایگزین نمایم. اینکار را به شکل زیر انجام دادم ولی همچنان پیام به صورت زبان انگلیسی نمایش داده میشود. به نظر جای قراردادن این پیام صحیح است ولی نتیجه ای گرفته نشد. به نظر شما اشکال کار در کجاست؟ متشکرم.

ExcelTable.Close;
try
ExcelTable.Open;
except
raise Exception.Create('äÇã ÕÝÍå ÝÇíá ǘÓá ÕÍíÍ äãíÈÇÔÏ' +'.'+
#13+' äÇã ÕÝÍå Èå Sheet1 ÊÈÏíá ÔÏå ÈÇÔÏ'+'.' );
end;

سلام،شما احتمالا از ورژن های پایین Delphi استفاده می کنید،برای نشون دادن متون فارسی در ورژن های قدیمی باید در کنترل پنل در قسمت Regional And Language Options و تب Advanced زبان رو برای Non-unicode Programs روی فارسی ست کنید.یا اینکه از کتابخانه ها و کامپوننت هایی که از UTF-8 حمایت می کنند استفاده کنید.اما بهتره بجای این کارها از ورژن های بالاتر دلفی استفاده کنید و فیضش رو ببرید.

در ضمن کداتون رو داخل تگ PAS قرار بدید.سینتکس PHP اصلا شباهتی به پاسکال نداره :لبخندساده:

khoshblagh
شنبه 10 تیر 1391, 10:33 صبح
دوست عزیز، من با دلفی 7 کار میکنم و مشکلی هم در رابطه با نمایش فارسی پیام نیست بلکه مشکل این است که اصلا این قطعه کد اجرا نمیشه. مثل اینه که این کد وجود نداره.

Beginner2013
شنبه 10 تیر 1391, 10:52 صبح
دوست عزیز، من با دلفی 7 کار میکنم و مشکلی هم در رابطه با نمایش فارسی پیام نیست بلکه مشکل این است که اصلا این قطعه کد اجرا نمیشه. مثل اینه که این کد وجود نداره.
شاید خطای ران تام در خطی دیگه رخ میده،اون بالا شما نوشتید ExcelTable.Close; ؛مگه قبلا open بوده که close کردید؟:متفکر:

shobair
یک شنبه 11 تیر 1391, 10:28 صبح
سلام

من فکر میکنم بلوک Try همه خطاها رو مدیریت نمیکنه. مثلاً خطایی که ممکنه یک activeX ایجاد کنه.

شبیر